Slike – Audio sistem velike snage V02 sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V02 sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V02 sa tehnologijom BLUETOOTH®

Funkcije

Ispunite prostor za zabavu zvukom

Unesite praznični zvuk na rođendane, specijalne prilike i spontana okupljanja. Zvuk basa za velike razdaljine koji pruža JET BASS BOOSTER omogućava gostima da uživaju u još moćnijoj muzici.

Visokotonci pod uglom

Ispunite prostoriju zvukom zabave zahvaljujući visokotoncima pod uglom koji šire rasprostiru zvuk.

Osetite ritam čak i na velikim udaljenostima uz JET BASS BOOSTER

Struktura sa Bass Reflex vodom koji se sužava koncentriše tok vazduha zvuka basa, tako da ga jasno čujete i fizički osećate bez obzira na to da li ste u gomili ili na velikim udaljenostima.

Povećajte energiju svetlima na zvučniku

Oživite atmosferu pomoću LED osvetljenja zvučnika poput klupskog. Plava lampica pulsira prema određenim obrascima, sinhronizujući se sa ritmom.

Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promenite numeru, uključite svetlo i zatreperite samo govorom. Jednostavno izaberite glasovnu kontrolu putem aplikacije Fiestable i izgovorite komandu – svetla i zvuci će vas slušati.

Unapredite iskustvo putem svetla za zabavu preko aplikacije Fiestable

Samo dodirnite svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i ekran telefona počeće da sinhronizuje svetlosne efekte, treperenje i promenu boje zvučnog sistema sa muzikom. Ne postoji ograničenje broja pametnih telefona koji mogu da se uključe, što ovo čini jedinstvenim deljenim iskustvom.

Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava kontrolu muzike i postavki zvuka direktno s telefona. Fiestable vam omogućava da aktivirate di-džej i karaoke režime. Menjajte postavke jednim pokretom zgloba zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom.

Kompatibilno sa stativom

Koristeći ugrađen otvor za montažu, MHC-V02 može da se postavi na tronožno postolje za zvučnik kako bi se postigao izdignut položaj, tako da zvuk može još efikasnije da se projektuje za još više ljudi – bez obzira na to da li sede ili stoje.

NFC povezivanje jednim dodirom za trenutno uspostavljanje veze

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth® otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite uređaj na kojem je omogućena NFC tehnologija uz slušalice za brzu, jednostavnu vezu, a zatim počnite sa slanjem i reprodukcijom svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth® veze i spremni ste.

Uživajte u visokokvalitetnom Bluetooth® strimovanju uz LDAC™

LDAC™ prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam pruža vrhunski doživljaj bežičnog slušanja.

Ručica za lako nošenje

Kad god želite da pomerite MHC-V02, samo ga uhvatite za praktičnu ručicu, podignite i ponesite na mesto gde želite da organizujete zabavu.

Poboljšajte atmosferu na zabavi uz dodatne zvučnike

Uživajte u moćnijem zvuku uz povezivanje više kućnih audio sistema preko Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema i sinhronizujte muziku i svetlo.

Veza za više uređaja omogućava da više osoba kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-V02 pomoću tehnologije Bluetooth®. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih muzičkih biblioteka, što vam pruža još bolji izbor.

USB priključak vam omogućava da povežete, reprodukujete i punite

Reprodukujte numere uskladištene na USB uređaju ili pravite vlastite prilagođene plejliste uz direktno snimanje sa CD-a na USB. Jednostavno povežite uređaj sa priključkom PLAY/REC i bićete spremni da ulepšate svoju narednu zabavu svim svojim omiljenim numerama. Ili koristite USB priključak za punjenje pametnog telefona tokom zabave.

Specifikacije
Podignite zabave na viši nivo uz ovaj moćan zvučni sistem sve-u-jednom. Osetite ritam omiljenih numera sa velikih razdaljina. Uživajte u lampici na zvučniku koja pulsira u ritmu i upravljajte reprodukcijom putem pametnog telefona.
  • Bas zvuk za velike udaljenosti uz JET BASS BOOSTER

  • Svetlosni efekti zvučnika

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable/svetla za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Ručka za bezbedno podizanje i lak prenos

  • Kompatibilno sa stativom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini