AUDIO SISTEMI

Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V42D

Slika – Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V42D sa tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Ispunite prostor za zabavu zvukom

Unesite praznični zvuk na rođendane, specijalne prilike i spontana okupljanja. Zvuk basa za velike razdaljine koji pruža JET BASS BOOSTER omogućava gostima da uživaju u još moćnijoj muzici u celoj prostoriji.

Visokotonci pod uglom

Ispunite prostoriju jakim, festivalskim zvukom zahvaljujući visokotoncima pod uglom koji šire rasprostiru zvuk.

Osetite ritam čak i na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

Struktura sa Bass Reflex vodom koji se sužava koncentriše tok vazduha zvuka basa, tako da ga jasno čujete i fizički osećate bez obzira na to da li ste u gomili ili na velikim udaljenostima.

ZVUK UŽIVO

Tehnologija DSP stvara festivalsku atmosferu ispunjavajući prostor zabave realističnim zvukom muzičkog festivala i koncerta uživo.

DSEE automatski vraća detalje u digitalnu muziku

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

Svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

Osvetlite svaki ugao prostora za zabavu, čak i u velikim prostorijama, raznobojnim svetlima za zabavu i lampicama na zvučniku kako biste uživali u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – uz dva ulaza za mikrofon vi i vaši gosti možete da se nadmećete u pevanju uz omiljene numere. Možete i da dodate rokenrol notu tako što ćete priključiti gitaru u jedan od ulaza i koristiti sistem kao pojačalo za gitaru. Uživajte u tri režima – „Jasno“, za jasan zvuk, „Distorzija“, za zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, za bas gitaru.

Vertikalna i horizontalna kontrola pokretom

Preskočite numeru, prebacite se sa flanžera na WAH, uključite mikrofon za karaoke, kontrolišite visinu zvuka mikrofona i muzike ili povećavajte jačinu zvuka vertikalnim ili horizontalnim mahanjem ruke. Kontrola pokretom vam omogućava da brzo i lako kontrolišete funkcije modela MHC-V42D kako biste mogli potpuno da se uživite u zabavu.

Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promenite numeru, uključite svetlo, aktivirajte sve boje samo govorom. Jednostavno izaberite glasovnu kontrolu putem aplikacije Fiestable i izgovorite komandu – svetla i muzika će vas slušati.

Unapredite iskustvo putem svetla za zabavu preko aplikacije Fiestable

Samo dodirnite svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i ekran telefona počeće da sinhronizuje svetlosne efekte, treperenje i promenu boje zvučnog sistema sa muzikom. Ne postoji ograničenje broja pametnih telefona koji mogu da se uključe, što ovo čini jedinstvenim deljenim iskustvom.

Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona. Tu je i aplikacija Fiestable, koja vam daje kontrolu nad bojama svetla i omogućava da aktivirate režim di-džeja i karaoke režim. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom. 

HDMI izlaz za jednostavno podešavanje

Pomoću HDMI (ARC) izlaza možete lako da povežete sistem sa televizorom. Gledajte televiziju i DVD-ove na standardnom ekranu i uživajte u gromoglasnom zvuku sa MHC-V42D zvučnika.

Gledajte filmove preko ugrađenog DVD plejera

Uživajte u dramatici svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i organizujte nezaboravne filmske večeri.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu, jednostavnu vezu, a zatim počnite sa slanjem i reprodukcijom svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth® veze i spremni ste.

Uživajte u visokokvalitetnom Bluetooth® strimovanju uz LDAC™

LDAC™ prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam pruža vrhunski doživljaj bežičnog slušanja.

Ručica za lako nošenje

Kad god želite da pomerite MHC-V42D, samo ga uhvatite za praktičnu ručicu, podignite i ponesite na mesto na kom želite da organizujete zabavu.

Poboljšajte atmosferu na zabavi uz dodatne zvučnike

Uživajte u moćnijem zvuku uz povezivanje više kućnih audio sistema preko Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema i sinhronizujte muziku i svetlo.

Veza za više uređaja omogućava da više osoba kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-V42D pomoću tehnologije Bluetooth®. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih muzičkih biblioteka, što vam pruža još bolji izbor.

USB priključak vam omogućava da povežete, reprodukujete i punite

Reprodukujte numere uskladištene na USB uređaju ili pravite vlastite prilagođene plejliste uz direktno snimanje sa CD-a na USB. Jednostavno povežite uređaj sa priključkom PLAY/REC i bićete spremni da ulepšate svoju narednu zabavu svim svojim omiljenim numerama. Ili koristite USB priključak za punjenje pametnog telefona tokom zabave.

Specifikacije
Svaki put organizujte sjajne zabave uz moćni MHC-V42D. Rašireni zvuk i zvuk na velike udaljenosti šalju ritam kroz celu zabavu, tako da svi mogu da uživaju u istom sjajnom zvuku. Raznobojna svetla za zabavu i lampice na zvučniku sinhronizuju se sa ritmom, a možete na smenu da upravljate muzikom pomoću horizontalne i vertikalne kontrole pokretom ili putem pametnog telefona.
  • Bas zvuk za velike udaljenosti uz JET BASS BOOSTER

  • Svetlo za zabavu i svetlo na zvučniku

  • Kontrola pokretom za zabavno i lako upravljanje

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable/svetla za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Integrisani DVD plejer sa funkcijom HDMI ARC

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini