HI-FI SISTEMI

Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom

SHAKE-X3D
Slika – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Prenesite bas u dom

Bez obzira da li organizujete zabavu ili uživate u omiljenim numerama, osetićete svaki takt uz SHAKE-X3D. Ima 2-sistemske zvučnike i tehnologiju Sound Pressure Horn koja daje ogromni nivo zvučnog pritiska za 2300 W (1200 W RMS, 114,0 dB SPL). Pored toga, LED osvetljenje zvučnika i di-džej efekti olakšavaju vam da pokrenete zabavu kod kuće.

Zvučni pritisak na nivou od 2300 W

Povećajte jačinu zvuka na omiljenim numerama. Zahvaljujući tehnologiji Sound Pressure Horn, SHAKE-X3D može da ispuni prostoriju sa 2300 W snažnog zvuka.

Napravljen za snažni bas

Slušajte kako muzika bogata basom odjekuje zahvaljujući ogromnoj membrani zvučnika srednjeg opsega od 25 cm (9,8”). Ima visok nivo upravljanja snagom, što ga čini savršenim za povećavanje jačine zvuka za plejliste za zabavu.

Viši pritisak, veća snaga

Uživajte u smelijem zvuku uz novi Sound Pressure Horn

Savijena trubasta komora i uvećani izlazni otvor povećavaju akustički pritisak radi pružanja nivoa zvučnog pritiska za 2300 W i stvaranja snažnog basa koji zaista možete da osetite.

Dizajn sa vertikalnim kućištem za bežični Bluetooth® kućni zvučni sistem
Kućni zvučni sistem sa 2-sistemskim zvučnicima
Registrujte svaku visoku i nisku notu

Zvuk punog opsega iz 2-sistemskih zvučnika

2-sistemski zvučnici imaju visokotonac od 2,5 cm (1”) za jasne vokale i visoke note, dok zvučnik širokog opsega od 25 cm (9,8”) unosi punoću u zvuk srednjeg i niskog opsega.

Inteligentna velika snaga
Inteligentna velika snaga

Naša energetski efikasna tehnologija Sound Pressure Horn generiše veći akustički pritisak pri manjoj izlaznoj snazi – u pitanju je bolje rešenje za zvuk i za životnu sredinu.

Više detalja u svakoj numeri

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE povećava kvalitet komprimovanih digitalnih muzičkih datoteka (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži CD kvalitetu.

Kućni zvučni sistem sa tehnologijom DSEE
Podjednako smelo izgleda i zvuči

Smeli dizajn modela SHAKE-X3D čini ga savršenim centralnim predmetom za zabavu. Oštri uglovi, komande od brušenog aluminijuma i osvetljena dugmad doprinose upečatljivosti ovog snažnog sistema – zbog toga što smele zabave traže smeo dizajn.

Osetite muziku, gledajte boje

Postignite autentičnu atmosferu zabave na plesnom podijumu uz živopisno, raznobojno LED osvetljenje koje se sinhronizuje sa ritmom muzike. Dostupan je izbor boja i šablona kako biste pronašli savršenu postavku u skladu sa atmosferom zabave.

Povežite se

Reprodukujte omiljene numere i plejliste sa odabranih pametnih telefona pomoću sistema SHAKE-X3D. Samo upotrebite NFC da biste uspostavili Bluetooth® vezu jednim dodirom i odmah pokrenite prenos.

Kućni zvučni sistem sa tehnologijama NFC i Bluetooth®
Aplikacija Fiestable za kućni zvučni sistem
Zadržite kontrolu nad zabavom

Preuzmite aplikaciju Fiestable da biste upravljali osvetljenjem u zvučnicima, dodavali di-džej efekte, uživali u reprodukciji glasa ili samo preskočili/prešli na sledeću numeru – sve to sa pametnog telefona.

Učinite zabavu dinamičnijom

Pokrenite ljude na plesnom podijumu zahvaljujući odličnim funkcijama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću širokog opsega di-džej efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolovanja vokala do dodavanja flanžera i WAH, kao i efekata semplovanja i skrečovanja. Tu je i funkcija Party Chain koja vam omogućava da povežete i sinhronizujete nekoliko sistema pomoću audio kablova kako biste dobili još snažniji zvuk.

Kućni zvučni sistem sa DVD plejerom i karaoke funkcijama
Oslobodite pop zvezdu u sebi

Puštajte karaoke DVD sadržaj i pevajte uz tekst na ekranu. Dostupna su dva izlaza za mikrofon i mnoštvo funkcija – režim Karaoke-PON utišava vokale sa CD-a, pa možete da pevate uz muziku.

Spremite filmsku kolekciju

Uživajte u omiljenim filmovima uz SHAKE-X3D

Zahvaljujući ugrađenom DVD plejeru, lako možete da gledate sve omiljene filmove. Povežite sistem sa televizorom i optimizujte zvuk pomoću tri postavke za poboljšavanje.

MEGA BASS
Pojačajte bas

Samo aktivirajte MEGA BASS da biste muziku i omiljene akcione scene preneli na novi nivo.

Fudbalski režim
Baš kao da sedite pored terena

Fudbalski režim vam omogućava da pojačate prirodni ambijentalni zvuk sportskih događaja dok ih gledate. Možete čak i da smanjite glas komentatora kako biste imali osećaj da ste deo gomile.

ClearAudio+
Slušajte jasno u glasno

Izvanredno jasna reprodukcija muzike uz ClearAudio+. U pitanju je kolekcija audio tehnologija kompanije Sony koje optimizuju reprodukciju muzike.

Aplikacija SongPal za lako upravljanje kućnim zvučnim sistemom
Daljinsko upravljanje postaje inteligentno uz SongPal

Svet muzike u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava vam da lako i intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću ove aplikacije.

Priključite, reprodukujte, prebacujte

Dva USB priključka i CD jedinica otporna na prašinu

Lako kopirajte i prebacujte numere sa CD-a na USB uređaj ili sa jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računarom. Možete da reprodukujete omiljene mp3 datoteke, da ponovo otkrijete stare CD-ove ili da kreirate plejliste za zabavu.

Kućni zvučni sistem sa dva USB priključka i CD jedinicom
Kućni zvučni sistem sa dva audio ulaza
Dva audio ulaza

Povežite SHAKE-X3D na televizor, konzolu za igre ili na drugi audio sistem da biste proširli opcije za zabavu.

Kućni zvučni sistem sa FM/AM radiom
FM/AM radio

Slušajte omiljene emisije ili di-džej setove uživo uz FM/AM radio.

Specifikacije i funkcije

Bez obzira da li organizujete zabavu ili samo slušate omiljene numere, čućete svaki takt uz SHAKE-X3D. Ima dvosistemske zvučnike i novu tehnologiju Sound Pressure Horn koja pruža snažne i rezonantne bas deonice. Tu su i LED svetla u zvučnicima i di-džej efekti, pa lako možete da pretvorite dnevnu sobu u užareni plesni podijum.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas

  • LED svetla i di-džej efekti stvaraju atmosferu zabave

  • DSEE poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

Izl. snaga – prednji (RMS 10 % THD)
1200 W
Izlazna snaga
1200 W
Ulazni priključci
Analogni audio izlaz (1), Analogni audio ulazi (2), Kompozitni video izlaz (1), Prednji izlazi za zvučnike (2), Ulazi za mikrofon (2 (6φ)), USB priključci (2)
Veličina glavne jedinice (ŠxVxD)
455 x 165 x 330 mm
Veličina prednjeg zvučnika (ŠxVxD)
368 x 585 x 358 mm

Šta je u pakovanju

Kabl za naizmeničnu struju, Antena, Baterija (AAA/manganska), Daljinski upravljač (RMT-AM120U), Uputstva za rad

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici