HI-FI SISTEMI

Audio sistem velike snage V71D sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V71D
Slika – Audio sistem velike snage V71D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V71D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V71D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V71D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V71D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V71D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Taktovi, ritmovi i svetla

Uživajte u jasnom i moćnom zvuku u svakom uglu kuće na zabavi i osvetlite veče uz svetla za zabavu u 360°. Zatim svirajte bubnjeve uz svoje omiljene numere pomoću režima Taiko, pa se čak i nadmećite s prijateljima da biste videli ko bolje prati ritam.

Logotip režima Taiko
Svirajte uz režim Taiko

Svirajte bubnjeve uz muziku – samo dodirnite ekran osetljiv na dodir. Igrajte protiv prijatelja u režimu Taiko Game.

NFC i Bluetooth logotipi
Besprekorno strimovanje uz NFC i BLUETOOTH®

Jednostavno koristite NFC povezivanje jednim dodirom da biste uspostavili Bluetooth® vezu i odmah započnite strimovanje.

Čovek gura MHC-V71D na točkićima
Kotrljajte ga

Ručica i točkići vam omogućavaju da kotrljate MHC-V71D s jednog mesta na drugo.

Doživite ZVUK UŽIVO

Uživajte u zvuku ujednačeno visokog kvaliteta gde god da ste na zabavi. Režim ZVUK UŽIVO širi zvuk po čitavoj prostoriji, tako da svi igraju u istom ritmu.

360° svetlo za zabavu

Osvetlite svaki ugao prostora za zabavu pomoću svetla za zabavu u 360° i uživajte u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala.

Iskusite svetla za zabavu od 360°
Svirajte uz ritam u režimu Taiko

Ubacite i svoje sviranje bubnjeva u kombinaciju uz režim Taiko i testirajte svoj ritam dok igrate protiv prijatelja u režimu Taiko Game.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – uz dva ulaza za mikrofon vi i vaši gosti možete da se nadmećete u pevanju uz omiljene numere. Možete i da dodate rokenrol notu tako što ćete priključiti gitaru u jedan od ulaza i koristiti sistem kao pojačalo za gitaru. Uživajte u tri režima – „Jasno“, za jasan zvuk, „Distorzija“, za zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, za bas gitaru. 

Dvoje ljudi peva
Ruka prelazi preko gornje table uređaja MHC-V71D
Postanite di-džej zahvaljujući kontroli pokretom

Personalizujte zabavu jednim jednostavnim pokretom. Zabavna i intuitivna kontrola pokretom omogućava vam da kontrolišete sve funkcije na zabavi, uključujući di-džej efekte, sempler i funkcije za karaoke. Prevlačite nalevo i nadesno da biste preskakali numere, kao i nagore ili nadole radi upravljanja jačinom zvuka. Prilagođavanje zabave nikada nije bilo toliko uzbudljivo.

Poboljšajte atmosferu na zabavi uz dodatne zvučnike

Uživajte u moćnijem zvuku uz povezivanje više kućnih audio sistema preko Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema i sinhronizujte muziku i svetlo.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava kontrolu muzike i postavki zvuka direktno s telefona. Fiestable vam omogućava da aktivirate di-džej i karaoke režime. Menjajte postavke jednim pokretom zgloba zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom.

Aplikacija Sony | Music Center
Sony | Music Center za Android
Sony | Music Center za iOS
Kralj zabave
Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Stadionska uzbuđenja kod kuće uz fudbalski režim

Prebacite MHC-V71D u fudbalski režim da biste uživali u autentičnoj stadionskoj atmosferi. Isključite naraciju i uživite se u publiku tako što ćete do minimuma utišati zvuk naracije i pojačati navijanje. 

DVD logotip
Ugrađeni DVD plejer

Jednostavno gledajte filmove zahvaljujući ugrađenom DVD plejeru i uživajte u bogatom zvuku koji oživljava vaše omiljene scene.

HDMI logotip
HDMI™ izlaz

Gledajte omiljene televizijske emisije na standardnom ekranu i uživajte u gromoglasnom zvuku sa svojih moćnih zvučnika.

Voda se proliva na gornju površinu uređaja MHC-V71D
Gornja ploča otporna na prskanje

Gornja površina modela MHC-V71D otporna je na prskanje i prašinu i lako se čisti, tako da žurka može da potraje celu noć čak i ako prospete piće.

Čovek vuče MHC-V71D na točkićima
Naginjanje i kotrljanje radi prenosivosti

Kad god želite da pomerite MHC-V71D, samo ga uhvatite za praktičnu ručicu za nošenje i nagnite unazad. Čvrsti točkići vam omogućavaju da ga otkotrljate pravo na zabavu.

Povezivanje više uređaja

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona pomoću tehnologije BLUETOOTH®. 

Tri pametna telefona bežično povezana sa uređajem MHC-V71D

Specifikacije i funkcije

Uživajte u jasnom i moćnom zvuku u svakom uglu kuće na zabavi i osvetlite veče uz svetla za zabavu u 360°. Zatim svirajte bubnjeve uz svoje omiljene numere pomoću režima Taiko, pa se čak i nadmećite s prijateljima da biste videli ko bolje prati ritam.
  • ZVUK UŽIVO

  • 360° svetlo za zabavu

  • Režimi TAIKO i TAIKO Game

  • Integrisani DVD plejer sa HDMI izlazom

  • Kontrola pomoću pokreta putem pametnog telefona olakšava upravljanje muzikom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini