HI-FI SISTEMI

Hi-Fi sistem sa tehnologijama NFC i BLUETOOTH®

MHC-ECL77BT
Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijama NFC i BLUETOOTH®
Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijama NFC i BLUETOOTH®
Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijama NFC i BLUETOOTH®

Funkcije

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. *Pogledajte kompatibilne uređaje

Pronađite kompatibilne uređaje

Objedinite muziku pomoću aplikacije SongPal

Preuzmite SongPal za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad muzičkom kolekcijom. Jednostavno uspostavite Bluetooth® ili Wi-Fi® vezu za veoma lak pristup svim omiljenim numerama, bez obzira da li se nalaze na računaru, serveru ili omiljenoj muzičkoj usluzi na mreži. Ovu aplikaciju takođe možete da koristite za prilagođavanje postavki kako biste dobili odličan, balansiran zvuk.

MEGA BASS unosi snagu u bas deonice

Pritisnite dugme MEGA BASS da biste ozbiljno pojačali niske frekvencije u muzici. Funkcioniše tako što pojačava bas deonice radi kreiranja snažnijeg zvuka. Samo pritisnite dugme da biste aktivirali režim i dopustite da vas rezonantni bas obori s nogu.

Ugrađeni CD plejer za vašu kolekciju diskova

Reprodukujte klasične albume ili diskove sa kompilacijama pomoću ugrađenog CD plejera. Ovaj Hi-Fi sistem je kompatibilan sa CD, CD-R i CD-RW diskovima, pa možete da uživate u svemu, od studijskih snimaka do kompilacija i preuzetih numera.

Priključite, reprodukujte i snimajte uz funkciju USB snimanja

Reprodukujte numere sa USB uređaja i snimajte ih na CD ili drugi USB uređaj. Samo povežite uređaj na priključak PLAY/REC i spremni ste za prebacivanje. Ako snimate direktno na USB uređaj, takođe možete da povećate brzinu u bitovima sa podrazumevanih 128 kb/s na 256 kb/s, za bolji kvalitet zvuka.  

Audio ulaz proširuje mogućnosti zvučnog sistema

Na najbolji način iskoristite kućni audio sistem. Audio ulaz vam omogućava da povežete televizor, konzolu za igre ili dodatni sistem da biste dobili još veću snagu, za sve što slušate ili gledate.

FM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve? Samo pronađite stanicu pomoću točkića za FM radio i saznajte šta se pušta.

Specifikacije

Oživite zabavu pomoću Hi-Fi sistema snage 470 W (RMS). Prenosite sve omiljene numere uz slušanje jednim dodirom pomoću tehnologija NFC i Bluetooth® i zadržite potpunu kontrolu nad plejlistom sa pametnog telefona zahvaljujući aplikaciji SongPal. Zvučnik širokog opsega od 16 cm daje bogat zvuk niske frekvencije, a u svim numerama možete da dobijete jači bas uz MEGA BASS.
  • Uživajte u zvuku koji ispunjava prostoriju uz ukupnu izlaznu snagu od 470W (RMS)

  • Bežično prenosite uz slušanje jednim dodirom pomoću tehnologija NFC i Bluetooth®

  • Postignite odličnu snagu niskih tonova uz zvučnik širokog opsega od 16 cm i funkciju MEGA BASS

  • Prenosite i upravljajte direktno sa pametnog telefona uz SongPal

  • Slušajte omiljene numere uz USB reprodukciju

Veličina zvučnika
Veličina visokotonca: (1,5 inča/4 cm), Veličina zvučnika širokog opsega: (6,5 inča/16 cm)
Izlazna snaga
470 W
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini