Slike – Audio sistem velike snage M60D sa DVD plejerom
Slike – Audio sistem velike snage M60D sa DVD plejerom
Slike – Audio sistem velike snage M60D sa DVD plejerom
Slike – Audio sistem velike snage M60D sa DVD plejerom
Učinite kućnu zabavu dinamičnijom  

Neka o vašoj sledećoj zabavi priča ceo grad. MHC-M60D donosi jača svetla i glasniju muziku u vašu dnevnu sobu kako bi se napravila autentična klupska atmosfera. 

Ikona mikrofona za karaoke
Pozivamo sve ljubitelje karaoka 

Započnite karaoke. Postoje dva ulaza za mikrofon, pa možete da ih priključite i zapevate. 

Logotipi za LDAC i BLUETOOTH®
Visokokvalitetno strimovanje muzike

Lako strimujte muziku visokog kvaliteta uz LDAC™i BLUETOOTH® tehnologiju. 

DSEE logotip
Poboljšajte kvalitet muzike

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) vraća kvalitet zvuka komprimovane digitalne muzike.

Prepustite se svetlima

Svetla zvučnika MHC-M60D pulsiraju u ritmu za muzikom. Preuzmite potpunu kontrolu nad njima putem sistema ili aplikacije Fiestable, koja vam je uvek pri ruci.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Neka se svi zabavljaju – uz dva ulaza za mikrofon vi i vaši gosti možete da se nadmećete u pevanju uz omiljene numere. Možete i da dodate rokenrol notu tako što ćete priključiti gitaru u jedan od ulaza i koristiti sistem kao pojačalo za gitaru. Uživajte u tri režima – „Jasno“, za jasan zvuk, „Distorzija“, za zvuk gitare sa distorzijom i „Bas“, za bas gitaru.  

Mladi prijatelji pevaju karaoke uz gitare i mikrofone
Bežični Party Chain
Poboljšajte atmosferu na zabavi uz dodatne zvučnike

Uživajte u moćnijem zvuku uz povezivanje više kućnih audio sistema preko Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema i sinhronizujte muziku i svetlo.

Kontrolišite sve sa plesnog podijuma

Aplikacija Sony | Music Center omogućava kontrolu muzike i postavki zvuka direktno s telefona. Fiestable vam omogućava da aktivirate di-džej i karaoke režime. Menjajte postavke jednim pokretom zgloba zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom.

Pametni telefon kompanije Sony sinhronizuje se sa sistemom zvučnika
Sony | Music Center za iOS
Sony | Music Center za Android
Fiestable za Android
Logotip kralja zabave
Postanite kralj zabava

Podelite status o svojoj zabavi na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku i unapredite svoj status među ljubiteljima žurki i postanite potvrđeni kralj zabava.

Ugrađeni DVD plejer za ljubitelje filmova

Jednostavno gledajte filmove zahvaljujući ugrađenom DVD plejeru i uživajte u bogatom zvuku koji oživljava vaše omiljene scene. Lako možete da povežete televizor – treba vam samo HDMI kabl.

Stadionska uzbuđenja kod kuće uz fudbalski režim

Prebacite MHC-M60D u fudbalski režim da biste uživali u autentičnoj stadionskoj atmosferi. Isključite naraciju i uživite se u publiku tako što ćete do minimuma utišati zvuk naracije i pojačati navijanje.

Fudbalski režim
S-Force Front Surround logotip
Uživajte u bioskopskom zvuku uz okružujući zvuk

Uživajte u obuhvatajućem bioskopskom zvuku i virtuelnom okružujućem zvuku u dnevnoj sobi zahvaljujući tehnologiji S-Force Front Surround, koja reprodukuje virtuelno okružujuće zvučno polje. 

Neka više ljudi kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona pomoću tehnologije BLUETOOTH®. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svojih muzičkih biblioteka, što vam pruža još bolji izbor.

Slika koja prikazuje sistem zvučnika MHC-M60D i povezane uređaje

Specifikacije i funkcije

Status legende vam je zagarantovan na sledećoj zabavi uz MHC-M60D. Napravite atmosferu diskoteke kod kuće uz višebojna svetla na zvučniku koja se pokreću u ritmu muzike i strimujte visokokvalitetni zvuk sa pametnog telefona na zvučnik uz LDAC™ za bolji zvuk na zabavi.
  • Oživite atmosferu pomoću lampica na zvučniku

  • Ulazi za karaoke i gitaru omogućavaju vam da pevate i svirate uz muziku

  • Kontrolišite di-džej efekte pomoću aplikacije Fiestable

  • Integrisani DVD plejer sa HDMI izlazom

  • Fudbalski režim

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini