MHC-V72D

Muzika za veće društvo

Osetite ritam svojih omiljenih numera svuda oko sebe uz 360° ZVUK i zvuk basa za velike razdaljine i uživajte u dinamičnom osvetljenju za zabavu koje pulsira u ritmu muzike.

HI-FI SISTEMI

Audio sistem velike snage V72D sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V72D
Slika – Audio sistem velike snage V72D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Ispunite prostor za zabavu 360° zvukom

Donesite gromoglasni praznični zvuk na rođendane, specijalne prilike i spontana okupljanja. 360° ZVUK, kao i zvuk basa za velike razdaljine koji pruža JET BASS BOOSTER omogućavaju moćnu muziku u celoj prostoriji.

Logotip za LIVE SOUND
Slušajte kao da se izvodi uživo

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu dajući muzici realistični zvuk muzičkog festivala i koncerta uživo.

DSEE logotip
Vraća detalje u digitalnu muziku

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vraća detalje komprimovanim muzičkim datotekama i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

Osvetlite svaki ugao zabave

Uz svetlo za zabavu od 360° i svetlo na zvučniku, čak i veliki prostori mogu da se ispune crvenim, plavim i zelenim svetlima za zabavu i svetlom na zvučniku za autentičnu atmosferu noćnog kluba ili festivala na otvorenom. 

Iskusite svetla za zabavu od 360° 

Pogledajte video da biste videli kako izgledaju svetla za zabavu od 360°.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – uz dva ulaza za mikrofon vi i vaši gosti možete zajedno da pevate uz omiljene numere. Osim toga, možete i da dodate rokenrol notu tako što ćete priključiti gitaru u jedan od ulaza i koristiti sistem kao pojačalo za gitaru. Uživajte u tri režima – „Jasno“, koji proizvodi jasan zvuk, „Distorzija“, koji proizvodi zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, koji služi za bas gitaru.

MHC-V72D – kontrola pokretom
Postanite di-džej zahvaljujući kontroli pokretom

Preskočite numeru, prebacite se sa flanžera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolišite visinu zvuka mikrofona i muzike ili povećavajte jačinu zvuka vertikalnim ili horizontalnim mahanjem ruke. Kontrola pokretom vam omogućava da brzo i lako kontrolišete funkcije modela MHC-V72D kako biste mogli potpuno da se uživite u zabavu.

Svirajte uz ritam u režimu Taiko

Ubacite i svoje sviranje bubnjeva u kombinaciju uz režim Taiko i testirajte svoj ritam dok igrate protiv prijatelja u režimu Taiko Game.

Gošća na zabavi koristi kontrolu glasom putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu
Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promenite numeru, uključite svetlo, aktivirajte sve boje samo govorom. Jednostavno izaberite kontrolu glasom putem aplikacije Fiestable i izgovorite komandu – postoji do 39 komandi, uključujući reprodukciju muzike, osvetljenje i KARAOKE režim.

Gosti na zabavi koriste svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnim telefonima
Svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable

Samo dodirnite svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i ekran telefona počeće da sinhronizuje svetlosne efekte, treperenje i promenu boje zvučnog sistema sa muzikom.

Ikona kralja zabave
Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona. Tu je i aplikacija Fiestable, koja vam daje kontrolu nad bojama svetla i omogućava da aktivirate režim di-džeja i karaoke režim. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom. 

Gost na zabavi koristi aplikaciju Sony | Music Center na pametnom telefonu
Google Play logotip
Sony | Music Center za Android
App Store logotip
Sony | Music Center za iOS
Fiestable za iOS
Dramatičniji filmovi i televizija

Povežite MHC-V72D sa televizorom i uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportu na potpuno nov način.

HDMI logotip
HDMI™ izlaz

Pomoću HDMI (ARC) izlaza možete lako da povežete sistem sa televizorom. Gledajte televiziju i DVD-ove na standardnom ekranu i uživajte u gromoglasnom zvuku sa MHC-V72D zvučnika.

DVD logotip
Ugrađeni DVD plejer

Uživajte u dramatici svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i organizujte nezaboravne filmske večeri.

Poboljšajte atmosferu na zabavi uz dodatne zvučnike

Uživajte u moćnijem zvuku povezivanjem više kućnih audio sistema putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema i sinhronizujte muziku i osvetljenje.

Logotipi za NFC i Bluetooth®
Neprimetan prenos uz NFC i Bluetooth®

Jednostavno koristite NFC povezivanje jednim dodirom da biste uspostavili Bluetooth® vezu i odmah započnite strimovanje.

Logotip za LDAC™
Visokokvalitetno Bluetooth® strimovanje uz LDAC™

LDAC™ prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam omogućava vrhunsko bežično slušanje. 

Ilustracija veze između modela MHC-V72D i više drugih uređaja
Povezivanje više uređaja

Koristeći tehnologiju Bluetooth®, vi i vaši prijatelji možete da uparite istovremeno do tri pametna telefona i MHC-V72D. Tako možete da uživate u numerama iz svih vaših muzičkih biblioteka.

MHC-V72D: ploča otporna na prskanje
Izdržljiva kontrolna tabla otporna na prskanje

Gornja površina modela MHC-V72D otporna je na prskanje i lako se čisti, pa zabava može da traje celu noć čak i ako prospete piće. Tu je i dugme za zaključavanje tokom zabave koje onemogućava svu drugu dugmad na 30 sek. dok ne počistite.

Osoba koristi naginjanje i kotrljanje za prenos modela MHC-V72D
Nagnite i kotrljajte radi jednostavnog prenosa

Kad god želite da pomerite MHC-V72D, samo ga uhvatite za praktičnu ručicu za nošenje i nagnite unazad. Čvrsti točkići vam omogućavaju da ga otkotrljate pravo na zabavu.

Specifikacije i funkcije

Unesite zabavni doživljaj zabave u veću gomilu. Osetite ritam omiljenih numera svuda oko sebe i sa velikih razdaljina. Uživajte u svetlima za zabavu koja pulsiraju u ritmu i na smenu upravljajte muzikom pomoću horizontalne i vertikalne kontrole pokretom ili putem pametnog telefona.
  • 360° ZVUK i zvuk basa za velike razdaljine

  • 360° svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

  • Kontrola pokretom za zabavno i lako upravljanje

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable/svetla za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Integrisani DVD plejer sa HDMI izlazom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini