HI-FI SISTEMI

Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom

SHAKE-X7D
Slika – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Naš najupečatljiviji doživljaj basa

Dajte melodijama s naglašenim basom snagu kakvu zaslužuju. Opremljen sa dve membrane zvučnika širokog opsega širine 38 cm (15”) i tehnologijom Sound Pressure Horn, masivni SHAKE-X7D kućni zvučni sistem vašim omiljenim pesmama dodaje takav bas da će vam se duša tresti kao prut. Sa LED osvetljenjem na zvučnicima i di-džej efektima, moći ćete da kod kuće kreirate autentično klupsko iskustvo.

Kućni zvučni sistem sa 3800 W zvučnog pritiska
Nivo zvučnog pritiska od 3800 W

Neka vas moćni zvuk oduva. Od visokih tonova do dubokog basa, neka snaga od 3800 W da novu dimenziju vašim omiljenim pesmama.

Kućni zvučni sistem sa membranom zvučnika širokog opsega širine 38 cm
Napravljen za snažni bas

Pojačajte bas uz pomoć dve masivne membrane zvučnika širokog opsega širine 38 cm (15”). Možete ih pojačavati i pojačavati, što ih čini savršenim za plejliste na vašim zabavama.

Inteligentna velika snaga
Inteligentna velika snaga

Naša energetski efikasna tehnologija Sound Pressure Horn generiše veći akustički pritisak pri manjoj izlaznoj snazi – u pitanju je bolje rešenje za zvuk i za životnu sredinu.

Bluetooth kućni zvučni sistem sa tehnologijom DSEE
Više detalja u svakoj numeri

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE povećava kvalitet komprimovanih digitalnih muzičkih datoteka (MP3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži CD kvalitetu.

Podjednako smelo izgleda i zvuči

Smeli dizajn modela SHAKE-X7D čini ga savršenim središtem vaše zabave. Oštri uglovi, kontrole od brušenog aluminijuma i osvetljena dugmad doprinose upečatljivosti ovog snažnog sistema – jer smele zabave traže smeo dizajn.

Osetite muziku, gledajte boje

Postignite autentičnu atmosferu zabave na plesnom podijumu uz živopisno, raznobojno LED osvetljenje koje se sinhronizuje sa ritmom muzike. Dostupan je izbor boja i šablona kako biste pronašli savršenu postavku u skladu sa atmosferom zabave.

Zadržite kontrolu nad zabavom

Preuzmite aplikaciju Fiestable da biste upravljali osvetljenjem u zvučnicima, dodavali di-džej efekte, uživali u reprodukciji glasa ili samo preskočili/prešli na sledeću numeru – sve to sa pametnog telefona.

Upravljajte kućnim zvučnim sistemom pomoću aplikacije Fiestable
Učinite zabavu dinamičnijom

Pokrenite ljude na plesnom podijumu zahvaljujući širokom opsegu odličnih funkcija za zabave. Pokažite kreativnost pomoću četiri di-džej efekta – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolovanja vokala do dodavanja flanžera i WAH-a, kao i efekata semplovanja i ogrebotina. Tu je i funkcija Party Chain koja vam omogućava da povežete i sinhronizujete nekoliko sistema pomoću audio-kablova kako biste dobili još snažniji zvuk.

Kućni zvučni sistem sa DVD plejerom i karaoke funkcijama
Oslobodite pop zvezdu u sebi

Puštajte karaoke DVD sadržaj i pevajte uz tekst na ekranu. Dostupna su dva izlaza za mikrofon i širok opseg funkcija. Režim Karaoke-PON utišava vokale sa CD-a, tako da možete da pevate uz muziku.

Spremite filmsku kolekciju

Uživajte u omiljenim filmovima uz SHAKE-X7D

Zahvaljujući ugrađenom DVD plejeru, lako možete da gledate sve omiljene filmove. Povežite sistem sa televizorom i optimizujte zvuk pomoću tri postavke za poboljšavanje.

MEGA BASS
Pojačajte bas

Samo aktivirajte MEGA BASS da biste muziku i omiljene akcione scene preneli na novi nivo.

Fudbalski režim
Baš kao da sedite pored terena

Fudbalski režim vam omogućava da pojačate prirodni ambijentalni zvuk sportskih događaja dok ih gledate. Možete čak i da smanjite glas komentatora kako biste imali osećaj da ste deo gomile.

ClearAudio+
Slušajte jasno u glasno

Izvanredno jasna reprodukcija muzike uz ClearAudio+ – kolekciju audio tehnologija kompanije Sony koje optimizuju reprodukciju muzike.

Povežite se

Reprodukujte omiljene numere i plejliste sa odabranih pametnih telefona preko sistema SHAKE-X7D. Samo upotrebite NFC povezivanje jednim dodirom da biste uspostavili Bluetooth® vezu i odmah pokrenuli strimovanje.

Bluetooth kućni zvučni sistem sa tehnologijama NFC i Bluetooth
Upravljajte kućnim zvučnim sistemom pomoću aplikacije SongPal
Daljinsko upravljanje postaje inteligentno uz SongPal

Svet muzike u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava vam da lako i intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Priključite, reprodukujte, prebacujte

Dva USB priključka i CD jedinica otporna na prašinu

Lako kopirajte i prebacujte numere sa CD-a na USB uređaj ili sa jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računarom. Možete da reprodukujete omiljene mp3 datoteke, ponovo otkrijete stare CD-ove ili kreirate plejliste za zabavu.

Kućni zvučni sistem sa dva USB priključka i CD jedinicom
Bluetooth kućni zvučni sistem sa dva audio ulaza
Dva audio ulaza

Povežite SHAKE-X7D na televizor, konzolu za igre ili na drugi audio sistem da biste proširili opcije za zabavu.

Bluetooth kućni zvučni sistem sa FM/AM radiom
FM/AM radio

Slušajte omiljene emisije ili di-džej setove uživo uz FM/AM radio.

Dizajn kompan. Sony Negative Space

Otkrivamo šta stoji iza vrhunskog zvuka. Otkrijte insajderske priče o inspiraciji za dizajn.

Specifikacije i funkcije

Pružite muzici bogatoj basom snagu kakvu zaslužuje. Zahvaljujući tome što je opremljen sa dva kupolasta zvučnika širokog opsega od 38 cm (15”) i novom tehnologijom Sound Pressure Horn, masivni kućni audio sistem SHAKE-X7D u sve vaše omiljene numere unosi bas koji predstavlja otkrovenje. LED osvetljenje zvučnika i di-džej efekti omogućavaju vam da autentični klupski doživljaj prenesete u dom.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas

  • DSEE poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • LED svetla i di-džej efekti stvaraju atmosferu zabave

Izlazna snaga
2400 W
Ulazni priključci
Analogni audio (2), Ulazi za mikrofon (2) 6φ, USB priključak (2)
Veličina glavne jedinice (ŠxVxD)
455 x 165 x 330 mm
Veličina prednjeg zvučnika (ŠxVxD)
510 x 773 x 458 mm

Šta je u pakovanju

Kabl za naizmeničnu struju, Antena, Baterija (AAA/manganska), Daljinski upravljač (RMT-AM120U), Uputstva za rad

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini