HI-FI SISTEMI

Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom

MHC-V50D
Slika – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom

Funkcije

Uživajte u BLUETOOTH strimovanju višeg kvaliteta uz LDAC™

LDAC je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u najvišem kvalitetu bežičnog prenosa zvuka pomoću Bluetooth tehnologije. Zahvaljujući tome što se prenosi do 3 puta više podataka, LDAC pruža unapređen doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku. 

Kreirajte atmosferu zabave

Oživite atmosferu pomoću osvetljenja zvučnika poput klupskog. Svetla se usmeravaju kroz sočivo radi širokog rasprostiranja snopa. Svetlima možete da upravljate na samom sistemu i da posmatrate kako se sinhronizuju sa ritmom muzike, za atmosferu klupskog plesnog podijuma kod kuće.

Osvetljena kontrolna tabla s dodirnim tasterima 

Uživajte u jednostavnom upravljanju za reprodukciju muzike i svetlima za zabavu čak i u tami uz dodirni taster i osvetljenu kontrolnu tablu.

Dizajn u jednom kućištu za maksimalnu prenosivost

Uzmite ga i zabavite se bilo gde zahvaljujući dizajnu sa jednim kućištem. Bez obzira da li se opuštate sa prijateljima kod kuće ili zabavu premeštate na drugo mesto, kompaktni dizajn ima ugrađenu ručku radi prenosivosti i praktičnosti.

Karaoke funkcije vam omogućavaju da i vi zapevate 

Lako možete da organizujete karaoke takmičenja sa prijateljima: samo povežite MHC-V50D sa televizorom i ubacite karaoke DVD ili pevajte uz numere iz usluge YouTube™ pomoću Bluetooth tehnologije. Dva ulaza za mikrofon, ocenjivanje i zvučni efekti omogućavaju vam da se okupite sa prijateljima i da organizujete vrhunsko pevačko nadmetanje. Ugrađena funkcija utišavanja glasa utišava čak i glas sa CD-ova, pa možete da pevate sve omiljene numere.

Di-džej efekti vam omogućava da personalizujete numere

Pokrenite masu pomoću di-džej efekata. Četiri različita efekta stvaraju atmosferu za zabavu: flanžer kreira duboki, tutnjajući efekat; WAH izobličuje zvuk; izolator izdvaja određeni frekventni opseg; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. Di-džej efekte možete da koristite pomoću aplikacije Fiestable i upravljanja pokretima, pa nikada nije bilo lakše da pokažete kreativnost sa plejlistama za zabavu.

Ulaz za gitaru

Održavajte vlastite male koncerte koristeći ulaz za gitaru. Samo je priključite i pritisnite taster za gitaru da biste uživali u moćnom zvuku svoje gitare. Samo svirajte ili povežite mikrofon da biste i pevali.

HDMI izlaz za jednostavno podešavanje

Lako uspostavite vezu sa televizorom i drugim uređajima pomoću HDMI izlaza. Za povezivanje je potreban samo jedan kabl zahvaljujući priključku HDMI OUT.

Uživajte u svim filmovima uz ugrađeni DVD plejer

Pripremite DVD diskove i gledajte ih pomoću ugrađenog plejera na modelu MHC-V50D. Uživajte u svakoj eksploziji, akcionoj sekvenci i uzbudljivoj sceni uz bioskopski okružujući zvuk koji vas prenosi u središte akcije. Pretvorite dnevnu sobu u bioskopsku salu i organizujte filmske večeri za pamćenje.

Jednostavno strimovanje uz NFC i Bluetooth tehnologiju

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz MHC-V50D radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se pomoću Bluetooth tehnologije i spremni ste.

Objedinite muziku uz Sony | Music Center

Preuzmite aplikaciju Sony | Music Center (prethodno SongPal) za pametni telefon ili tablet i kontrolišite muzičku kolekciju. Samo se povežite pomoću Bluetooth tehnologije i imaćete jednostavan pristup svojim omiljenim numerama. Ovu aplikaciju takođe možete da koristite za prilagođavanje postavki kako biste dobili odličan, balansiran zvuk.

USB priključak vam omogućava da povežete i reprodukujete

Reprodukujte numere uskladištene na USB-u. Jednostavno povežite uređaj sa priključkom PLAY/REC i spremni ste za prenos muzike sa CD-a na USB.

Audio ulaz i izlaz

Povezujte AV opremu pomoću audio ulaza i izlaza. Povežite televizor ili dodatni zvučnik kako biste poboljšali zvuk za kućnu zabavu.

Ugrađeni CD plejer za vašu kolekciju diskova

Reprodukujte klasične albume ili diskove sa kompilacijama pomoću ugrađenog CD plejera. Ovaj kućni audio sistem je kompatibilan sa CD, CD-R i CD-RW diskovima, pa možete da uživate u svemu, od studijskih snimaka do kompilacija i preuzetih numera.

FM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve? Samo pronađite stanicu pomoću točkića za FM radio i saznajte šta se pušta.

Specifikacije

Budite domaćin vrhunske kućne zabave pomoću ovog kućnog audio sistema velike snage. Kombinacija tehnologija Sound Pressure Horn i Mega Bass daje tutnjajući zvuk sa fokusom na niskim tonovima koji ćete osetiti u celoj kući. Oživite atmosferu uz svetla za zabavu, di-džej zvučne efekte i karaoke, pa čak i upravljajte svim tim funkcijama sa telefona pomoću aplikacije Fiestable.
  • LDAC za visokokvalitetno slušanje preko Bluetooth veze

  • Svetla za zabavu stvaraju klupsku atmosferu

  • Osvetljena gornja ploča za jednostavno upravljanje

  • Karaoke funkcije vam omogućavaju da i vi zapevate

  • Ugrađene ručice za jednostavnu prenosivost

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini