Pređi na sadržaj
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

ZVUK UŽIVO u vašem domu

Uživajte u festivalskom zvuku u svom domu i organizujte vrhunsku kućnu zabavu. Jedinice zvučnika pod uglom šire zvuk po celom plesnom podijumu, tako da svi mogu da uživaju u dubokom i snažnom zvuku.

Muziku ćete čuti iz šireg ugla uz generator zvuka širokog dometa

Kad slušate neku sjajnu numeru, želite da je čujete iz šireg ugla. Generator zvuka širokog dometa omogućava prostiranje zvuka, pa možete jasno da čujete muziku iz svakog ugla.

360° svetla za zabavu

Osvetlite svaki ugao prostora za zabavu pomoću 360° raznobojnih svetala za zabavu kako biste uživali u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala.

Pevajte uz muziku zahvaljujući karaoke funkcijama

Lako možete da organizujete karaoke takmičenja sa prijateljima: samo povežite MHC-V71D sa televizorom i ubacite DVD za karaoke. Dva ulaza za mikrofon, kao i ocenjivanje i zvučni efekti, omogućavaju vam da se okupite sa prijateljima i organizujete vrhunsko pevačko nadmetanje. Ugrađena funkcija utišavanja glasa za karaoke utišava čak i glas sa CD-ova, pa možete da pevate sve omiljene numere.

Svirajte bubnjeve uz režim TAIKO 

Dodajte vlastite bubnjeve pomoću režima TAIKO. Možete da svirate uz muziku na semplerima za bongo, džembe, surdo i japanski TAIKO bubanj, jednostavnim lupkanjem i prevlačenjem na gornjoj tabli u ritmu s muzikom. 

Režim TAIKO Game 

Testirajte svoj ritam u režimu TAIKO Game – lupkajte po gornjoj tabli u ritmu sa svetlima i vidite ko može da postigne najbolji rezultat na zabavi.

Di-džej efekti vam omogućava da personalizujete numere 

Pokrenite masu pomoću di-džej efekata. Četiri različita efekta stvaraju atmosferu za zabavu: Flanžer stvara efekat dubokog tutnjanja sličan rici mlaznog aviona; WAH automatski podiže i spušta frekvenciju filtera; izolator izdvaja određeni frekventni opseg; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. Di-džej efekte možete da koristite pomoću aplikacije Fiestable i upravljanja pokretima, pa nikad nije bilo lakše pokazati kreativnost sa plejlistama.

Svirajte uz muziku zahvaljujući ulazu za gitaru

Svirajte uz svoje omiljene numere zahvaljujući ulazu za gitaru. Samo je priključite i pritisnite taster za gitaru da biste uživali u moćnom zvuku i efektima distorzije na gitari. Samo svirajte ili povežite mikrofon da biste i pevali.

Podešavajte postavke za zabavu pomoću upravljanja pokretima 

Personalizujte zabavu jednim jednostavnim pokretom. Zabavna i intuitivna kontrola pokretom omogućava vam da kontrolišete sve funkcije na zabavi, uključujući di-džej efekte, sempler i funkcije za karaoke. Takođe možete da prevlačite nalevo/nadesno da biste preskakali numere, kao i nagore/nadole radi upravljanja jačinom zvuka. Prilagoađavanje zabave nikada nije bilo toliko uzbudljivo.

Wireless Party Chain putem Bluetooth® veze omogućava vam da proširite sistem zvučnika

Uživajte u moćnijem zvuku uz povezivanje više kućnih audio sistema preko Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema putem tehnologije Bluetooth® i sinhronizujte muziku i svetlost.

Aplikacija Sony | Music Center 

Aplikacija Sony | Music Center za Android i iOS omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona.

Postanite kralj zabava

Podelite status o svom novom audio sistemu na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku da biste unapredili svoj status među ljudima koji vole žurke i postanite potvrđeni kralj zabava.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je besplatna aplikacija za iOS i Android koja vam omogućava da kontrolišete boje lampica ili da aktivirate di-džej i karaoke režime. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj funkciji kontrole pokretom.

HDMI izlaz za jednostavno podešavanje

Pomoću HDMI (ARC) izlaza možete lako da povežete sistem sa televizorom. Gledajte televiziju i DVD-ove na standardnom ekranu i uživajte u gromoglasnom zvuku sa MHC-V71D zvučnika.

Gledajte filmove preko ugrađenog DVD plejera

Uživajte u dramatici svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i organizujte nezaboravne filmske večeri.

Fudbalski režim

Osećajte se kao da se na stadionu svaki put kad gledate neku sjajnu utakmicu. Isključite naraciju da biste pojačali buku publike i iskusili realističan doživljaj gledanja – samo vi i utakmica.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite NFC uređaj uz slušalice radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Ostvarite Bluetooth® vezu i sve je spremno za prenos.

DSEE automatski vraća detalje u digitalnu muziku

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

Bolji BLUETOOTH® zvuk

LDAC™ prenosi više podataka nego konvencionalne Bluetooth bežične veze i pruža izuzetan kvalitet zvuka koji je bliži HD zvuku.

Veza za više uređaja omogućava da više osoba kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-V71D pomoću tehnologije Bluetooth®. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih muzičkih biblioteka, tako da svako može da pokuša da bude di-džej.

Kontrolna tabla otporna na prskanje za izdržljivost

Površina s gornje strane modela MHC-V71D otporna je na prskanje i prašinu i lako se čisti, tako da žurka može da potraje celu noć čak i ako prospete piće. Tu je čak i dugme za zaključavanje tokom zabave koje onemogućava svu drugu dugmad na 30 sekundi kako biste mogli da počistite.

Nagnite i kotrljajte radi jednostavnog prenosa

Kad god želite da pomerite MHC-V71D, samo ga uhvatite za praktičnu ručicu za nošenje i nagnite unazad. Čvrsti točkići vam omogućavaju da ga otkotrljate pravo na zabavu.

Specifikacije
Uživajte u svetlima i zvukovima muzike uživo na zabavi. ZVUK UŽIVO i 360° svetla za zabavu ispunjavaju svaki ugao stvarnom festivalskom atmosferom, a uz režim TAIKO možete čak i da sami lupate bubnjeve u ritmu.
  • ZVUK UŽIVO

  • 360° svetla za zabavu

  • Režimi TAIKO i TAIKO Game

  • Integrisani DVD plejer sa HDMI izlazom

  • Ručica i točkići olakšavaju prenosivost

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini