HI-FI SISTEMI

Audio sistem velike snage V13 sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Lagan
Osvetljenje
Funkcije za zabavu
Funkcije za zabavu
Pravite zabave koje su bolje nego ikada pre

Osetite ritam svojih omiljenih numera, čak i sa velike udaljenosti, uz ovaj moćan zvučni sistem u jednom kućištu ili zaplešite uz svetlo zvučnika
koje pulsira uz muziku sa uređaja MHC-V13, i sve to dok kontrolišete reprodukciju putem pametnog telefona. 

Ispunite mesto za zabavu zvukom 

Podignite zabave na viši nivo i pretvorite rođendane, posebne prilike i neplanirana okupljanja u festivalsko iskustvo.
Uz visokotonce velike efikasnosti i bas za velike razdaljine koji vam pruža JET BASS BOOSTER, gosti na zabavi će uživati u moćnoj
muzici na čitavom prostoru. 

MHC-V13
Širite sjajan zvuk po celom prostoru zabave

Mali, kompaktan MHC-V13 pruža impresivan zvuk. Dva visokotonca velike efikasnosti i JET BASS BOOSTER šire zvuk po prostoru, pa se muzika koja dolazi sa prednje strane jedinice prostire šire i više, tako da svi gosti mogu da uživaju u bogatom i jasnom zvuku.

Dva veoma efikasna visokotonca ispunjavaju prostor zvukom

Dva visokotonca velike efikasnosti okrenuta nagore koji koriste trubaste visokotonce ugrađena na gornjem delu prednje strane jedinice proširuju zvučno polje i podižu nivo pritiska zvuka nagore, pa se muzika prostire dalje, šire i malo više da bi stigla do svakog ugla prostora. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
Ritam na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

Struktura sa Bass Reflex vodom koji se sužava koncentriše tok vazduha zvuka basa, tako da ga jasno čujete i fizički osećate bez obzira na to da li ste u gomili ili na velikim udaljenostima. 

Povećajte energiju svetlima na zvučniku

Svetlo zvučnika emituje svetlosne talase u više boja, pa možete da uživate u autentičnoj atmosferi noćnog kluba ili festivala na otvorenom.

osvetljenje
Oslobodite pop zvezdu u sebi

Pevajte uz svoje omiljene numere. Ulaz za mikrofon čini MHC-V13 savršenim pratiocem za karaoke zabave. Možete i da povežete gitaru sa ulazom za mikrofon i koristite sistem kao pojačalo za gitaru. Uživajte u tri režima – „Jasno“, za jasan zvuk, „Distorzija“, za zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, za bas gitaru. 

Osoba sa rukama u vazduhu u noćnom klubu.
Uz Fiestable zabava je u vašim rukama

Zabavna, intuitivna i laka za upotrebu, aplikacija Fiestable omogućava zanimljivu kontrolu funkcija i prepušta vam potpunu kontrolu nad uređajem MHC-V13. Da biste je koristili, treba da preuzmete aplikaciju Sony | Music Center i možete da kontrolišete muziku, svetlo i drugo lakim dodirom opcija na telefonu ili glasom.

zabava-plej-lista-fiestable
Neka vaši prijatelji prave plejlistu za zabavu preko aplikacije Fiestable

Uz aplikaciju Fiestable svi mogu da dodaju svoje omiljene numere na plej listu. Neka vaši gosti dodaju muziku koju čuvaju na pametnim telefonima preko Wi-Fi® mreže i neka zabava nikada ne prestane.

karaoke-ranking-fiestable
Otkrijte ko je zvezda u pevanju pomoću funkcije Karaoke Ranking u aplikaciji Fiestable 

Takmičite se da biste izabrali kralja ili kraljicu karaoka na zabavi uz Karaoke Ranking. A ako neko završi u 10 najboljih, može da zabeleži svoje ime i naslov pesme na
listi pobednika.

Kralj_zabava
Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava kontrolu muzike i postavki zvuka s telefona. Fiestable vam pruža kontrolu nad bojama svetla i omogućava vam da aktivirate režime di-džej i karaoke. Menjajte postavke jednim pokretom zgloba zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom.

music-center-logotip
googleplayprodavnica
Sony | Music Center za Android
appstore
Sony | Music Center za iOS
Fiestable za iOS
Proširite atmosferu zabave uz bežičnu vezu  

Uživajte u intenzivnijem, punijem zvuku i sinhronizovanom svetlu. Wireless Party Chain vam omogućava da MHC-V13 povežete sa bilo kojim od 50 kompatibilnih audio sistema velike snage putem Bluetooth® veze,

Bluetooth®
Besprekorno strimovanje uz Bluetooth®

Tehnologija Bluetooth® vam omogućava da eliminišete bežične veze i složena podešavanja. Povežite se preko tehnologije Bluetooth® i spremni ste.

Wireless Party
Sinhronizujte zvuk uz Wireless Party Chain

Povežite do 50 kompatibilnih audio sistema velike snage putem Bluetooth® veze, da biste dobili intenzivniji audio doživljaj i gledajte kako se i svetlo sinhronizuje sa zvučnicima. 

Više uređaja
Veza za više uređaja omogućava da više osoba
kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-V13 pomoću tehnologije Bluetooth®,. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih svojih muzičkih biblioteka, što vam daje još veći izbor. 

dab logotip
Slušajte više uz DAB+ 

Uz tjuner koji u potpunosti podržava DAB+ možete da nosite svoje omiljene
radio-stanice sa sobom kuda god želite. 

Predviđeno za atmosferu na zabavama 

Pošto je MHC-V13 napravljen tako da bude praktičan i izdržljiv, nikada nećete morati da brinete o tome da li može da izdrži atmosferu na zabavi.

Nosite zabavu svuda

MHC-V13 ima ugrađene ručice za nošenje, tako da lako možete da ga odnesete do kuće prijatelja ili da zabavu premeštate iz prostorije u prostoriju. 

prenos-naginjanjem-i-kotrljanjem
Trajnost
Napravljeno za veselu zabavu

Čvrsta plastična spoljašnjost koja pokriva sve strane jedinice i jaki štitnici za uglove osiguravaju dugotrajnost uređaja MHC-V13 i njegov lak transport gde god da organizujete zabavu.

Specifikacije i funkcije

Podignite zabave na viši nivo pomoću ovog moćnog zvučnog sistema u jednom kućištu. Osetite ritam svojih omiljenih numera uz veoma efikasne visokotonce i JET BASS BOOSTER. Uživajte u svetlu na zvučniku u više boja i prilagodite zabavu sebi pomoću plejliste za zabavu i funkcije Karaoke Ranking u aplikaciji Fiestable. Ručke čine transport jednostavnijim nego ikad pre.
  • Zvuk širokog dometa uz veoma efikasne visokotonce

  • Svetlosni efekti zvučnika

  • Plejlista za zabavu i Karaoke Ranking uz Fiestable

  • Ručka za bezbedno podizanje i lak transport

  • Štitnici za uglove obezbeđuju izuzetnu trajnost

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini