MHC-V83D

Neka svaka zabava bude za pamćenje

Ispunite svaki ugao prostora višesmernim zvukom za zabavu, napravite festivalsku atmosferu uz pulsirajuće višebojno višesmerno svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku ili oslobodite pop zvezdu u sebi uz režim KARAOKE.

HI-FI SISTEMI

Audio sistem velike snage V83D sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V83D
Slika – Audio sistem velike snage V83D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Lagan
Osvetljenje
Funkcije za zabavu
Funkcije za zabavu
HDMI®
Povezivanje
Ispunite podijum zadivljujućim zvukom 

Igrajte i pevajte uz omiljene numere kad god ste u svom prostoru. Uz četiri visokotonca velike efikasnosti, drajvere za srednji opseg velike efikasnosti i drajvere za srednji opseg pod uglom, na zabavama će odzvanjati moćan, živopisan zvuk i direktni, jasni vokali koji će prijati svakom gostu. 

Live Sound
Slušajte kao da se izvodi uživo

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu dajući muzici realistični zvuk muzičkog festivala i koncerta uživo. 

DSEE
Vraća detalje u digitalnu muziku

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vraća detalje komprimovanim muzičkim datotekama i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom
CD snimku. 

Napravite nezaboravnu atmosferu 

Osvetlite zabavu od poda do plafona uz višesmerno svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku. Šaljite talase tamnoplave, nebeskoplave i zelene boje, sa višebojnom prugom, kako biste mogli da uživate u autentičnoj atmosferi
noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Isprobajte višesmerno svetlo za zabavu

Pogledajte video da biste videli kako izgleda višesmerno svetlo za zabavu.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – uz dva ulaza za mikrofon, vi i vaši gosti možete da se nadmećete u pevanju uz omiljene numere. Osim toga, možete i da dodate rokenrol notu tako što ćete priključiti gitaru u jedan od ulaza i koristiti sistem kao pojačalo za gitaru. Uživajte u tri režima – „Jasno“, za jasan zvuk, „Distorzija“, za zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, za bas gitaru. A kad završite, jedinica ima dva držača za mikrofon, tako da možete bezbedno da ih odložite.

Ruka pritiska Upravljanje pokretima
Vertikalna i horizontalna kontrola pokretom

Preskočite numeru, prebacite se sa flanžera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolišite visinu zvuka mikrofona i muzike ili povećavajte jačinu zvuka vertikalnim ili horizontalnim mahanjem ruke. Kontrola pokretom omogućava brzu i laku kontrolu funkcija za MHC-V73D da biste se potpuno uživeli u zabavu. 

Svirajte uz ritam u režimu TAIKO

Ubacite i svoje sviranje bubnjeva u kombinaciju uz režim TAIKO i testirajte ritmičnost dok igrate protiv prijatelja u režimu TAIKO Game. 

Uz Fiestable zabava je u vašim rukama

Zabavna, intuitivna i laka za upotrebu, aplikacija Fiestable omogućava zanimljivu kontrolu funkcija i prepušta vam potpunu kontrolu nad uređajem MHC-V83D. Da biste je koristili, treba da preuzmete aplikaciju Sony | Music Center i možete da kontrolišete muziku, osvetljenje i drugo, lakim dodirom opcija na telefonu ili glasom.

Slika Xperia telefona
Neka vaši prijatelji prave plejlistu za zabavu preko aplikacije Fiestable

Uz aplikaciju Fiestable svi mogu da dodaju svoje omiljene numere na plej listu. Neka vaši gosti dodaju muziku koju čuvaju na pametnim telefonima preko Wi-Fi® mreže i neka zabava nikada ne prestane.   

Slika Xperia telefona
Otkrijte ko je zvezda u pevanju pomoću funkcije Karaoke Ranking u aplikaciji Fiestable 

Takmičite se da biste izabrali kralja ili kraljicu karaoka na zabavi uz Karaoke Ranking. A ako neko završi u 10 najboljih, može da zabeleži svoje ime i naslov pesme na listi pobednika.

Kralj zabave
Postanite kralj zabava 

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable.
Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite priznati kralj zabava.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Sony | Music Center vam omogućava da kontrolišete muziku i postavke zvuka direktno s telefona. Fiestable vam pruža kontrolu nad bojama svetla i omogućava vam da aktivirate režime DJ i KARAOKE. Menjajte postavke
jednim pokretom zgloba zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center za Android
App Store
Sony | Music Center za iOS
Fiestable za iOS
Dramatičniji filmovi i televizija 

Povežite MHC-V83D sa televizorom i uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportu na potpuno nov način. 

HDMI®
HDMI™ izlaz za jednostavno podešavanje

Uz HDMI™ (ARC) izlaz možete lako da povežete sistem sa televizorom.
Gledajte televiziju i DVD-ove na normalnom ekranu i uživajte u snažnom zvuku sa
zvučnika MHC-V83D.

DVD
Gledajte filmove preko ugrađenog DVD plejera

Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i organizujte neverovatne filmske večeri sa porodicom i prijateljima. Osetite dramatiku svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja.

Proširite atmosferu zabave uz
bežičnu vezu

Uživajte u intenzivnijem, punijem zvuku i sinhronizovanom osvetljenju. Wireless Party Chain vam omogućava da MHC-V83D povežete sa bilo kojim od 50 kompatibilnih audio sistema velike snage putem Bluetooth® veze.

NFC Bluetooth®
NFC™ i Bluetooth  

Tehnologije Near Field Communication (NFC™) i Bluetooth®, otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite NFC™ uređaj uz MHC-V83D radi brzog i lakog uspostavljanja veze i počnite sa strimovanjem svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC™? Nema problema. Povežite se preko tehnologije Bluetooth® i spremni ste. 

Party Chain
Sinhronizujte zvuk uz Wireless Party Chain

Povežite do 50 kompatibilnih audio sistema velike snage putem Bluetooth® veze, da biste dobili intenzivniji audio doživljaj i gledajte kako se i osvetljenje sinhronizuje sa zvučnicima. 

Povezivanje sa uređajima
Povezivanje više uređaja

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-V83D putem tehnologije Bluetooth®,. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih svojih muzičkih biblioteka, što vam daje još veći izbor. 

DAB+
Slušajte više uz DAB+ 

Uz tjuner koji u potpunosti podržava DAB+ možete da nosite svoje omiljene radio stanice
sa sobom kuda god želite. 

Predviđeno za atmosferu na zabavama 

Pošto je MHC-V83D napravljen tako da bude praktičan i izdržljiv, nikada nećete morati da brinete o tome da li može da
izdrži atmosferu na zabavi. 

Liveno kućište
Napravljeno za veselu zabavu

Čvrsta plastična spoljašnjost koja pokriva sve strane jedinice i jaki štitnici za uglove osiguravaju dugotrajnost uređaja MHC-V83D i njegov lak transport gde god da organizujete zabavu.

Kontrolna tabla otporna na prskanje za izdržljivost 

Gornja površina uređaja MHC-V83D otporna je na prskanje i lako se čisti, pa zabava može da se nastavi čak i ako prospete piće. Tu je i dugme za zaključavanje tokom zabave koje onemogućava svu drugu dugmad na 30 sekundi dok ne počistite.

Otporan na prskanje
Nošenje
Nagnite i kotrljajte radi jednostavnog prenosa 

Kad god poželite da premestite MHC-V83D, samo ga uhvatite za praktičnu ručku i nagnite unazad. Čvrsti točkići omogućavaju vam kotrljanje sve do zabave.

Specifikacije i funkcije

Obezbedite zanimljiv doživljaj zabave većem broju ljudi pomoću višesmernog zvuka za zabavu, poboljšajte atmosferu pulsirajućim višesmernim svetlom za zabavu i svetlom na zvučniku i uživajte u još više zabave uz plejlistu za zabavu i funkciju Karaoke Ranking u aplikaciji Fiestable. Štitnici i točkići čine transport jednostavnijim nego ikad pre.
  • Višesmerni zvuk za zabavu

  • Višesmerno svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

  • Plejlista za zabavu i Karaoke Ranking uz Fiestable

  • Integrisani DVD plejer sa HDMI™ izlazom

  • Kontrola pokretom za zabavno i lako upravljanje

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini