Pređi na sadržaj
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage
Slike – Kućni audio sistem velike snage

Funkcije

EXTRA BASS™ unosi snagu u svaku bas deonicu

Pritisnite dugme EXTRA BASS da biste ozbiljno pojačali niske frekvencije u muzici. Funkcioniše tako što pojačava bas deonice radi kreiranja dubokog i prodornog zvuka. Samo pritisnite dugme da biste aktivirali režim i dopustite da vas rezonantni bas obori s nogu.

Uživajte u BLUETOOTH® strimovanju višeg kvaliteta uz LDAC™

LDAC™ je nova audio tehnologija kompanije Sony koja vam omogućava da uživate u najvišem kvalitetu bežičnog zvuka putem Bluetooth veze. Zahvaljujući tome što se prenosi 3 puta više podataka, LDAC™ pruža unapređen doživljaj bežičnog slušanja za svu muziku.  

DSEE™ automatski vraća detalje u digitalnu muziku

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE™) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

ClearAudio+ obogaćuje muziku

ClearAudio+ je jedinstvena tehnologija kompanije Sony koja automatski podešava postavke zvuka za bogatiji doživljaj slušanja. Objedinjavanjem ekspertize na polju tehnologija za digitalnu obradu signala, ClearAudio+ omogućava optimizovanje zvuka radi pružanja postojano jasnog zvuka visokog kvaliteta, bez obzira da li igrate igre ili uživate u muzici i filmovima.

Bežični Party Chain putem Bluetooth® povezivanja

Uživajte u istoj pesmi uz bežični Party Chain. Povežite do 10 kompatibilnih bežičnih zvučnika putem tehnologije Bluetooth® i sinhronizujte muziku i osvetljenje kako bi svi igrali u istom ritmu.

Ugrađena baterija vam omogućava da reprodukujete muziku gde god da ste

Želite zabavu napolju ili negde gde nema utičnice? Ugrađena baterija priskače u pomoć kad god niste priključeni na struju i pruža vam 16 sati reprodukcije ili 3,5 sati sa maksimalnom jačinom zvuka. Osim toga, možete da aktivirate Stamina režim i jačina zvuka će se malo smanjiti kako biste dobili pet sati reprodukcije.

Više lampica stvara atmosferu za zabavu

Oživite atmosferu pomoću LED osvetljenja sa više lampica, kao da ste u nekom klubu. Linijska svetla oko zvučnika stvaraju raznobojne šare, od čiste bele do duginih boja. Lampice u boji na zvučniku osvetljavaju sve otpozadi, a stroboskopska svetla stvaraju efekat treperenja kao u diskoteci. Uključena svetla sinhronizuju se sa ritmom muzike, tako da se savršeno uklapaju u raspoloženje i atmosferu.

Dizajn u jednom kućištu za maksimalnu prenosivost

Uzmite ga i zabavite se bilo gde zahvaljujući dizajnu modela GTK-XB90 sa jednim kućištem. Bez obzira da li se opuštate sa prijateljima kod kuće ili zabavu premeštate na drugo mesto, kompaktni dizajn ima ugrađenu ručku radi prenosivosti i praktičnosti.

Osvetljenje sa efektom beskonačnog ogledala stvara zadivljujuće vizuelne efekte

Uživajte u intenzivnim svetlosnim efektima zahvaljujući beskrajnim ogledalima. Postavljena oko lampica na zvučniku, ona neprekidno odbijaju svetlost napred-nazad, čime stvaraju atmosferu zabave punu energije.

Prilagodite postavke uz aplikacije Sony | Music Center i Fiestable

Lako kontrolišite postavke za zabavu sa plesnog podijuma uz aplikaciju Sony | Music Center. Programski dodatak Fiestable omogućava vam da bežično promenite boju lampica na zvučniku ili da aktivirate di-džej efekte. A sve se to dešava samo uz nekoliko pokreta ručnim zglobom zahvaljujući intuitivnoj funkciji kontrole pokretom. Takođe možete da birate omiljene plejliste sa pametnog telefona, kao i da pređete na sledeću numeru bez potrebe da stojite za di-džej pultom.

Mikrofonski ulaz omogućava vam da se vaš glas čuje na zabavi

Ako želite da komandujete zabavom, samo priključite mikrofon. GTK-XB90 će uključiti vaše vokale direktno u miks.

Savršen prenos uz NFC™ i Bluetooth®

Tehnologije Near Field Communication (NFC™) i Bluetooth otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Jednostavno prislonite uređaj na kojem je omogućena tehnologija NFC™ uz slušalice za brzu, savršenu vezu, a zatim počnite sa strimovanjem svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC™? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth® veze i spremni ste.

Veza za više uređaja omogućava da više osoba kontroliše muziku

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona sa uređajem GTK-XB90 pomoću tehnologije Bluetooth. Moći ćete da reprodukujete numere iz muzičkih biblioteka, što vam pruža još veći izbor pesama.

USB priključak vam omogućava da povežete i reprodukujete

Putem USB priključka možete da priključite USB uređaj, pametni telefon ili tablet i reprodukujete sve svoje digitalne datoteke. Zahvaljujući kompatibilnosti sa formatima MP3, WMA i WAV, uživaćete u zabavi bez prestanka uz svoje omiljene plejliste. GTK-XB90 čak i puni uređaj za reprodukciju kad ga priključite, tako da nećete ostati bez napajanja.

Party Chain vam omogućava da proširite sistem zvučnika

Obezbedite dodatnu snagu za zvučni sistem. Povežite više stereo sistema pomoću audio kabla da biste dobili snažniji zvuk. Aktivirajte jedan uređaj tako da bude „Party Host“, a zatim sinhronizujte muziku sa drugim sistemima u nizu.

Audio ulaz i izlaz

Povezujte AV opremu pomoću audio ulaza i izlaza. Povežite televizor ili dodatni zvučnik kako biste poboljšali zvuk za kućnu zabavu.

Specifikacije
Ponovo proživite klupske ili festivalske trenutke pune energije uz GTK-XB90. EXTRA BASS™ zvuk u svima budi želju za igrom, a zadivljujuće osvetljenje sa efektom beskonačnog ogledala vizuelno oživljava muziku. Ugrađena punjiva baterija omogućava vam da započnete zabavu bez napajanja putem struje.
  • EXTRA BASS™ za dubok i prodoran zvuk

  • Punjiva baterija omogućava vam da zabavu nosite svuda sa sobom

  • Osvetljenje sa efektom beskonačnog ogledala stvara atmosferu zabave

  • Kontrolišite zvuk i svetlosne efekte pomoću aplikacije Sony | Music Center

  • Povežite više zvučnika uz bežični Party Chain

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini