AUDIO SISTEMI

Audio sistem velike snage V72D sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V72D

Slika – Audio sistem velike snage V72D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V72D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V72D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V72D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V72D sa tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Ispunite veliki prostor za zabavu zvukom u 360°

Unesite praznični zvuk na rođendane, specijalne prilike i spontana okupljanja. 360° ZVUK, kao i zvuk basa za velike razdaljine koji pruža JET BASS BOOSTER omogućavaju gostima da uživaju u još moćnijoj muzici u celoj prostoriji

Visokotonci pod uglom

Ispunite prostoriju zvukom zabave zahvaljujući visokotoncima pod uglom koji šire rasprostiru zvuk.

Zadnji visokotonac

Zadnji visokotonac osigurava da se zvuk usmerava prema posetiocima zabave iza sistema zvučnika baš kao i prema ljudima ispred zvučnika, tako da svi mogu da uživaju u moćnom i čistom zvuku.

Muziku ćete čuti svuda uz generator zvuka širokog dometa

Kad je u pitanju neka sjajna numera, želećete da je čujete sa svih strana. Kućište zvučnika sa otvorenim zadnjim delom omogućava da se zvuci rasprostiru, tako da muziku možete čuti jasno iz svakog ugla.

Osetite ritam čak i na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

Struktura sa Bass Reflex vodom koji se sužava koncentriše tok vazduha zvuka basa, tako da ga jasno čujete i fizički osećate bez obzira na to da li ste u gomili ili na velikim udaljenostima.

ZVUK UŽIVO

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu ispunjavajući prostor zabave realističnim zvukom muzičkog festivala i koncerta uživo. 

DSEE automatski vraća detalje u digitalnu muziku

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

360° svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

Osvetlite svaki ugao prostora za zabavu, čak i u velikim prostorijama, 360° crvenim, plavim i zelenim svetlima za zabavu i lampicama na zvučniku kako biste uživali u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – uz dva ulaza za mikrofon vi i vaši gosti možete zajedno da pevate uz omiljene numere. Pored toga, možete da dodate rokenrol notu ako povežete mikrofon i gitaru i napravite pravu muzičku sesiju ili čak da povežete bas gitaru i koristite je kao pojačalo, zajedno sa efektima distorzije.

Vertikalna i horizontalna kontrola pokretom

Preskočite numeru, prebacite se sa flanžera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolišite visinu zvuka mikrofona i muzike ili povećavajte jačinu zvuka vertikalnim ili horizontalnim mahanjem ruke. Kontrola pokretom vam omogućava da brzo i lako kontrolišete funkcije modela MHC-V72D kako biste mogli potpuno da se uživite u zabavu.

Di-džej efekti vam omogućava da personalizujete numere

Pokrenite masu pomoću di-džej efekata. Četiri različita efekta stvaraju atmosferu za zabavu: Flanžer stvara efekat dubokog tutnjanja sličan rici mlaznog aviona; WAH automatski podiže i spušta frekvenciju filtera; izolator izdvaja određeni frekventni opseg; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. Di-džej efekte možete da koristite pomoću aplikacije Fiestable i upravljanja pokretima, pa nikada nije bilo lakše da pokažete kreativnost sa plejlistama za zabavu.

Režim TAIKO

Možete da svirate uz muziku na semplerima za bongo, džembe, surdo i japanski Taiko bubanj, jednostavnim lupkanjem po gornjoj tabli u ritmu s muzikom. 

Režim TAIKO Game i ocenjivanje

Testirajte svoj osećaj za ritam u režimu TAIKO Game i takmičite se sa prijateljima za najbolji rezultat. Lupkajte i prevlačite po gornjoj tabli u ritmu sa svetlima i vidite ko može da postigne najbolji rezultat na zabavi. Ako vaš rezultat uđe u 10 najboljih, moći ćete da sačuvate svoje ime u najboljim rezultatima.

Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promenite numeru, uključite svetlo, aktivirajte sve boje samo govorom. Jednostavno izaberite glasovnu kontrolu putem aplikacije Fiestable i izgovorite komandu – svetla i muzika će vas slušati.

Unapredite iskustvo putem svetla za zabavu preko aplikacije Fiestable

Samo dodirnite svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i ekran telefona počeće da sinhronizuje svetlosne efekte, treperenje i promenu boje zvučnog sistema sa muzikom. Ne postoji ograničenje broja pametnih telefona koji mogu da se uključe, što ovo čini jedinstvenim deljenim iskustvom.

Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona. Tu je i aplikacija Fiestable, koja vam daje kontrolu nad bojama svetla i omogućava da aktivirate režim di-džeja i karaoke režim. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom. 

HDMI izlaz za jednostavno podešavanje

Pomoću HDMI (ARC) izlaza možete lako da povežete sistem sa televizorom. Gledajte televiziju i DVD-ove na standardnom ekranu i uživajte u gromoglasnom zvuku sa MHC-V72D zvučnika.

Gledajte filmove preko ugrađenog DVD plejera

Uživajte u dramatici svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i organizujte nezaboravne filmske večeri.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz zvučnike radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth® veze i spremni ste.

Uživajte u visokokvalitetnom Bluetooth® strimovanju uz LDAC™

LDAC™ prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam pruža vrhunski doživljaj bežičnog slušanja.

Kontrolna tabla otporna na prskanje za izdržljivost

Površina s gornje strane modela MHC-V72D otporna je na prskanje i prašinu i lako se čisti, tako da žurka može da potraje celu noć čak i ako prospete piće. Tu je čak i dugme za zaključavanje tokom zabave koje onemogućava svu drugu dugmad na 30 sekundi kako biste mogli da počistite.

Nagnite i kotrljajte radi jednostavnog prenosa

Kad god želite da pomerite MHC-V72D, samo ga uhvatite za praktičnu ručicu za nošenje i nagnite unazad. Čvrsti točkići vam omogućavaju da ga otkotrljate pravo na zabavu.

Poboljšajte atmosferu na zabavi uz dodatne zvučnike

Uživajte u moćnijem zvuku uz povezivanje više kućnih audio sistema preko Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema i sinhronizujte muziku i svetlo.

Veza za više uređaja omogućava da više osoba kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-V72D pomoću tehnologije Bluetooth®. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih muzičkih biblioteka, što vam pruža još bolji izbor.

USB priključak vam omogućava da povežete, reprodukujete i punite

Reprodukujte numere uskladištene na USB uređaju ili pravite vlastite prilagođene plejliste uz direktno snimanje sa CD-a na USB. Jednostavno povežite uređaj sa priključkom PLAY/REC i bićete spremni da ulepšate svoju narednu zabavu svim svojim omiljenim numerama. Ili koristite USB priključak za punjenje pametnog telefona tokom zabave.

Specifikacije
Unesite zabavni doživljaj zabave u veću gomilu. Osetite ritam omiljenih numera svuda oko sebe i sa velikih razdaljina. Uživajte u svetlima za zabavu koja pulsiraju u ritmu i na smenu upravljajte muzikom pomoću horizontalne i vertikalne kontrole pokretom ili putem pametnog telefona.
  • 360° ZVUK i zvuk basa za velike razdaljine

  • 360° svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

  • Kontrola pokretom za zabavno i lako upravljanje

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable/svetla za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Integrisani DVD plejer sa HDMI izlazom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini