HI-FI SISTEMI

Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V42D
Slika – Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Neka to bude veče koje ćete pamtiti

Uz moćan MHC-V42D sa zvukom basa za velike razdaljine, svi na zabavi će osećati ritam. Raznobojna svetla za zabavu sinhronizuju se s muzikom i možete na smenu da budete di-džejevi koristeći kontrolu pokretom ili pametni telefon.

Ispunite zabavu zvukom

Unesite praznični zvuk na rođendane, specijalne prilike i spontana okupljanja. Zvuk basa za velike razdaljine koji pruža JET BASS BOOSTER omogućava gostima da uživaju u još moćnijoj muzici u celoj prostoriji.

MHC-V42D sa visokotoncima pod uglom
Visokotonci pod uglom

Ispunite prostoriju jakim, festivalskim zvukom zahvaljujući visokotoncima pod uglom koji šire rasprostiru zvuk.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Struktura sa Bass Reflex vodom koji se sužava koncentriše tok vazduha zvuka basa, tako da ga jasno čujete i fizički osećate bez obzira na to da li ste u gomili ili na velikim udaljenostima.

Logotip za LIVE SOUND
Slušajte kao da se izvodi uživo

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu dajući muzici realistični zvuk muzičkog festivala i koncerta uživo.

DSEE logotip
Vraća detalje u digitalnu muziku

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vraća detalje komprimovanim muzičkim datotekama i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

Svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

Osvetlite svaki ugao prostora za zabavu, čak i u velikim prostorijama, svetlima za zabavu i lampicama na zvučniku kako biste uživali u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – uz dva ulaza za mikrofon vi i vaši gosti možete zajedno da pevate uz omiljene numere. Osim toga, možete i da dodate rokenrol notu tako što ćete priključiti gitaru u jedan od ulaza i koristiti sistem kao pojačalo za gitaru. Uživajte u tri režima – „Jasno“, koji proizvodi jasan zvuk, „Distorzija“, koji proizvodi zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, koji služi za bas gitaru.

Postanite di-džej zahvaljujući kontroli pokretom

Preskočite numeru, prebacite se sa flanžera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolišite visinu zvuka mikrofona i muzike ili povećavajte jačinu zvuka vertikalnim ili horizontalnim mahanjem ruke. Kontrola pokretom vam omogućava da brzo i lako kontrolišete funkcije modela MHC-V42D kako biste mogli potpuno da se uživite u zabavu.

MHC-V42D, kontrola pokretom
Gost na zabavi koristi kontrolu glasom putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu
Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promenite numeru, uključite svetlo, aktivirajte sve boje samo govorom. Jednostavno izaberite kontrolu glasom putem aplikacije Fiestable i izgovorite komandu – postoji do 39 komandi, uključujući reprodukciju muzike, osvetljenje i KARAOKE režim.

Gosti na zabavi koriste svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnim telefonima
Svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable

Samo dodirnite svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i ekran telefona počeće da sinhronizuje svetlosne efekte, treperenje i promenu boje zvučnog sistema sa muzikom. 

Ikona kralja zabave
Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Gost na zabavi koristi aplikaciju Sony | Music Center na pametnom telefonu
Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona. Tu je i aplikacija Fiestable, koja vam daje kontrolu nad bojama svetla i omogućava da aktivirate režim di-džeja i karaoke režim. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom. 

Google Play logotip
Sony | Music Center za Android
App Store logotip
Sony | Music Center za iOS
Fiestable za iOS
Dramatičniji filmovi i televizija

Povežite MHC-V42D sa televizorom i uživajte u omiljenim filmovima, televiziji i sportu na potpuno nov način.

HDMI logotip
HDMI® izlaz 

Pomoću HDMI (ARC) izlaza možete lako da povežete sistem sa televizorom. Gledajte televiziju i DVD-ove na standardnom ekranu i uživajte u gromoglasnom zvuku sa MHC-V42D zvučnika.

DVD logotip
Ugrađeni DVD plejer

Uživajte u dramatici svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i organizujte nezaboravne filmske večeri.

Poboljšajte atmosferu na zabavi uz dodatne zvučnike

Uživajte u moćnijem zvuku povezivanjem više kućnih audio sistema putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema i sinhronizujte muziku i osvetljenje.

Ikone za NFC i Bluetooth®
Neprimetan prenos uz NFC i Bluetooth®

Jednostavno koristite NFC povezivanje jednim dodirom da biste uspostavili Bluetooth® vezu i odmah započnite strimovanje.

Ikona za LDAC™
Visokokvalitetno Bluetooth® strimovanje uz LDAC™

LDAC™ prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam omogućava vrhunsko bežično slušanje. 

Ilustracija veze između modela MHC-V42D i više drugih uređaja
Povezivanje više uređaja

Koristeći tehnologiju Bluetooth®, vi i vaši prijatelji možete da uparite istovremeno do tri pametna telefona i MHC-V42D. Tako možete da uživate u numerama iz svih vaših muzičkih biblioteka.

MHC-V42D nošen pomoću ugrađenih ručica
Nosite zabavu svuda

MHC-V42D ima ugrađene ručice za nošenje, tako da lako možete da ga odnesete do kuće prijatelja ili da zabavu premeštate iz sobe u sobu.

Specifikacije i funkcije

Svaki put organizujte sjajne zabave uz moćni MHC-V42D. Rašireni zvuk i zvuk na velike udaljenosti šalju ritam kroz celu zabavu, tako da svi mogu da uživaju u istom sjajnom zvuku. Raznobojna svetla za zabavu i lampice na zvučniku sinhronizuju se sa ritmom, a možete na smenu da upravljate muzikom pomoću horizontalne i vertikalne kontrole pokretom ili putem pametnog telefona.
  • Bas zvuk za velike udaljenosti uz JET BASS BOOSTER

  • Svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

  • Kontrola pokretom za zabavno i lako upravljanje

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable/svetla za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Integrisani DVD plejer sa funkcijom HDMI ARC

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini