HI-FI SISTEMI

Audio sistem velike snage V02 sa tehnologijom BLUETOOTH®

MHC-V02
Slika – Audio sistem velike snage V02 sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V02 sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V02 sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Audio sistem velike snage V02 sa tehnologijom BLUETOOTH®
Podignite zabave na viši nivo

Osetite ritam svojih omiljenih numera, čak i sa velike udaljenosti, uz ovaj moćan zvučni sistem u jednom kućištu. Uživajte u svetlu na zvučniku koje pulsira uz muziku i kontrolišite reprodukciju putem pametnog telefona.

Ispunite zabavu zvukom

Unesite praznični zvuk na rođendane, specijalne prilike i spontana okupljanja. Zvuk basa za velike razdaljine koji pruža JET BASS BOOSTER omogućava gostima da uživaju u još moćnijoj muzici u celoj prostoriji.

MHC-V02D sa visokotoncima pod uglom
Visokotonci pod uglom

Ispunite prostoriju jakim, festivalskim zvukom zahvaljujući visokotoncima pod uglom koji šire rasprostiru zvuk.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Struktura sa Bass Reflex vodom koji se sužava koncentriše tok vazduha zvuka basa, tako da ga jasno čujete i fizički osećate bez obzira na to da li ste u gomili ili na velikim udaljenostima.

Povećajte energiju svetlima na zvučniku

Oživite atmosferu pomoću LED osvetljenja zvučnika poput klupskog. Plava lampica pulsira prema određenim obrascima, sinhronizujući se sa ritmom.

MHC-V02 sa LED svetlom na zvučniku
Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – povežite mikrofon preko ulaza i vi i vaši gosti možete da se nadmećete u pevanju uz omiljene numere. Možete i da dodate rokenrol notu tako što ćete priključiti gitaru i koristiti sistem kao pojačalo za nju. Uživajte u tri režima – „Jasno“, za jasan zvuk, „Distorzija“, za zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, za bas gitaru.

Gost na zabavi koristi kontrolu glasom putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu
Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promenite numeru, uključite svetlo, aktivirajte sve boje samo govorom. Jednostavno izaberite kontrolu glasom putem aplikacije Fiestable i izgovorite komandu – postoji do 39 komandi, uključujući reprodukciju muzike, osvetljenje i KARAOKE režim.

Gosti na zabavi koriste svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnim telefonima
Svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable

Samo dodirnite svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i ekran telefona počeće da sinhronizuje svetlosne efekte, treperenje i promenu boje zvučnog sistema sa muzikom.

Ikona kralja zabave
Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Gost na zabavi koristi aplikaciju Sony | Music Center na pametnom telefonu
Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona. Tu je i aplikacija Fiestable, koja vam daje kontrolu nad bojama svetla i omogućava da aktivirate režim di-džeja i karaoke režim. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom. 

Google Play logotip
Sony | Music Center za Android
App Store logotip
Sony | Music Center za iOS
Fiestable za iOS
MHC-V02 postavljen na stativ
Kompatibilno sa stativom

Koristeći ugrađen otvor za montažu, MHC-V02 može se postaviti na tronožno postolje za zvučnik da bi se postigao izdignut položaj, da zvuk može još efikasnije da se projektuje za još više ljudi – bilo da sede ili stoje.

Poboljšajte atmosferu na zabavi uz dodatne zvučnike

Uživajte u moćnijem zvuku povezivanjem više kućnih audio sistema putem Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema i sinhronizujte muziku i osvetljenje.

Ikona za LDAC™
Visokokvalitetno Bluetooth® strimovanje uz LDAC™

LDAC™ prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam omogućava vrhunsko bežično slušanje. 

Ilustracija veze sa više uređaja
Povezivanje više uređaja

Koristeći tehnologiju Bluetooth®, vi i vaši prijatelji možete da uparite istovremeno do tri pametna telefona i MHC-V02. Tako možete da uživate u numerama iz svih vaših muzičkih biblioteka.

MHC-V02 nošen pomoću ugrađenih ručica
Nosite zabavu svuda

MHC-V02 ima ugrađene ručice za nošenje, tako da lako možete da ga odnesete do kuće prijatelja ili da zabavu premeštate iz sobe u sobu.

Specifikacije i funkcije

Podignite zabave na viši nivo uz ovaj moćan zvučni sistem sve-u-jednom. Osetite ritam omiljenih numera sa velikih razdaljina. Uživajte u lampici na zvučniku koja pulsira u ritmu i upravljajte reprodukcijom putem pametnog telefona.
  • Bas zvuk za velike udaljenosti uz JET BASS BOOSTER

  • Svetlosni efekti zvučnika

  • Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable/svetla za zabavu putem aplikacije Fiestable

  • Ručka za bezbedno podizanje i lak prenos

  • Kompatibilno sa stativom

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini