Pređi na sadržaj
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa DVD plejerom

Funkcije

Svetla u zvučnicima stvaraju atmosferu zabave

Oživite atmosferu pomoću višebojnih lampica na zvučniku. Njima možete da upravljate pomoću aplikacije Fiestable ili na samom sistemu i da posmatrate kako se sinhronizuju s ritmom.

Pevajte uz muziku zahvaljujući karaoke funkcijama

Lako možete da organizujete karaoke takmičenja sa prijateljima: samo povežite MHC-M60D sa televizorom i ubacite DVD za karaoke. Dva ulaza za mikrofon, kao i ocenjivanje i zvučni efekti, omogućavaju vam da se okupite sa prijateljima i organizujete vrhunsko pevačko nadmetanje. Ugrađena funkcija utišavanja glasa za karaoke utišava čak i glas sa CD-ova, pa možete da pevate sve omiljene numere.

Svirajte uz muziku zahvaljujući ulazu za gitaru

Svirajte uz svoje omiljene numere zahvaljujući ulazu za gitaru. Samo je priključite i pritisnite taster za gitaru da biste uživali u moćnom zvuku i efektima distorzije na gitari. Samo svirajte ili povežite mikrofon da biste i pevali.

Di-džej efekti vam omogućava da personalizujete numere 

Pokrenite masu pomoću di-džej efekata. Četiri različita efekta stvaraju atmosferu za zabavu: flanžer kreira duboki, tutnjajući efekat; WAH izobličuje zvuk; izolator izdvaja određeni frekventni opseg; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. Di-džej efekte možete da koristite pomoću aplikacije Fiestable i upravljanja pokretima, pa nikada nije bilo lakše da pokažete kreativnost sa plejlistama za zabavu.

Wireless Party Chain putem Bluetooth® veze omogućava vam da proširite sistem zvučnika

Uživajte u moćnijem zvuku uz povezivanje više kućnih audio sistema preko Bluetooth® veze. Povežite do 50 kompatibilnih kućnih audio sistema putem tehnologije Bluetooth® i sinhronizujte muziku i svetlost.

Postanite kralj zabava

Podelite status o svom novom audio sistemu na društvenim mrežama samo jednim klikom iz aplikacije Fiestable. Zatim pojačajte muziku da biste unapredili svoj status među ljudima koji vole žurke i postanite potvrđeni kralj zabava.

Objedinite muziku uz Sony | Music Center

Aplikacija Sony | Music Center za Android i iOS omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona.

Aplikacija Fiestable

Fiestable je besplatna aplikacija za iOS i Android koja vam omogućava da kontrolišete boje lampica ili da aktivirate di-džej i karaoke režime. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj funkciji kontrole pokretom.

Gledajte filmove preko ugrađenog DVD plejera

Uživajte u dramatici svake scene uz moćnu jačinu i pritisak zvuka, kao da ste u samom središtu zbivanja. Pretvorite dnevnu sobu u bioskop i organizujte nezaboravne filmske večeri.

HDMI izlaz za jednostavno podešavanje

Pomoću HDMI (ARC) izlaza možete lako da povežete sistem sa televizorom. Gledajte televiziju i DVD-ove na standardnom ekranu i uživajte u gromoglasnom zvuku sa MHC-M60D zvučnika.

Bioskopski S-Force Front Surround oživljava filmove 

Uživajte u obuhvatajućoj zvučnoj slici koja vas uvlači direktno u središte akcije. S-Force Front Surround podražava način na koji mozak dovodi izvore zvuka u uzajamnu vezu radi postizanja realistične jačine, kašnjenja zvuka i spektra zvučnih talasa – i to isključivo pomoću levog i desnog kanala zvučnika. Uz prirodno emuliranje trodimenzionalnih zvučnih polja moći ćete da uživate u bogatom, izuzetno vernom zvuku u širem području za slušanje.  

Fudbalski režim

Osećajte se kao da se na stadionu svaki put kad gledate neku sjajnu utakmicu. Isključite naraciju da biste pojačali buku publike i iskusili realističan doživljaj gledanja – samo vi i utakmica.

DSEE automatski vraća detalje u digitalnu muziku

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

Uživajte u Bluetooth® prenosu višeg kvaliteta uz LDAC

LDAC prenosi približno tri puta više podataka (maksimalnom brzinom prenosa od 990 kb/s) u odnosu na standardni Bluetooth® audio, što vam pruža vrhunski doživljaj bežičnog slušanja.

Veza za više uređaja omogućava da više osoba kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem MHC-M60D pomoću tehnologije Bluetooth®. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svih muzičkih biblioteka, što vam pruža još bolji izbor.

Specifikacije
Neka vaš dom postane glavno odredište za ljubitelje žurki uz MHC-M60D. Napravite atmosferu diskoteke uz višebojne lampice na zvučniku koje se pokreću u ritmu muzike i strimujte visokokvalitetni zvuk sa pametnog telefona uz LDAC™ za bolji zvuk na zabavi.
  • Oživite atmosferu pomoću lampica na zvučniku

  • Ulazi za karaoke i gitaru omogućavaju vam da pevate i svirate uz muziku

  • Kontrolišite di-džej efekte pomoću aplikacije Fiestable

  • Integrisani DVD plejer sa HDMI izlazom

  • Fudbalski režim

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini