HI-FI SISTEMI

Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom

MHC-V7D
Slika – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Dodajte snagu basu

Velike zabave zahtevaju snažan zvučni sistem. Zahvaljujući tehnologiji Sound Pressure Horn, MHC-V7D može da pruži zvučni pritisak na nivou za 1550 W (1440 W RMS, 105,5 dB SPL) uz vertikalni dizajn kutije koji štedi prostor. Personalizujte zabavu pomoću zabavnih komandi pokretima – promenite LED osvetljenje zvučnika, dodajte di-džej efekte ili samo preskočite numeru jednim jednostavnim pokretom.

Zvučni pritisak na nivou od 1550 W

Učinite svu muziku upečatljivijom uz zvuk snage 1550 W.

Napravljen za snažni bas

Membrana zvučnika širokog opsega od 25 cm (9,8”) daje rezonantnu muziku bogatu basom.

Jedna kutija, snažan zvuk

Uživajte u zvuku velikog sistema iz kompaktnog, vertikalnog dizajna sa jednom kutijom.

Inteligentna velika snaga
Inteligentna velika snaga

Naša energetski efikasna tehnologija Sound Pressure Horn generiše veći akustički pritisak pri manjoj izlaznoj snazi – u pitanju je bolje rešenje za zvuk i za životnu sredinu.

Više detalja u svakoj numeri

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE povećava kvalitet komprimovanih digitalnih muzičkih datoteka (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži CD kvalitetu.

Intenzivirajte zabavu jednim jednostavnim potezom

Uživajte u lakom upravljanju pokretima

Prilagodite zvučnu podlogu za zabavu pomoću zabavne funkcije upravljanja pokretima. Preskačite numere, podešavajte jačinu zvuka i dodajte di-džej/svetlosne efekte – sve to jednim potezom ruke.

Osetite muziku, gledajte boje

Postignite autentičnu atmosferu zabave na plesnom podijumu pomoću živopisnih, raznobojnih LED svetlosnih efekata iz zvučnika. MHC-V7D ima svetla u zvučnicima koja projektuju na plafon, zid ili pod. Odaberite šablon sa tačkama ili linijama koji se sinhronizuje sa ritmom muzike.

Povežite se

Reprodukujte omiljene numere i plejliste sa odabranih pametnih telefona pomoću sistema MHC-V7D. Samo upotrebite NFC da biste uspostavili Bluetooth® vezu jednim dodirom i odmah pokrenite prenos.

Bežični hi-fi sistem sa tehnologijama NFC i Bluetooth®
Upravljajte hi-fi sistemom pomoću aplikacije Fiestable
Zadržite kontrolu nad zabavom

Preuzmite aplikaciju Fiestable da biste upravljali osvetljenjem u zvučnicima, dodavali di-džej efekte, uživali u reprodukciji glasa ili samo preskočili/prešli na sledeću numeru – sve to sa pametnog telefona.

Učinite zabavu dinamičnijom

Pokrenite ljude na plesnom podijumu zahvaljujući odličnim funkcijama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću širokog opsega di-džej efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolovanja vokala do dodavanja flanžera i WAH, kao i efekata semplovanja i skrečovanja. Tu je i funkcija Party Chain koja vam omogućava da povežete i sinhronizujete nekoliko sistema pomoću audio kablova kako biste dobili još snažniji zvuk.

Bežični hi-fi sistem sa DVD plejerom i karaoke funkcijama
Oslobodite pop zvezdu u sebi

Organizujte vrhunska karaoke nadmetanja uz dva izlaza za mikrofon i asortiman funkcija, što obuhvata režim Karaoke-PON koji utišava vokale sa CD-a kako biste mogli da pevate uz muziku.

Spremite filmsku kolekciju

Uživajte u omiljenom DVD sadržaju uz MHC-V7D

Zahvaljujući ugrađenom DVD plejeru, lako možete da gledate sve omiljene filmove. Povežite sistem sa televizorom i optimizujte zvuk pomoću tri postavke za poboljšavanje.

MEGA BASS
Pojačajte bas

Samo aktivirajte MEGA BASS da biste muziku i omiljene akcione scene preneli na novi nivo.

Fudbalski režim
Baš kao da sedite pored terena

Fudbalski režim vam omogućava da pojačate prirodni ambijentalni zvuk sportskih događaja dok ih gledate. Možete čak i da smanjite glas komentatora kako biste imali osećaj da ste deo gomile.

ClearAudio+
Slušajte jasno u glasno

Izvanredno jasna reprodukcija muzike uz ClearAudio+. U pitanju je kolekcija audio tehnologija kompanije Sony koje optimizuju reprodukciju muzike.

Upravljajte hi-fi sistemom pomoću aplikacije SongPal
Daljinsko upravljanje postaje inteligentno uz SongPal

Svet muzike u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava vam da lako i intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Priključite, reprodukujte, prebacujte

Dva USB priključka i CD jedinica otporna na prašinu

Lako kopirajte i prebacujte numere sa CD-a na USB uređaj ili sa jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računarom. Možete da reprodukujete omiljene mp3 datoteke, da ponovo otkrijete stare CD-ove ili da kreirate plejliste za zabavu.

Bežični hi-fi sistem sa dva USB priključka i CD jedinicom
Bežični hi-fi sistem sa dva audio ulaza
Dva audio ulaza

Bez obzira da li gledate ili se igrate, moći ćete da poboljšate sav zvuk tako što ćete MHC-V7D povezati na televizor, konzolu za igre i druge uređaje.

Bežični hi-fi sistem sa FM radiom
FM radio

Slušajte omiljene emisije ili di-džej setove uživo uz FM radio.

Dizajn kompan. Sony Negative Space

Otkrivamo šta stoji iza vrhunskog zvuka. Otkrijte insajderske priče o inspiraciji za dizajn.

Specifikacije i funkcije

Velike zabave zahtevaju veliki zvučni sistem. Uz efikasnu novu tehnologiju Sound Pressure Horn, MHC-V7D daje bas koji predstavlja otkrovenje iz vertikalnog kućišta koje štedi prostor. Projektujte svetlosne efekte poput klupskih na plafon ili zid i koristite zabavno i lako upravljanje pokretima da biste povećavali jačinu zvuka, preskakali numere i eksperimentisali sa di-džej efektima.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas koji možete da osetite

  • Zabavno i intuitivno rukovanje zahvaljujući upravljanju pokretima

  • LED svetla i di-džej efekti stvaraju atmosferu zabave

  • Upravljajte muzikom i postavkama za zabavu pomoću aplikacije Fiestable

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

Izlazna snaga
1440 W
Ulazni priključci
Analogni audio izlaz (1), Analogni audio ulaz (2), Kompozitni video izlaz (1), Ulaz za mikrofon 2 (6φ), USB priključak (2)
Veličina glavne jedinice (ŠxVxD)
340 x 924 x 320 mm

Šta je u pakovanju

Kabl za naizmeničnu struju, FM antena, Baterija (AAA/manganska), Daljinski upravljač (RMT-AM120U)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini