Pređi na sadržaj

Otkriveno na manifestaciji IFA 2016

Na najvećem sajmu tehnologije u Evropi prikazujemo naše najnovije proizvode koji će redefinisati način na koji gledate, slušate i hvatate sadržaje i igrate se.

#SonyIFA

Gledajte, delite i povezujte se 

Delite mišljenje o našim sjajnim novim proizvodima i povežite se na društvenim mrežama tako što ćete koristiti #SonyIFA.

Snimajte bez zamućenosti

Kamera na pametnom telefonu pruža vam napredne funkcije snimanja pokreta i boje. Zbog toga uz novi Xperia™ XZ život izgleda zaista divno.

4K HDR televizor ZD9: Novi standard kvaliteta

Otkrijte zadivljujuće detaljne slike uz pomoć 4K HDR magije. Novi ZD9 televizori redefinišu realnost uz novi 4K HDR Processor X1™ Extreme i inovativni Backlight Master Drive™.         

MDR-1000X: potiskivanje buke bez premca

Uz vrhunsko potiskivanje buke, možete jednim dodirom da uključite i isključite pozadinske zvukove iz okruženja. Nove bežične slušalice MDR-1000X sa tehnologijom SENSE ENGINE ponovo ispisuju pravila potiskivanja buke – prilagođena vama i svetu oko vas.

MDR-1000X: slušalice sa funkcijom potiskivanja buke su UKLJUČENE
MDR-1000X: slušalice sa funkcijom potiskivanja buke su ISKLJUČENE
UKLJUČITE potiskivanje buke
ISKLJUČITE potiskivanje buke

Signature Series 

One Signature Sound

Podižemo doživljaj zvuka visokog kvaliteta sa nivoa slušanja na nivo osećaja.

NW-WM1Z Walkman

NW-WM1Z Walkman

Saznajte detalje o našem vodećem Walkman uređaju koji spaja sofisticiranu tehnologiju zvuka i vrhunske materijale.

Slušalice MDR-Z1R

Slušalice MDR-Z1R

Izrađene u Japanu za širok opseg frekvencija i dinamičkih opsega, ove slušalice nude beskompromisno ličan doživljaj slušanja.

Pojačalo TA-ZH1ES

Pojačalo TA-ZH1ES

Idite i korak dalje uz ovo vrhunsko pojačalo koje kombinuje najbolju digitalnu i analognu tehnologiju zvuka.

GTK-XB5 uz EXTRA BASS

Zabava na zahtev uz GTK-XB5

Uživajte u noćnom životu uz melodije poput klupskih i stroboskopske svetlosne efekte. Ovaj moćan sistem u jednoj kutiji uključuje EXTRA BASS za doživljaj zabave od kojeg se zidovi tresu.

FDR-X3000R: manje podrhtavanja, čak i u 4K.

Pretvorite svoju potragu za akcijom u izuzetno realistične filmove. FDR-X3000R Action Cam kombinuje 4K snimanje, a sada i Balanced Optical SteadyShot™ (B.O.SS) za veoma oštre i stabilne filmove iz prvog lica kakve nikada ranije niste videli.

Sveže ideje, novi koncepti

Mi oblikujemo budućnost – činimo je pametnijom, ličnijom i sve povezujemo. Sve je dizajnirano tako da vam pomogne da uživate i delite stvari koje volite, kreativnije živite i pametnije radite.

Uživite se u igru uz PlayStation®VR

Zaronite u nove svetove igara virtuelne realnosti uz PlayStation®VR. Pomoću prikaza od 360 °, pravog 3D zvuka i preciznog praćenja, proradiće vam instinkti u svakom uzbudljivom, dinamičnom trenutku.