HI-FI SISTEMI

Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom

SHAKE-X1D
Slika – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Savršen pokretač zabave

Gromoglasno reprodukujte omiljene numere uz zvučni pritisak na nivou od 1850 W i registrujte svaku tutnjajuću bas notu zahvaljujući novoj tehnologiji Sound Pressure Horn. Uz kućni audio sistem SHAKE-X1D, uvek ste spremni za zabavu. Osvetlite plesni podijum pomoću LED osvetljenja zvučnika i organizujte privatna pevačka nadmetanja uz funkcije za karaoke i dva ulaza za mikrofon.

Zvučni pritisak na nivou od 1850 W

Slušajte svu muziku uz smeo i jasan zvuk zahvaljujući zvučnom pritisku na nivou od 1850 W (1200 W RMS, 108,0 dOmogućava jednostavno kopiranje i prijenos pjesama B SPL).

Membrana zvučnika širokog opsega od 20 cm (7,9”)

Slušajte tutnjajuće bas melodije sa svom muzikom zahvljujući membrani zvučnika širokog opsega od 20 cm (7,9”).

Viši pritisak, veća snaga

Uživajte u smelijem zvuku uz Sound Pressure Horn

Savijena trubasta komora i uvećani izlazni otvor povećavaju akustički pritisak radi pružanja nivoa zvučnog pritiska za 1850 W i stvaranja snažnog basa koji zaista možete da osetite.

Dizajn sa vertikalnim kućištem za bežični Bluetooth® kućni hi-fi sistem
Kućni hi-fi sistem sa 2-sistemskim zvučnicima

VISOKI

BAS

Registrujte svaku visoku i nisku notu

Zvuk punog opsega iz 2-sistemskih zvučnika

2-sistemski zvučnici imaju visokotonac od 2 cm (0,8”) za jasne vokale i visoke note, dok zvučnik širokog opsega od 20 cm (7,9”) unosi punoću u zvuk srednjeg i niskog opsega.

Inteligentna velika snaga
Inteligentna velika snaga

Naša energetski efikasna tehnologija Sound Pressure Horn generiše veći akustički pritisak pri manjoj izlaznoj snazi – u pitanju je bolje rešenje za zvuk i za životnu sredinu.

Više detalja u svakoj numeri

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE povećava kvalitet komprimovanih digitalnih muzičkih datoteka (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži CD kvalitetu.

Kućni hi-fi sistem sa tehnologijom DSEE
Podjednako smelo izgleda i zvuči

Smeli dizajn modela SHAKE-X1D čini ga savršenim centralnim predmetom za zabavu. Oštri uglovi, komande od brušenog aluminijuma i osvetljena dugmad doprinose upečatljivosti ovog snažnog sistema – zbog toga što smele zabave traže smeo dizajn.

Osetite muziku, gledajte boje

Postignite autentičnu atmosferu zabave na plesnom podijumu uz živopisno, raznobojno LED osvetljenje koje se sinhronizuje sa ritmom muzike. Dostupan je izbor boja i šablona kako biste pronašli savršenu postavku u skladu sa atmosferom zabave.

Povežite se

Reprodukujte omiljene numere i plejliste sa odabranih pametnih telefona pomoću sistema SHAKE-X1D. Samo upotrebite NFC da biste uspostavili Bluetooth® vezu jednim dodirom i odmah pokrenite prenos.

Kućni hi-fi sistem sa tehnologijama NFC i Bluetooth®
Aplikacija Fiestable za kućni hi-fi sistem
Zadržite kontrolu nad zabavom

Preuzmite aplikaciju Fiestable da biste upravljali osvetljenjem u zvučnicima, dodavali di-džej efekte, uživali u reprodukciji glasa ili samo preskočili/prešli na sledeću numeru – sve to sa pametnog telefona.

Učinite zabavu dinamičnijom

Pokrenite ljude na plesnom podijumu zahvaljujući odličnim funkcijama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću širokog opsega di-džej efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolovanja vokala do dodavanja flanžera i WAH, kao i efekata semplovanja i skrečovanja. Tu je i funkcija Party Chain koja vam omogućava da povežete i sinhronizujete nekoliko sistema pomoću audio kablova kako biste dobili još snažniji zvuk.

Kućni hi-fi sistem sa DVD plejerom i karaoke funkcijama
Oslobodite pop zvezdu u sebi

Puštajte karaoke DVD sadržaj i pevajte uz tekst na ekranu. Dostupna su dva izlaza za mikrofon i mnoštvo funkcija. Režim Karaoke-PON utišava vokale sa CD-a, pa možete da pevate uz muziku.

Spremite filmsku kolekciju

Zahvaljujući ugrađenom DVD plejeru, lako možete da gledate sve omiljene filmove. Povežite sistem sa televizorom i optimizujte zvuk pomoću tri postavke za poboljšavanje.

MEGA BASS
MEGA BASS

Samo aktivirajte MEGA BASS da biste bas melodije i omiljene akcione scene preneli na novi nivo.

Fudbalski režim
Baš kao da sedite pored terena

Fudbalski režim vam omogućava da pojačate prirodni ambijentalni zvuk sportskih događaja dok ih gledate. Možete čak i da smanjite glas komentatora kako biste imali osećaj da ste deo gomile.

ClearAudio+
Slušajte jasno u glasno

Izvanredno jasna reprodukcija muzike uz ClearAudio+. U pitanju je kolekcija audio tehnologija kompanije Sony koje optimizuju reprodukciju muzike.

Aplikacija SongPal za lako upravljanje kućnim hi-fi sistemom
Daljinsko upravljanje postaje inteligentno uz SongPal

Svet muzike u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava da lako i intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Priključite, reprodukujte, prebacujte

Dva USB priključka i CD jedinica otporna na prašinu

Lako kopirajte i prebacujte numere sa CD-a na USB uređaj ili sa jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računarom. Možete da reprodukujete omiljene mp3 datoteke, da ponovo otkrijete stare CD-ove ili da kreirate plejliste za zabavu.

Kućni zvučni sistem sa dva USB priključka i CD jedinicom
Kućni zvučni sistem sa dva audio ulaza
Dva audio ulaza

Povežite SHAKE-X1D na televizor, konzolu za igre ili na drugi audio sistem da biste proširili opcije za zabavu.

Kućni zvučni sistem sa FM/AM radiom
FM/AM radio

Slušajte omiljene emisije ili di-džej setove uživo uz FM/AM radio.

Specifikacije i funkcije

Spremni ste za zabavu uz kućni audio sistem SHAKE-X1D. Gromoglasno reprodukujte omiljene numere i registrujte svaku tutnjajuću bas notu zahvaljujući novoj tehnologiji Sound Pressure Horn. Osvetlite plesni podijum pomoću LED osvetljenja zvučnika i organizujte privatna pevačka nadmetanja uz funkcije za karaoke i dva ulaza za mikrofon.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas

  • DSEE poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • LED svetla i di-džej efekti stvaraju atmosferu zabave

Izl. snaga – prednji (RMS 10 % THD)
1850 W
Izlazna snaga
1200 W
Ulazni priključci
Analogni audio ulaz (2), Ulaz za mikrofon (2 (6φ)), USB priključak (2)
Veličina glavne jedinice (ŠxVxD)
455 x 165 x 330 mm
Veličina prednjeg zvučnika (ŠxVxD)
315 x 490 x 355 mm

Šta je u pakovanju

Kabl za naizmeničnu struju, Antena, Baterija (AAA/manganska), Daljinski upravljač (RMT-AM120U), Uputstva za rad

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini