Pređi na sadržaj
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage

Funkcije

Moćan zvuk velikog dometa za velike zabave

Zvučnici pod uglom na vrhu sistema projektuju zvuk iznad gomile, uz pomoć ormara sa otvorenim zadnjim delom koji omogućava dodatno širenje zvuka. Svaki od 10 zvučnika ima dizajn u stilu trube, što omogućava dalji domet zvuka, tako da svi mogu da uživaju u muzici.

Svetlosni efekti za zabavu i lampice na zvučniku pružaju osećaj diskoteke na svakom plesnom podijumu

Raznobojna svetla za zabavu sijaju kroz sočivo kako bi se svetlost iza modela MHC-V90DW rasipala u disko stilu. Ispred uređaja sjajna svetla svakog zvučnika stvaraju uzbudljivu atmosferu zabave. Svetlima možete da upravljate pomoću aplikacije Fiestable ili na samom sistemu i da posmatrate kako se sinhronizuju sa ritmom kao na klupskom plesnom podijumu.

Kontrola pokretom omogućava vam da prevlačite da biste upravljali zvukovima i postavkama 

Zabavna i intuitivna kontrola pokretom omogućava vam da kontrolišete funkcije za zvuk, uključujući režime di-džej efekata, semplera i karaoke. Uz četiri režima kontrole možete da pravite lake udarce ili kružne pokrete kako biste kontrolisali jačinu zvuka, menjali numere i drugo. 

Karaoke funkcije vam omogućavaju da i vi zapevate

Pevajte uz muziku sa radija, audio ulaz, CD/DVD ili telefon. Samo priključite mikrofon i aktivirajte karaoke režim i MHC-V90DW će zameniti vokale u numeri vašima.

Ulaz za gitaru omogućava vam da učestvujete u muzici

Samo priključite instrument i pritisnite taster Guitar (Gitara) i čućete i svoje sviranje. Samo svirajte ili povežite i mikrofon da biste istovremeno i pevali.

Režim Fiesta za zvuk kao na zabavi gde god da se nalazite

Pritisnite taster za režim Fiesta da biste uživali u visokom zvučnom pritisku plesne dvorane u bilo kom okruženju, čak i napolju.

Prilagodite postavke uz aplikacije Sony |Music Center i Fiestable

Lako kontrolišite zabavu sa podijuma uz aplikaciju Sony Music Center. Možete da izaberete omiljene plejliste i pređete na sledeću pesmu samo uz pomoć pametnog telefona. Opciona aplikacija Fiestable pokreće se u okviru aplikacije Sony | Music Center i omogućava vam da bežičnim putem menjate boju lampica na zvučniku ili aktivirate di-džej ili karaoke efekte. A sve se to dešava samo uz nekoliko pokreta ručnim zglobom zahvaljujući intuitivnoj funkciji kontrole pokretom. 

Bežično povežite dodatne zvučnike

Uživajte u moćnom zvuku sa više zvučnika bez ijednog kabla za povezivanje zahvaljujući bežičnoj tehnologiji Party Chain. Jednostavno sinhronizujte kompatibilne zvučnike u više prostorija putem Wi-Fi mreže i oni će svi istovremeno reprodukovati istu muziku.

Strimovanje zvuka putem Wi-Fi veze

Uz Chromecast built-in možete da strimujete omiljeni audio sadržaj na uređaju MHC-V90DW preko Wi-Fi mreže. Možete i da pristupate muzičkim datotekama na računaru ili kućnom medijskom serveru koji podržava DLNA.

Ugrađeni DVD plejer unosi epski zvuk u filmove koje gledate

Povežite spoljašnji televizor ili projektor i moći ćete da koristite ugrađeni DVD plejer za reprodukciju filmova dok uživate u zvuku sa MHC-V90DW zvučnika. Uživajte u dramatici svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. 

HDMI izlaz za jednostavno podešavanje

Pomoću HDMI (ARC) izlaza možete lako da povežete sistem sa televizorom. Uživajte u svim standardnim TV i DVD vizuelnim sadržajima uz gromoglasni zvuk sa MHC-V90DW zvučnika.

USB priključak vam omogućava da povežete i reprodukujete

Koristite USB port da biste brzo povezali digitalne muzičke biblioteke. Kompatibilan je sa MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC i DSD formatima, tako da možete da uživate u zabavi sa svojim omiljenim plejlistama. Da vam ne bi ponestalo baterijskog napajanja, USB port čak i puni vaš telefon.

Besprekorno strimovanje uz NFC i BLUETOOTH® tehnologiju

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz MHC-V90DW da biste uspostavili brzu besprekornu vezu i strimovanje muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se pomoću tehnologije Bluetooth® i spremni ste.

Uživajte u Bluetooth strimovanju višeg kvaliteta uz LDAC™

LDAC omogućava prenos približno tri puta više podataka (pri maksimalnoj brzini prenosa podataka: 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, za vrhunski doživljaj bežičnog slušanja.

Točkići i ručka za lakše prenošenje 

MHC-V90DW je dizajniran za lak prenos. Točkići i ručica omogućavaju vam da nosite zvuk koji ispunjava prostoriju svuda sa sobom.

Nesputan muzički ugođaj uz slušanje u više prostorija i bežičnu funkciju

Neka vas muzika prati po kući uz slušanje u više soba pomoću bežične funkcije koju kontroliše aplikacija Sony | Music Center (ranije se zvala SongPal). Ona omogućava grupisanje izabranih Sony traka sa zvučnicima i zvučnika. Grupni režim vam omogućava da istovremeno uživate u istoj muzici na više zvučnika, dok lični režim služi za uživanje u različitoj muzici pomoću više zvučnika.

Specifikacije
Neka svi podjednako uživaju u zabavi uz kućni audio sistem MHC-V90DW. Deset zvučnika pruža dovoljnu jačinu zvuka, a njihov zvuk širokog dometa znači da ljudi mogu da čuju muziku iz bilo kog ugla. Uključite ugrađene svetlosne efekte da biste upotpunili atmosferu zabave.
  • Visoki naslagani zvučnici za širok domet zvuka

  • LED osvetljenje i di-džej efekti uz aplikaciju Fiestable

  • Integrisani DVD plejer sa HDMI izlazom

  • Kontrola pokretom olakšava upravljanje muzikom

  • Ručica i točkići za jednostavno prenošenje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini