Slike – Audio sistem velike snage V77DW
Slike – Audio sistem velike snage V77DW
Slike – Audio sistem velike snage V77DW
Slike – Audio sistem velike snage V77DW
Slike – Audio sistem velike snage V77DW
Slike – Audio sistem velike snage V77DW
Slike – Audio sistem velike snage V77DW
Slike – Audio sistem velike snage V77DW

Funkcije

Strimovanje zvuka putem Wi-Fi veze

Strimovanje zvuka preko Wi-Fi mreže omogućava vam da uživate u omiljenom sadržaju pomoću uređaja koji podržavaju Chromecast built-in, kao i da pristupate muzičkim datotekama na računaru ili kućnom medijskom serveru koji podržava DLNA.

Jednostavan način za slanje muzike na zvučnike

Chromecast built-in vam omogućava da strimujete sadržaj omiljenih muzičkih aplikacija sa ličnog uređaja na zvučnike. Samo dodirnite dugme za prenos u muzičkoj aplikaciji na Android telefonu ili tabletu, iPhone/iPad uređaju, Mac®/Windows prenosivom računaru ili Chromebook računaru i izaberite zvučnik ili grupu zvučnika da biste započeli.

Povežite se sa svom svojom muzikom uz uslugu Spotify

MHC-V77DW je kompatibilan sa uslugom Spotify Connect, tako da koristite premium pretplatu na Spotify da biste uživali u svim svojim omiljenim plejlistama za zabave uz snagu od koje će vam stopala sama zaigrati.

Točkići i ručka za lakše prenošenje

MHC-V77DW je dizajniran tako da se lako prenosi, tako da možete da ponesete zvuk koji ispunjava sobu sa sobom, kuda god želite.

Podešavajte postavke za zabavu pomoću upravljanja pokretima

Personalizujte zabavu jednim jednostavnim pokretom. Zabavno i intuitivno upravljanje pokretima omogućava vam da preuzmete kontrolu nad svim postavkama za zabavu, što obuhvata svetlosne efekte, di-džej efekte i zvučne efekte na mikrofonu. Takođe možete da prevlačite nalevo/nadesno da biste preskakali numere, kao i nagore/nadole radi upravljanja jačinom zvuka. Prilagoađavanje zabave nikada nije bilo toliko uzbudljivo. 

Nesputan muzički ugođaj uz slušanje u više prostorija i bežičnu funkciju

Neka vas muzika prati po kući uz slušanje u više soba pomoću bežične funkcije koju kontroliše aplikacija Sony | Music Center (ranije se zvala SongPal). Ona omogućava grupisanje izabranih Sony soundbarova i zvučnika. Grupni režim vam omogućava da istovremeno uživate u istoj muzici na više zvučnika, dok lični režim služi za uživanje u različitoj muzici pomoću više zvučnika.

Jednostavno strimovanje uz NFC i Bluetooth tehnologiju

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućen NFC na MHC-V77DW radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se pomoću Bluetooth tehnologije i spremni ste.

Uživajte u Bluetooth strimovanju višeg kvaliteta uz LDAC™

LDAC je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u najvišem kvalitetu bežičnog prenosa zvuka pomoću Bluetooth tehnologije. Zahvaljujući tome što se prenosi do 3 puta više podataka, LDAC pruža unapređen doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku.

HDMI ulaz za jednostavno podešavanje

Lako povežite sa televizorom, za dubok i snažan zvuk za sve filmove i muziku. Zahvaljujući HDMI priključku, za povezivanje je potreban samo jedan kabl.

Svetla u zvučnicima stvaraju atmosferu zabave

Oživite atmosferu pomoću osvetljenja zvučnika poput klupskog. Svetla se usmeravaju kroz sočivo kako bi se širio širok svetlosni snop u linijama. Svetlima možete da upravljate pomoću aplikacije Fiestable ili na samom sistemu i da posmatrate kako se sinhronizuju sa ritmom muzike, za atmosferu klupskog plesnog podijuma kod kuće.

USB priključak vam omogućava da povežete i reprodukujete

Putem USB priključka možete da priključite USB uređaj, pametni telefon, tablet ili prenosni računar i da reprodukujete sve digitalne datoteke. Kompatibilan je sa MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC i DSD formatima, tako da možete da uživate u zabavi sa svojim omiljenim plejlistama.

Karaoke funkcije vam omogućavaju da i vi zapevate

Lako možete da organizujete karaoke takmičenja sa prijateljima: samo povežite MHC-V77DW sa televizorom i ubacite karaoke DVD ili pevajte uz numere iz usluge YouTube™ pomoću Bluetooth tehnologije. Dva ulaza za mikrofon, kao i ocenjivanje i zvučni efekti, omogućavaju vam da se okupite sa prijateljima i organizujete vrhunsko pevačko nadmetanje. Ugrađena funkcija utišavanja glasa za karaoke utišava čak i glas sa CD-ova, pa možete da pevate sve omiljene numere.

FM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve? Samo pronađite stanicu pomoću točkića za FM radio i saznajte šta se pušta.

Kontrolna tabla otporna na prskanje za izdržljivost

Površina s gornje strane modela MHC-V77DW otporna je na prskanje i prašinu i lako se čisti, tako da žurka može da potraje celu noć čak i ako prospete piće.

Režim Fiesta za zvuk kao na zabavi gde god da se nalazite

Pritisnite taster za režim Fiesta da biste uživali u visokom zvučnom pritisku plesne dvorane u bilo kom okruženju, čak i napolju.

Specifikacije

Obogatite zabavu pomoću ovog višenamenskog prenosivog zvučnog sistema. Svetla za zabave sinhronizuju se sa moćnim zvukom da bi oživela atmosferu – sve se to lako kontroliše sa pametnog telefona pomoću aplikacija Sony | Music Center i Fiestable – a možete i da dobijete neograničen pristup muzici uz Spotify Connect i Chromecast built-in.
  • Uživajte u moćnom zvuku uz višenamenski dizajn za uštedu prostora

  • Preuzmite kontrolu nad svetlima i di-džej efektima uz aplikacije Sony | Music Center i Fiestable

  • Zaštitite se od prosipanja uz kontrolnu tablu otpornu na prskanje

  • Strimujte svu svoju muziku uz Chromecast built-in i Spotify Connect

  • Lako ih prenesite iz kuće na zabavu pomoću ručki i točkića za prenos

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije

Šta kažu korisnici