AUDIO SISTEMI

Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom

MHC-GT5D

Slika – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom
Slike – Kućni audio sistem velike snage sa BLUETOOTH® tehnologijom

Reprodukujte snažan zvuk

Uživajte u gromoglasnom basu koji predstavlja otkrovenje uz ogromnu snagu od 2400 W i tehnologiju Sound Pressure Horn koja unosi punoću i upečatljivost u svaku filmsku scenu ili bas deonicu. A zahvaljujući izboru opcija za podešavanje, lako možete da pređete sa gledanja filmova na ludu zabavu.

  • Sound Pressure Horn
  • 3-sistemski zvučnici
Inteligentna velika snaga

Inteligentna velika snaga

Naša energetski efikasna tehnologija Sound Pressure Horn generiše veći akustički pritisak pri manjoj izlaznoj snazi – u pitanju je bolje rešenje za zvuk i za životnu sredinu.

Bežični kućni stereo sistem sa tehnologijom DSEE

Više detalja u svakoj numeri

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE povećava kvalitet komprimovanih digitalnih muzičkih datoteka (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži CD kvalitetu.

MEGA BASS

Samo aktivirajte MEGA BASS da biste bas melodije i omiljene akcione scene preneli na novi nivo.

Pojačajte bas na kućnom stereo sistemu uz MEGA BASS

Uzmite ga i napravite raspored za zabave

Uživajte u rukohvatima za držanje i konfiguraciji za rasprostiranje zvuka

Niskotonac MHC-GT5D ima praktične točkove i dršku za vučenje koji omogućavaju lako premeštanje, što ga čini savršenom mašinom za zabave. Nezavisne odeljke trake sa zvučnicima lako možete da montirate na dršku pod uglom od 10 stepeni radi ravnomernog rasprostiranja u širokoj oblasti, kao i na stativ radi raznovrsnijeg pozicioniranja.

Osetite muziku, gledajte boje

Postignite autentičnu atmosferu zabave na plesnom podijumu uz živopisno LED osvetljenje iz niskotonca. Raznobojna svetla projektuju se na pod, plafon ili na zid, a možete da odaberete šablon sa tačkama ili sa linijama. Sinhronizuju se sa taktom muzike, pa na plesni podijum možete da prenesete klupsku atmosferu.

Povežite se

Reprodukujte omiljene numere i plejliste sa odabranih pametnih telefona pomoću sistema MHC-GT5D. Samo upotrebite NFC da biste uspostavili Bluetooth® vezu jednim dodirom i odmah pokrenite prenos.

Bežični kućni stereo sistem sa tehnologijama NFC i Bluetooth®
Upravljajte kućnim stereo sistemom pomoću aplikacije Fiestable

Zadržite kontrolu nad zabavom

Preuzmite aplikaciju Fiestable da biste upravljali osvetljenjem u zvučnicima, dodavali di-džej efekte, uživali u reprodukciji glasa ili samo preskočili/prešli na sledeću numeru – sve to sa pametnog telefona.

Učinite zabavu dinamičnijom

Pokrenite ljude na plesnom podijumu zahvaljujući odličnim funkcijama za zabave. Pokažite kreativnost pomoću širokog opsega di-džej efekata – od prebacivanja zvuka sa zvučnika na zvučnik i izolovanja vokala do dodavanja flanžera i WAH, kao i efekata semplovanja i skrečovanja. Tu je i funkcija Party Chain koja vam omogućava da povežete i sinhronizujete nekoliko sistema pomoću audio kablova kako biste dobili još snažniji zvuk.

Kućni stereo sistem sa DVD plejerom i karaoke funkcijama

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Organizujte vrhunska karaoke nadmetanja uz dva izlaza za mikrofon i asortiman funkcija, što obuhvata režim Karaoke-PON koji utišava vokale sa CD-a kako biste mogli da pevate uz muziku.

Konfiguracija za bioskopski zvuk

Povežite sistem na televizor pomoću optičkog ulaza i vratite snagu zvučnim podlogama u filmovima i TV serijama. Traku sa zvučnicima možete da montirate na zid ili da je uredno postavite ispod televizora, dok se kompaktni niskotonac savršeno uklapa u manjim životnim prostorima.

Virtuelni okružujući zvuk

Rasporedite zvučnike odvojeno ili u obliku jedne dugačke trake u skladu sa konfiguracijom kućnog bioskopa. Režim virtuelnog okružujućeg zvuka vam omogućava da uživate u obuhvatajućem zvučnom polju od 360 stepeni.

Bežični kućni stereo sistem sa virtuelnim okružujućim zvukom
Bežični kućni stereo sistem sa fudbalskim režimom

Baš kao da sedite pored terena

Fudbalski režim vam omogućava da pojačate prirodni ambijentalni zvuk sportskih događaja dok ih gledate. Možete čak i da smanjite glas komentatora kako biste imali osećaj da ste deo gomile.

Bežični kućni stereo sistem sa tehnologijom ClearAudio+

Registrujte svaku reč

Aktivirajte režim Clear Dialogue da biste povećali jasnoću glasa u svakoj sceni – idealno rešenje za gledanje filmova i TV serija pri maloj jačini zvuka, kao i za reprodukciju kućnih video zapisa.

Bežični kućni stereo sistem sa ugrađenim DVD plejerom

Spremite filmsku kolekciju

Ugrađeni DVD plejer vam omogućava da jednostavno gledate sve omiljene filmove. Povežite sistem sa televizorom i učinite sve omiljene scene upečatljivijim.

Upravljajte kućnim stereo sistemom pomoću aplikacije SongPal

Daljinsko upravljanje postaje inteligentnije uz SongPal 3.0

Svet muzike u vašim rukama

Aplikacija SongPal 3.0 omogućava vam da intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Priključite, reprodukujte, prebacujte

Dva USB priključka i CD jedinica otporna na prašinu

Lako kopirajte i prebacujte numere sa CD-a na USB uređaj ili sa jednog USB uređaja na drugi bez potrebe za računarom. Možete da reprodukujete omiljene mp3 datoteke, da ponovo otkrijete stare CD-ove ili da kreirate plejliste za zabavu.

Bežični kućni stereo sistem sa dva USB priključka i CD jedinicom
Bežični kućni stereo sistem sa dva audio ulaza

Dva audio ulaza

Bez obzira da li gledate ili se igrate, moći ćete da poboljšate sav zvuk tako što ćete MHC-GT5D povezati na televizor, konzolu za igre i druge uređaje.

Bežični kućni stereo sistem sa FM radiom

FM radio

Slušajte omiljene emisije ili di-džej setove uživo uz FM radio.

Specifikacije i funkcije
Uživajte u gromoglasnom basu koji predstavlja otkrovenje uz ogromnu snagu od 2400 W i tehnologiju Sound Pressure Horn koja unosi punoću i upečatljivost u svaku filmsku scenu ili bas deonicu. A zahvaljujući izboru opcija za podešavanje, lako možete da pređete sa gledanja filmova na ludu zabavu.
  • Nova tehnologija Sound Pressure Horn za snažan bas 

  • DSEE poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Prenosite i upravljajte direktno sa pametnog telefona uz SongPal

  • LED svetla i di-džej efekti stvaraju atmosferu zabave

Veličina zvučnika
Veličina jedinice niskotonca (35 cm x 1 membrana), Veličina jedinice srednjetonca (9 cm x 4 membrane), Veličina jedinice visokotonca (5 cm x 2 membrane)
Izlazna snaga
2400 W
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio izlaz (1), Analogni audio ulaz (1), Digitalni audio izlaz (1), Kompozitni video izlaz (1), Prednji izlaz za zvučnike (1), Ulaz za mikrofon (2), USB priključak (2)
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini