12

4.7 zasnovano na 12 recenzija kupaca

9
2
1
0
0
Kvalitet zvuka

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Napomena: Recenzije proizvoda mogu da uključuju varijacije proizvoda. Neke varijacije i/ili funkcije proizvoda navedene u recenzijama proizvoda možda nisu dostupne u svim zemljama.

Najkorisnije pozitivne
0

sony stereo

MHC-V77DW 09.07.2018. autor sharky110 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Proveren kupac Provereno

i bought this unit about a month ago i am very happy with it the only thing i am not happy about is the radio areial it does not work very well you keep losing the signal very dissapointed about the areial

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Prosečno

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

5

0

Najkorisnije kritičke
0

Fonctionne bien

MHC-V77DW 22.01.2018. autor Nknguessan (Francuska) Proveren kupac Provereno

Ça marche bien. Je la recommanderai volontiers à des amis

Kvalitet zvuka

Relativno dobro

Funkcije

Prosečno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

1

0

Recenzije kupaca: 12

0

le top du son tout en un

MHC-V77DW 21.09.2019. autor Borboleta78 (Francuska) Proveren kupac Provereno

je suis satisfaite du produit acheté car très fonctionnel et facile à transporter pour plus de musique à partager, superbe appareil belle ligne et complet en connectivité ;)

Kvalitet zvuka

Dobro

Funkcije

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

0

0

0

Amazing !

MHC-V77DW 30.09.2018. autor Yorkyyork (Ujedinjeno Kraljevstvo)

The best hi-fi/music system I've ever owned. Amazing sound, build quality and so many ways to play your m music. Solid as it stands in the room yet easy to move around! 100% recomend.

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost korišćenja

Odlično

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

2

0

0

Très bonne sonorité avec beaucoup de basse

MHC-V77DW 07.08.2018. autor Filou62000 (Francuska) Proveren kupac Provereno

Cette enceinte fonctionne très bien elle a beaucoup de fonction, mais dommage que l application Fiestable sur iOS ne fonctionne pas.

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

0

0

0

MHC-V77DW

MHC-V77DW 14.07.2018. autor thance (Francuska)

Excellent appareil tant pour la qualité musicale que pour la puissance

Kvalitet zvuka

Dobro

Funkcije

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

0

0

0

sony stereo

MHC-V77DW 09.07.2018. autor sharky110 (Ujedinjeno Kraljevstvo) Proveren kupac Provereno

i bought this unit about a month ago i am very happy with it the only thing i am not happy about is the radio areial it does not work very well you keep losing the signal very dissapointed about the areial

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Prosečno

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

5

0

0

Facile d'utilisation!

MHC-V77DW 15.04.2018. autor 20Syl71 (Francuska) Proveren kupac Provereno

Du Grand et du bon son dans ma maison.... j'adore!

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Odlično

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

1

0

0

Song

MHC-V77DW 25.03.2018. autor Joejr19 (Francuska) Proveren kupac Provereno

Enceinte exceptionnelle à tous points de vue. Merci pour la trouvaille.

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Dobro

Dizajn

Odlično

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

1

0

0

super produit

MHC-V77DW 31.01.2018. autor yann54 (Francuska) Proveren kupac Provereno

j'ai acheté ce produit pour sa polyvalence d'utilisations

Kvalitet zvuka

Dobro

Funkcije

Dobro

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

1

0

0

Fonctionne bien

MHC-V77DW 22.01.2018. autor Nknguessan (Francuska) Proveren kupac Provereno

Ça marche bien. Je la recommanderai volontiers à des amis

Kvalitet zvuka

Relativno dobro

Funkcije

Prosečno

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

1

0

0

Dément !!!

MHC-V77DW 14.06.2017. autor Boudzy55 (Francuska) Proveren kupac Provereno

Produit complet, facile à déplacer avec son d'enfer. La qualité de son SONY n'est plus à démontrer, à fond rien de sature. Vraiment au top !!!

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Odlično

Dizajn

Odlično

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

2

0

0

SUPER

MHC-V77DW 12.02.2017. autor MAMIE28 (Francuska) Proveren kupac Provereno

BON SON - RIEN A REDIRE - UTILISATION SIMPLE - IL FAUDRAIT DOUBLE CD

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

1

0

0

Conforme à mon attente

MHC-V77DW 28.12.2016. autor JuJu81 (Francuska) Proveren kupac Provereno

On en a bien profité pour les fêtes de Noël jusqu'à tard dans la nuit !

Kvalitet zvuka

Odlično

Funkcije

Odlično

Dizajn

Dobro

Jednostavnost korišćenja

Dobro

Prevod trenutno nije dostupan, pokušajte ponovo

6

16