Pređi na sadržaj
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom

Funkcije

Nova tehnologija Sound Pressure Horn za bas koji možete da osetite

Neka vas obori s nogu bas koji predstavlja otkrovenje uz novu tehnologiju Sound Pressure Horn. Dizajn sa unutrašnjom savijenom trubom efikasno povećava akustički pritisak potiskivanjem energije kroz vod za pojačavanje. Rezultat je mnogo efikasniji od tradicionalnih pojačala koja uzalud troše energiju i tradicionalne obrade signala, što dodaje smelost i punoću svim bas deonicama koje zaista možete da osetite.

3-sistemski zvučnici za snažan zvuk

Postignite snažni zvuk punog opsega iz 3-sistemskih zvučnika sa visokotoncem od 2,5 cm (1”), srednjetoncem od 15 cm (5,9”) i drajverom širokog opsega od 38 cm (15”). Struktura visokotonca sa trubom reprodukuje oštre i jasne visoke note, dok je zvučnik širokog opsega napravljen tako da ističe srednje tonove, a niskotonac je zadužen za snažni bas – dobijate zaista gromoglasan zvuk.

DSEE vraća detalje u digitalnu muziku

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

ClearAudio+ za jasnoću i oštrinu

ClearAudio+ je jedinstvena tehnologija kompanije Sony koja automatski podešava postavke zvuka za bogatiji doživljaj slušanja. Objedinjavanjem ekspertize na polju tehnologija za obradu digitalnog signala, ClearAudio+ optimizuje zvučne formate radi pružanja postojano jasnog zvuka visokog kvaliteta – koju god muziku da volite.

MEGA BASS unosi snagu u bas deonice

Pritisnite dugme MEGA BASS da biste ozbiljno pojačali niske frekvencije u muzici. Funkcioniše tako što pojačava bas deonice radi kreiranja snažnijeg zvuka. Samo pritisnite dugme da biste aktivirali režim i dopustite da vas rezonantni bas obori s nogu.

Fudbalski režim pruža pravu stadionsku atmosferu

Ova prelepa igra nikada nije zvučala tako dobro. Koristeći zvuke snimljene na fudbalskom stadionu u Brazilu, ovaj namenski režim automatski poboljšava prirodnu, bučnu atmosferu na sportskim događajima tako da se osećate kao da ste deo gomile. Ne sviđa vam se komentator? Posebno dizajnirani algoritam pažljivo prati izabrani zvuk i omogućava vam da ga potpuno uklonite.

Ekvilajzer za latino muziku prilagođava zvuk žanru

Od salse do popa – aktivirajte ekvilajzer za latino muziku da biste dobili optimalne postavke zvuka za muziku koju slušate. Uz unapred podešene postavke za regeton, latino pop, salsu, sertanežu, foro, rančeru i grupero, možete da dobijete najbolji zvuk za latino muziku.

LED svetla u zvučnicima stvaraju atmosferu zabave

Oživite atmosferu pomoću LED osvetljenja zvučnika poput klupskog. LED svetla u zvučnicima pružaju razne raznobojne šare, od čiste bele do duginih boja. Zahvaljujući tome što se sinhronizuje sa ritmom muzike, snaga i brzina svetlosnih efekata uklapa se sa muzičkim raspoloženjem i atmosferom.

Prilagodite zabavu pomoću aplikacije Fiestable

Preuzmite kontrolu nad zabavom sa plesnog podijuma pomoću aplikacije za zabavu. Samo je preuzmite na pametni telefon i uživajte u bežičnom upravljanju svim postavkama za zabavu. Promenite boju LED svetala u zvučnicima ili eksperimentišite sa di-džej i efektima mikrofona, za zabavan način da personalizujete zabavu.

Party Chain vam omogućava da proširite sistem zvučnika

Obezbedite dodatnu snagu za zvučni sistem. Međusobno povežite više SHAKE jedinica da biste dobili snažniji zvuk bez ikakvog kašnjenja između sistema. Aktivirajte jedan uređaj koji će biti „Party Host“ i postignite potpuno novi nivo zvuka za zabavu.  

Di-džej efekti vam omogućava da personalizujete numere

Pokrenite masu pomoću di-džej efekata. Četiri različita efekta stvaraju atmosferu za zabavu: flanžer kreira duboki, tutnjajući efekat; WAH izobličuje zvuk; izolator izdvaja određeni frekventni opseg; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. Di-džej efekte možete da koristite pomoću aplikacije Fiestable i upravljanja pokretima, pa nikada nije bilo lakše da pokažete kreativnost sa plejlistama za zabavu.

Karaoke funkcije vam omogućavaju da i vi zapevate

Lako možete da organizujete karaoke takmičenja sa prijateljima: samo povežite SHAKE-X7D na televizor, ubacite karaoke DVD i pevajte uz tekst koji se prikazuje na ekranu. Dva ulaza za mikrofon i funkcije poput rezervisanja numera, ocenjivanja i eha omogućavaju vam da se okupite sa prijateljima i da organizujete vrhunsko pevačko nadmetanje. Ugrađena funkcija Karaoke PON utišava čak i glas sa CD-ova, pa možete da pevate sve omiljene numere.

Uživajte u svim filmovima uz ugrađeni DVD plejer

Pripremite omiljene DVD diskove i gledajte ih pomoću ugrađenog plejera na modelu SHAKE-X7D. Uživajte u svakoj eksploziji, akcionoj sekvenci i uzbudljivoj sceni uz bioskopski okružujući zvuk koji vas prenosi u središte akcije. Pretvorite dnevnu sobu u bioskopsku salu i organizujte filmske večeri za pamćenje.

Bežični prenos uz Bluetooth®

Bežično prenosite omiljene numere i aplikacije putem Bluetooth® veze. Uparite pametni telefon ili tablet sa Bluetooth® zvučnikom, zvučnim sistemom ili televizorom da biste uživali u muzici, pa čak i upravljali plejlistama i jačinom zvuka direktno sa uređaja.

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. *Pogledajte kompatibilne uređaje

Pronađite kompatibilne uređaje

Objedinite muziku pomoću aplikacije SongPal

Preuzmite SongPal za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad muzičkom kolekcijom. Samo uspostavite Bluetooth® vezu i imaćete veoma jednostavan pristup svim omiljenim numerama. Ovu aplikaciju takođe možete da koristite za prilagođavanje postavki kako biste dobili odličan, balansiran zvuk.

Dva USB priključka omogućavaju vam da povežete i reprodukujete

Kopirajte numere između CD-a i USB uređaja. Samo povežite uređaj na priključak PLAY/REC i spremni ste za prebacivanje. Ako snimate direktno na USB uređaj, takođe možete da povećate brzinu u bitovima sa podrazumevanih 128 kb/s na 256 kb/s, za bolji kvalitet zvuka.

Ugrađeni CD plejer za vašu kolekciju diskova

Reprodukujte klasične albume ili diskove sa kompilacijama pomoću ugrađenog CD plejera. Ovaj kućni audio sistem je kompatibilan sa CD, CD-R i CD-RW diskovima, pa možete da uživate u svemu, od studijskih snimaka do kompilacija i preuzetih numera.

Audio ulazi za proširivanje zvučnog sistema

Na najbolji način iskoristite kućni audio sistem. Dva audio RCA ulaza omogućavaju vam da povežete televizor, konzolu za igre ili dodatni SHAKE sistem za još veću snagu, šta god da slušate ili gledate.

FM/AM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve? Samo pronađite stanicu pomoću točkića za AM/FM radio i saznajte šta se pušta.

Specifikacije
Pružite muzici bogatoj basom snagu kakvu zaslužuje. Zahvaljujući tome što je opremljen sa dva kupolasta zvučnika širokog opsega od 38 cm (15”) i novom tehnologijom Sound Pressure Horn, masivni kućni audio sistem SHAKE-X7D u sve vaše omiljene numere unosi bas koji predstavlja otkrovenje. LED osvetljenje zvučnika i di-džej efekti omogućavaju vam da autentični klupski doživljaj prenesete u dom.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas

  • DSEE poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • LED svetla i di-džej efekti stvaraju atmosferu zabave

Izlazna snaga
2400 W
Ulazni priključci
Analogni audio (2), Ulazi za mikrofon (2) 6φ, USB priključak (2)
Veličina glavne jedinice (ŠxVxD)
455 x 165 x 330 mm
Veličina prednjeg zvučnika (ŠxVxD)
510 x 773 x 458 mm

Šta je u pakovanju

Kabl za naizmeničnu struju, Antena, Baterija (AAA/manganska), Daljinski upravljač (RMT-AM120U), Uputstva za rad

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini