Šta je posebno na događaju IFA 2018

Pogledajte kako naši najnoviji proizvodi čine da zabava koju volite zvuči autentičnije, izgleda prirodnije i bude uzbudljivija. #SonyIFA

Postigli smo realističnost

Dizajniranje televizora koji verno prenose nameru autora naša je strast. MASTER Series televizori ispunjavaju stroge kriterijume naših vrhunskih inženjera i pretvaraju slike u realnost. Po prvi put autori mogu da se prepuste mašti i vide reprodukciju svoje vizije u domovima korisnika. 

WH-1000XM3

SAMO MUZIKA. NIŠTA DRUGO.

WH-1000XM3 slušalice omogućavaju vam da još dublje uronite u tišinu uz dodatna poboljšanja vodećeg potiskivanja buke na tržištu i pametno slušanje koje se prilagođava situaciji.

WF-SP900

Muzika vas vodi dalje

Na traci, u bazenu ili okeanu, WF-SP900 slušalice su sve što vam je potrebno da biste otišli dalje nego ikada ranije. Uz potpuno bežičan dizajn i 4 GB ugrađene memorije, možete da slušate gde god da ste.

SRS-XB01

Kompaktan dizajn i jak zvuk

Dodajte bas omiljenoj muzici pomoću ovog zvučnika neobične veličine koji daje impresivan zvuk uprkos tome što nije veliki.

FES SAT U

Vreme na vaš način 

Uživajte u modi na višem nivou uz FES Watch U. Aktivan matrični fleksibilni e-papir na površini sata i traci omogućava vam da jednim pritiskom dugmeta promenite sat.

Xperia XZ3

Vidite, čujte i osetite više.

Pobegnite iz svakodnevice u svet zabave pomoću telefona Xperia XZ3. Nadohvat ruke su vam HDR OLED displej, stereo zvučnici i Dynamic Vibration System u neverovatno tankom dizajnu bez okvira.

Pogledajte naše uvodno izlaganje na događaju IFA 2018

Pogledajte najnovije proizvode i inovacije koje predstavljamo svetu.

Sony na IFA 2018: saopštenja

Naša stranica sa objavama za medije donosi vam vesti, mišljenja i komentare sa događaja IFA 2018.

Otkrijte My Sony

Redovno dobijajte sve vesti od kompanije Sony jednostavnim otvaranjem My Sony naloga.