HI-FI SISTEMI

Audio sistem velike snage V43D sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V43D
Slika – Audio sistem velike snage V43D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V43D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V43D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V43D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V43D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Lagan
Osvetljenje
Funkcije za zabavu
Funkcije za zabavu
Povezivanje
Povezivanje
Organizujte zabave kao nikada do sada

Neka to bude veče koje će se pamtiti, uz moćan MHC-V43D. Uz bas zvuk za velike razdaljine i živopisno svetlo za zabave koje se
sinhronizuje sa ritmom, vaši gosti neće želeti da napuste podijum za ples. 

Oživite podijum za ples pomoću snažnog zvuka

Zahvaljujući zvuku širokog dometa, visokotonci i zvučnici srednjeg opsega velike efikasnosti rasprostiru muziku koja dolazi
sa prednje strane jedinice šire i više, pa će svi gosti uživati u bogatom i jasnom zvuku. 

Dva visokotonca velike efikasnosti
Dva visokotonca velike efikasnosti ispunjavaju mesto zvukom

Dva visokotonca velike efikasnosti koji koriste trubaste visokotonce šire zvučno polje i povećavaju nivo pritiska zvuka nagore, šireći zvuk u bilo kom prostoru koji odaberete.

Bolji vokali uz srednji opseg velike efikasnosti

Srednji opseg velike efikasnosti koji koristi trubaste zvučnike srednjeg opsega na prednjoj strani jedinice distribuira jasniji zvuk i poboljšan zvučni pritisak za važne frekvencije srednjeg opsega, pa možete da uživate u jasnijim vokalima dok plešete ili pevate.

Efikasan srednji opseg
JET BASS BOOSTER
Ritam na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

Struktura sa Bass Reflex vodom koji se sužava koncentriše tok vazduha zvuka basa, tako da ga jasno čujete i fizički osećate bez obzira na to da li ste u gomili ili na velikim udaljenostima. 

Live Sound
Slušajte kao da se izvodi uživo 

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu
time što muzici daje realističan
prizvuk muzičkih festivala i koncerata uživo.

DSEE
Vraća detalje u digitalnu muziku

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vraća detalje komprimovanim muzičkim datotekama i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku. 

Osvetlite noć

Osvetlite zabavu od poda do plafona pomoću svetla za zabavu i svetla zvučnika. Emitujte talase tamnoplave i svetloplave boje sa jarkocrvenim prugama kako biste mogli da uživate u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – uz dva ulaza za mikrofon, vi i vaši gosti možete da se nadmećete u pevanju uz omiljene numere. Osim toga, možete i da dodate rokenrol notu tako što ćete priključiti gitaru u jedan od ulaza i koristiti sistem kao pojačalo za gitaru. Uživajte u tri režima – „Jasno“, za jasan zvuk, „Distorzija“, za zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, za bas gitaru. A kad završite, jedinica ima dva držača za mikrofon, tako da možete bezbedno da odložite mikrofone. 

kontrola-pokretom
Vertikalna i horizontalna kontrola pokretom

Preskočite numeru, prebacite se sa flanžera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolišite visinu zvuka mikrofona i muzike ili povećavajte jačinu zvuka vertikalnim ili horizontalnim mahanjem ruke. Kontrola pokretom vam omogućava da brzo i lako kontrolišete funkcije uređaja MHC-V73D kako biste mogli potpuno da se uživite u zabavu. 

Osoba sa rukama u vazduhu u noćnom klubu.
Uz Fiestable zabava je u vašim rukama

Zabavna, intuitivna i laka za korišćenje, aplikacija Fiestable vam daje u ruke totalnu kontrolu nad zvučnikom MHC-V43D. Da biste koristili Fiestable, potrebno je najpre da preuzmete aplikaciju Sony | Music Center. Nakon toga, upravljajte muzikom, svetlima i drugim, jednostavnim dodirom na telefon ili pomoću svog glasa.

zabava-plej-lista-fiestable
Neka vaši prijatelji prave plejlistu za zabavu preko aplikacije Fiestable

Uz aplikaciju Fiestable svi mogu da dodaju svoje omiljene numere na plej listu. Neka vaši gosti dodaju muziku koju čuvaju na pametnim telefonima preko Wi-Fi® mreže i neka zabava nikada ne prestane.

karaoke-ranking-fiestable
Otkrijte ko je zvezda u pevanju pomoću funkcije Karaoke Ranking u aplikaciji Fiestable 

Takmičite se da biste izabrali kralja ili kraljicu karaoka na zabavi uz Karaoke Ranking. A ako neko završi u 10 najboljih, može da zabeleži svoje ime i naslov pesme na listi pobednika.

Kralj zabave
Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava kontrolu muzike i postavki zvuka direktno s telefona. Fiestable pruža kontrolu nad bojama svetla i omogućava vam da aktivirate režime di-džej i karaoke. Menjajte postavke jednim pokretom zgloba zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom. 

music-center-logotip
Google Play
Sony Music Center za Android
App Store
Sony Music Center za iOS
Fiestable za iOS
Dramatičniji filmovi i televizija 

Povežite MHC-V43D sa televizorom i uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportu na potpuno nov način. 

hdmi-logotip
HDMI™ izlaz za jednostavno podešavanje

Uz HDMI™ (ARC) izlaz možete lako da povežete sistem sa televizorom. Gledajte televiziju i DVD-ove na normalnom ekranu i uživajte u snažnom zvuku sa zvučnika MHC-V43D.

dvd-logotip
Gledajte filmove preko ugrađenog DVD plejera

Uživajte u dramatičnosti svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i priređujte epske filmske večeri.

Proširite atmosferu zabave uz bežičnu vezu

Uživajte u intenzivnijem, punijem zvuku i sinhronizovanom osvetljenju. Wireless Party Chain vam omogućava da MHC-V43D povežete sa bilo kojim od 50 kompatibilnih audio sistema velike snage putem Bluetooth® veze,.  

Bluetooth
Besprekorno strimovanje uz Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth vam omogućava da eliminišete bežične veze i složena podešavanja. Povežite se preko tehnologije Bluetooth® i spremni ste.

Bežični Party Chain
Sinhronizujte zvuk uz Wireless Party Chain

Povežite do 50 kompatibilnih audio sistema velike snage putem Bluetooth® veze, da biste dobili intenzivniji audio doživljaj i gledajte kako se i svetlo sinhronizuje sa zvučnicima. 

Bluetooth
Povezivanje više uređaja

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-V43D putem tehnologije Bluetooth®,. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih svojih muzičkih biblioteka, što vam daje još veći izbor

DAB+
Slušajte više uz DAB+ 

Uz tjuner koji u potpunosti podržava DAB+ možete da nosite svoje omiljene
radio-stanice sa sobom kuda god želite. 

Predviđeno za atmosferu na zabavama 

Pošto je MHC-V43D napravljen tako da bude praktičan i izdržljiv, nikada nećete morati da brinete o tome da li može da izdrži atmosferu na zabavi

vesela-zabava
Napravljeno za veselu zabavu

Čvrsta plastična spoljašnjost koja pokriva sve strane jedinice i jaki štitnici za uglove osiguravaju dugotrajnost uređaja MHC-V43D i njegov lak transport gde god da organizujete zabavu.

Nagnite i kotrljajte radi jednostavnog prenosa 

Kad god poželite da premestite MHC-V43D, samo ga uhvatite za praktičnu ručku i nagnite unazad. Čvrsti točkići omogućavaju vam kotrljanje sve do zabave.

prenos-naginjanjem-i-kotrljanjem

Specifikacije i funkcije

Osetite muziku u svakom uglu uz zvuk širokog dometa, koji stvaraju veoma efikasni visokotonci i veoma efikasan srednji opseg, a zatim uključite raznobojno svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku. Uživajte u još više zabave uz plejlistu za zabavu i funkciju Karaoke Ranking u aplikaciji Fiestable. Štitnici čine jedinicu izdržljivom, a točkići čine transport jednostavnijim nego ikad pre.
  • Zvuk širokog dometa uz veoma efikasne visokotonce i srednji opseg

  • Svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

  • Kontrola pokretom za zabavno i lako upravljanje

  • Plejlista za zabavu i Karaoke Ranking uz Fiestable

  • Integrisani DVD plejer uz HDMI™ ARC

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini