HI-FI SISTEMI

Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom

SHAKE-X30D
Slika – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom

Funkcije

Tehnologija Sound Pressure Horn za bas koji možete da osetite

Neka vas neverovatni bas obori s nogu uz tehnologiju Sound Pressure Horn. Dizajn sa unutrašnjom savijenom trubom efikasno povećava akustički pritisak potiskivanjem energije kroz vod za pojačavanje. Rezultat je mnogo efikasniji od tradicionalnih pojačala koja uzalud troše energiju i tradicionalne obrade signala, što dodaje smelost i punoću svim bas deonicama koje zaista možete da osetite.

Uživajte u BLUETOOTH® strimovanju višeg kvaliteta uz LDAC™

LDAC je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u najvišem kvalitetu bežičnog prenosa zvuka pomoću Bluetooth tehnologije. Zahvaljujući tome što se prenosi do 3 puta više podataka, LDAC pruža unapređen doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku.

LED svetla u zvučnicima stvaraju atmosferu zabave

Oživite atmosferu pomoću LED osvetljenja zvučnika poput klupskog. LED svetla u zvučnicima pružaju razne raznobojne šare, od čiste bele do duginih boja. Zahvaljujući tome što se sinhronizuje sa ritmom muzike, snaga i brzina svetlosnih efekata uklapa se sa muzičkim raspoloženjem i atmosferom.

Di-džej efekti vam omogućava da personalizujete numere

Pokrenite masu pomoću di-džej efekata. Četiri različita efekta stvaraju atmosferu za zabavu: flanžer kreira duboki, tutnjajući efekat; WAH izobličuje zvuk; izolator izdvaja određeni frekventni opseg; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. Di-džej efekte možete da koristite pomoću aplikacije Fiestable i upravljanja pokretima, pa nikada nije bilo lakše da pokažete kreativnost sa plejlistama za zabavu.

Karaoke funkcije vam omogućavaju da i vi zapevate

Lako možete da organizujete karaoke takmičenja sa prijateljima: samo povežite SHAKE-X30D sa televizorom, ubacite karaoke DVD i pevajte uz tekst koji se prikazuje na ekranu. Dva ulaza za mikrofon i funkcije poput rezervisanja numera, ocenjivanja i eha omogućavaju vam da se okupite sa prijateljima i da organizujete vrhunsko pevačko nadmetanje. Ugrađeno utišavanje glasa utišava čak i glas sa CD-ova, pa možete da pevate sve svoje omiljene numere.

Ulaz za gitaru

Održavajte vlastite male koncerte koristeći ulaz za gitaru. Samo je priključite i pritisnite taster za gitaru da biste uživali u moćnom zvuku svoje gitare. Samo svirajte ili povežite mikrofon da biste i pevali.

HDMI ulaz za jednostavno podešavanje

Lako povežite sa televizorom, za dubok i snažan zvuk za sve filmove i muziku. Zahvaljujući HDMI priključku, za povezivanje je potreban samo jedan kabl.

Uživajte u svim filmovima uz ugrađeni DVD plejer

Pripremite DVD-ove i gledajte ih pomoću ugrađenog plejera na modelu SHAKE-X30D. Uživajte u svakoj eksploziji, akcionoj sekvenci i uzbudljivoj sceni uz bioskopski okružujući zvuk koji vas prenosi u središte akcije. Pretvorite dnevnu sobu u bioskopsku salu i organizujte filmske večeri za pamćenje.

Jednostavno strimovanje uz NFC i Bluetooth tehnologiju

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućen NFC uz SHAKE-X30D da biste brzo uspostavili besprekornu vezu i strimovanje vaše muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se pomoću Bluetooth tehnologije i spremni ste.

Objedinite muziku uz Sony | Music Center

Preuzmite aplikaciju Sony | Music Center (prethodno SongPal) za pametni telefon ili tablet i kontrolišite muzičku kolekciju. Samo se povežite pomoću Bluetooth tehnologije i imaćete jednostavan pristup svojim omiljenim numerama. Ovu aplikaciju takođe možete da koristite za prilagođavanje postavki kako biste dobili odličan, balansiran zvuk.

USB priključak vam omogućava da povežete i reprodukujete

Kopirajte numere između CD-a i USB uređaja. Samo povežite uređaj na priključak PLAY/REC i spremni ste za prebacivanje. Ako snimate direktno na USB uređaj, takođe možete da povećate brzinu u bitovima sa podrazumevanih 128 kb/s na 256 kb/s, za bolji kvalitet zvuka.

Audio ulaz za proširenje zvučnog sistema

Na najbolji način iskoristite kućni audio sistem. Dva RCA ulaza vam omogućavaju da se uz dodatnu snagu povežete sa televizorom da biste uživali u filmovima, kao i sa konzolama za igre.

Ugrađeni CD plejer za vašu kolekciju diskova

Reprodukujte klasične albume ili diskove sa kompilacijama pomoću ugrađenog CD plejera. Ovaj kućni audio sistem je kompatibilan sa CD, CD-R i CD-RW diskovima, pa možete da uživate u svemu, od studijskih snimaka do kompilacija i preuzetih numera.

FM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve? Samo pronađite stanicu pomoću točkića za FM radio i saznajte šta se pušta.

Specifikacije

Oživite kućnu zabavu uz kućni audio sistem velike snage SHAKE-X30D. Osetite moćan bas putem tehnologije Sound Pressure Horn i napravite autentičnu atmosferu kao u noćnom klubu uz di-džej efekte i LED lampice u više boja.
  • Tehnologija Sound Pressure Horn za moćan bas

  • LDAC za visokokvalitetno slušanje preko Bluetooth veze

  • Di-džej efekti za zvuk kao u noćnom klubu

  • Karaoke funkcije vam omogućavaju da i vi zapevate

  • Ekran sa LED svetlima stvara atmosferu za zabavu

Dimenzije glavne jedinice (Š x V x D cm) (približno)
45,5 x 16,5 x 33,0
Dimenzije prednjih zvučnika (Š x V x D cm) (približno)
36,8 x 58,5 x 39,1
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini