Pređi na sadržaj
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Snažan zvuk koji ispunjava prostoriju

Ispunite prostoriju gromoglasnim zvukom za zabavu. MHC-V41D ima srednju jedinicu i visokotonac pod uglom kako bi se zvuk šire rasprostirao, tako da svi mogu da osete iste ritmove koji teraju na ples.

Više lampica stvara atmosferu za zabavu 

Oživite atmosferu uz lampice koje se sinhronizuju sa ritmom. Zelene i plave lampice za zabavu i višebojno svetlo na zvučniku stvaraju efekat treperavog svetla kao u diskoteci.

Karaoke funkcije vam omogućavaju da i vi zapevate 

Lako možete da organizujete karaoke takmičenja sa prijateljima: samo povežite MHC-V41D sa televizorom i ubacite DVD za karaoke. Dva ulaza za mikrofon, kao i ocenjivanje i zvučni efekti, omogućavaju vam da se okupite sa prijateljima i organizujete vrhunsko pevačko nadmetanje. Ugrađena funkcija utišavanja glasa za karaoke utišava čak i glas sa CD-ova, pa možete da pevate sve omiljene numere.

Ulaz za gitaru

Svirajte uz svoje omiljene numere zahvaljujući ulazu za gitaru. Samo je priključite i pritisnite taster za gitaru da biste uživali u moćnom zvuku i efektima distorzije na gitari. Samo svirajte ili povežite mikrofon da biste i pevali.

Di-džej efekti vam omogućava da personalizujete numere 

Pokrenite masu pomoću di-džej efekata. Četiri različita efekta stvaraju atmosferu za zabavu: Flanžer stvara efekat dubokog tutnjanja sličan rici mlaznog aviona; WAH automatski podiže i spušta frekvenciju filtera; izolator izdvaja određeni frekventni opseg; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. Di-džej efekte možete da koristite pomoću aplikacije Fiestable i upravljanja pokretima, pa nikad nije bilo lakše pokazati kreativnost sa plejlistama.

Podešavajte postavke za zabavu pomoću upravljanja pokretima 

Personalizujte zabavu jednim jednostavnim pokretom. Zabavna i intuitivna kontrola pokretom omogućava vam da kontrolišete sve funkcije na zabavi, uključujući di-džej efekte, sempler i funkcije za karaoke. Takođe možete da prevlačite nalevo/nadesno da biste preskakali numere, kao i nagore/nadole radi upravljanja jačinom zvuka. Prilagoađavanje zabave nikada nije bilo toliko uzbudljivo.

Wireless Party Chain putem Bluetooth® veze omogućava vam da proširite sistem zvučnika

Uživajte u moćnijem zvuku uz povezivanje više kućnih audio sistema preko Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema putem tehnologije Bluetooth® i sinhronizujte muziku i svetlost.

Aplikacija Sony | Music Center 

Aplikacija Sony | Music Center za Android i iOS omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona.

Postanite kralj zabava

Podelite status o svom novom audio sistemu na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku da biste unapredili svoj status među ljudima koji vole žurke i postanite potvrđeni kralj zabava.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je besplatna aplikacija za iOS i Android koja vam omogućava da kontrolišete boje lampica ili da aktivirate di-džej i karaoke režime. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj funkciji kontrole pokretom.

HDMI izlaz za jednostavno podešavanje

Pomoću HDMI (ARC) izlaza možete lako da povežete sistem sa televizorom. Gledajte televiziju i DVD-ove na standardnom ekranu i uživajte u gromoglasnom zvuku sa MHC-V41D zvučnika.

Gledajte filmove preko ugrađenog DVD plejera

Uživajte u dramatici svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i organizujte nezaboravne filmske večeri.

Fudbalski režim

Osećajte se kao da se na stadionu svaki put kad gledate neku sjajnu utakmicu. Isključite naraciju da biste pojačali buku publike i iskusili realističan doživljaj gledanja – samo vi i utakmica.

DSEE automatski vraća detalje u digitalnu muziku

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

Bolji BLUETOOTH® zvuk

LDAC™ prenosi više podataka nego konvencionalne Bluetooth bežične veze i pruža izuzetan kvalitet zvuka koji je bliži HD zvuku.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite NFC uređaj uz slušalice radi uspostavljanja brze, besprekorne veze i prenos muzičke kolekcije može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Ostvarite Bluetooth® vezu i sve je spremno za prenos.

Dizajn u jednom kućištu za maksimalnu prenosivost

Uzmite ga i zabavite se bilo gde zahvaljujući dizajnu sa jednim kućištem. Bez obzira da li se opuštate sa prijateljima kod kuće ili zabavu premeštate na drugo mesto, kompaktni dizajn ima ugrađenu ručku radi prenosivosti i praktičnosti.

Veza za više uređaja omogućava da više osoba kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-V41D pomoću tehnologije Bluetooth®. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih muzičkih biblioteka, tako da svako može da pokuša da bude di-džej.

Specifikacije
Svaki put organizujte sjajne kućne zabave uz moćni MHC-V41D. Jedinice zvučnika pod uglom šire zvuk kroz sobu tako da svi uživaju u istom sjajnom zvuku, a raznobojne lampice na zvučniku sinhronizuju se sa ritmom.
  • Širenje zvuka

  • Svetlo za zabavu i lampice na zvučniku

  • Kontrola pokretom pomoću pametnog telefona

  • Integrisani DVD plejer sa funkcijom HDMI ARC

  • Ručka za bezbedno podizanje i lak prenos

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini