Slike – EXTRA BASS audio sistem velike snage XB72
Slike – EXTRA BASS audio sistem velike snage XB72
Slike – EXTRA BASS audio sistem velike snage XB72
Slike – EXTRA BASS audio sistem velike snage XB72
Slike – EXTRA BASS audio sistem velike snage XB72
Slike – EXTRA BASS audio sistem velike snage XB72
Slike – EXTRA BASS audio sistem velike snage XB72
Slike – EXTRA BASS audio sistem velike snage XB72

Funkcije

EXTRA BASS™ unosi snagu u svaku bas deonicu

Pritisnite dugme EXTRA BASS da biste ozbiljno pojačali niske frekvencije u muzici. Funkcioniše tako što pojačava bas deonice radi kreiranja dubokog i prodornog zvuka. Samo pritisnite dugme da biste aktivirali režim i dopustite da vas rezonantni bas obori s nogu

Vertikalna i horizontalna postavka

Fleksibilna dvosistemska konfiguracija daje odličan zvuk, gde god da postavite sistem. Postavite ga horizontalno za klasični boombox doživljaj ili ga uspravite ako vam nedostaje prostora. Ugrađeni senzor optimizuje način obrade u stereo zvuk, bez obzira na konfiguraciju koju izaberete.

Baš kao da ste na licu mesta

Slušajte muziku na potpuno nov način – samo pritisnite dugme LIVE SOUND i zvučnici pod pametnim uglom i tehnologija DSP poslaće muziku u širu oblast. Oživite zabavu uz jedinstveni trodimenzionalni zvučni doživljaj i pravite festivalsku atmosferu kuda god da krenete.

Oživite atmosferu pomoću lampica na zvučniku i svetla za zabavu preko aplikacije Fiestable

GTK-XB72 ima ugrađena višebojna LED linijska svetla na prednjem delu, stranama i vrhu zvučnika, a utisak pojačava treperavi stroboskop. Samo dodirnite svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnom telefonu i ekran telefona počeće da sinhronizuje svetlosne efekte, treperenje i promenu boje zvučnog sistema sa muzikom. Ne postoji ograničenje broja pametnih telefona koji mogu da se uključe, što ovo čini jedinstvenim deljenim iskustvom. 

Prilagodite postavke uz Sony | Music Center

Preuzmite kontrolu nad postavkama pomoću aplikacije Sony | Music Center. Samo je preuzmite na pametni telefon i uživajte u bežičnom upravljanju muzikom. Možete da podešavate postavke zvuka, birate omiljene plejliste sa telefona ili USB uređaja, kao i da pređete na sledeću numeru bez potrebe da stojite uz zvučni sistem.

Zabavno, jednostavno upravljanje pomoću aplikacije Fiestable

Aplikacija Sony | Music Center omogućava vam da kontrolišete postavke muzike i zvuka direktno s telefona. Tu je i aplikacija Fiestable, koja vam daje kontrolu nad bojama svetla i omogućava da aktivirate režim di-džeja i karaoke režim. Jednim pokretom ručnog zgloba menjajte postavke zahvaljujući intuitivnoj kontroli pokretom. 

Di-džej efekti vam omogućava da personalizujete numere

Pokrenite masu pomoću palete di-džej efekata: flanžer stvara prepoznatljiv zvučni efekat sličan rici mlaznog aviona; WAH automatski podiže i spušta frekvenciju filtera; izolator izdvaja određeni frekventni opseg; PAN prebacuje zvuk između zvučnika. Možete i da budete kreativni uz efekte semplovanja i grebanja.

Neprimetan prenos uz NFC i Bluetooth®

Tehnologije Near Field Communication (NFC) i Bluetooth otklanjaju potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite uređaj koji podržava NFC uz zvučni sistem da biste brzo uspostavili besprekornu vezu, a zatim započnite strimovanje svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nema problema. Povežite se putem Bluetooth veze i spremni ste za zabavu.

USB priključak vam omogućava da povežete, reprodukujete i punite

Putem USB priključka možete da priključite USB memorijski uređaj, pametni telefon, tablet ili prenosni računar i da reprodukujete sve digitalne datoteke. Zahvaljujući kompatibilnosti sa formatima MP3 i WMA, moći ćete da održite zabavu aktivnom pomoću omiljenih plejlista – i da istovremeno punite uređaj.

Proširite svoj zvučni sistem putem funkcije Wireless Party Chain preko tehnologije Bluetooth®

Dajte dodatnu snagu svom zvučnom sistemu putem tehnologije Wireless Party Chain preko Bluetooth® veze. Bežično povežite više zvučnika putem tehnologije Bluetooth® da biste dobili snažniji zvuk. Aktivirajte jedan uređaj tako da bude „Party Host“, a zatim sinhronizujte muziku i svetlo kako bi svi igrali u istom ritmu.

Bežično povežite drugi zvučnik za stereo reprodukciju

Uz funkciju dodavanja zvučnika možete bežično da povežete dva uređaja GTK-XB72 putem Bluetooth veze. Zatim odaberite dvostruki režim, kad oba zvučnika reprodukuju isti zvuk, ili stereo režim, kad jedan zvučnik reprodukuje zvuk na desnom kanalu, a drugi reprodukuje zvuk na levom kanalu za stereo reprodukciju između zvučnika.

Povezivanje više uređaja

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona ili tableta pomoću tehnologije Bluetooth. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svojih muzičkih biblioteka, što vam pruža još bolji izbor.

Ugrađen mikrofon za obavljanje poziva bez upotrebe ruku

Kad je potrebno da nakratko prekinete zabavu i obavite poziv, koristite zvučni sistem, a ne telefon. Ugrađeni mikrofon vam omogućava da preusmeravate pozive sa pametnog telefona direktno na stereo uređaj pomoću Bluetooth veze. To vam omogućava da obavljate pozive bez potrebe za prekidanjem veze između telefona i zvučnog sistema

Glasovna uputstva vam pružaju obaveštenja

Glasovna uputstva predstavljaju korisnu funkciju koja vas obaveštava o funkcijama tastera: na primer, kad uparujete pametni telefon sa zvučnim sistemom, čućete „Bluetooth uparivanje“, pa „Bluetooth je povezan“ kad se uspostavi veza. 

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Pevajte uz svoje omiljene numere. Ulaz za mikrofon čini GTK-XB72 savršenim pratiocem za karaoke zabave.

Audio ulaz

Audio ulaz vam omogućava da povežete prenosive MP3 plejere koji nemaju mogućnost Bluetooth® povezivanja.

Ugrađene ručice za jednostavnu prenosivost

Uzmite ga i uživajte u zabavi gde god da ste. Bez obzira na to da li se opuštate s prijateljima kod kuće ili je u pitanju zabava na nekom drugom mestu, kompaktni dizajn modela GTK-XB72 u jednom kućištu ima ugrađene ručke na oba kraja radi prenosivosti i praktičnosti.

Specifikacije
Podignite plesne zabave na viši nivo uz ovaj moćan zvučni sistem sve-u-jednom. Kombinujući EXTRA BASS i LIVE SOUND sa živim LED osvetljenjem, uključujući linijsko svetlo, lampice na zvučniku i treperavi stroboskop, osećaćete se kao da ste na velikom muzičkom događaju. Uz Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth®, čak možete da dodate još zvučnika za jači zvuk.
  • EXTRA BASS™ zvuk za dubok i prodoran zvuk

  • Vertikalna i horizontalna postavka

  • Dodajte živost zabavi uz linijsko svetlo, svetla zvučnika i treperavi stroboskop

  • Strimujte i kontrolišite pravo sa pametnog telefona uz aplikaciju Sony l Music Center

  • Povežite više zvučnika koji imaju Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth®

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini