GTK-XB72 

Podignite plesne zabave na viši nivo

Napravite zabavu za pamćenje uz zvučni sistem GTK-XB72 u jednom kućištu. Kombinujući dubok i prodoran bas zvuk i živopisno LED osvetljenje, osećaćete se kao da ste na velikom muzičkom događaju.

Logotip za EXTRA BASS™
EXTRA BASS™ unosi snagu u svaku bas deonicu

Pritisnite EXTRA BASS da biste pojačali niske frekvencije. To pojačava bas deonice radi kreiranja dubokog i prodornog zvuka. Jednostavno pritisnite dugme da biste aktivirali režim i oduševićete se rezonantnim basom.

Ilustracija modela GTK-XB72 u vertikalnom i horizontalnom položaju
Vertikalna i horizontalna postavka

Fleksibilna dvosistemska konfiguracija daje odličan zvuk, gde god da postavite sistem. Postavite ga horizontalno za klasični boombox doživljaj ili ga uspravite ako vam nedostaje prostora. Ugrađeni senzor optimizuje način obrade u stereo zvuk, bez obzira na konfiguraciju koju izaberete.

Dijagram rada režima LIVE SOUND
Baš kao da ste na licu mesta

Slušajte muziku na potpuno nov način – samo pritisnite dugme LIVE SOUND i zvučnici pod pametnim uglom i tehnologija DSP poslaće muziku u širu oblast. Oživite zabavu uz jedinstveni trodimenzionalni zvučni doživljaj i pravite festivalsku atmosferu kuda god da krenete.

Osvetlite zabavu

GTK-XB72 ima ugrađena raznobojna LED linijska svetla na prednjem delu, stranama i vrhu, pulsirajuća svetla na zvučniku na glavnom kućištu i treperavi stroboskop koji pojačava celokupan utisak. To je savršen način da napravite atmosferu noćnog kluba.

Linijsko svetlo na modelu GTK-XB72 izbliza
Linijsko svetlo
Svetlo na zvučniku GTK-XB72 izbliza
Svetlosni efekti zvučnika
Stroboskop na modelu GTK-XB72 izbliza
Stroboskop
Logotip aplikacije Sony | Music Center
Prilagodite postavke uz Sony | Music Center

Preuzmite kontrolu nad postavkama pomoću aplikacije Sony | Music Center. Samo je preuzmite na pametni telefon i uživajte u bežičnom upravljanju muzikom. Možete da podešavate postavke zvuka, birate omiljene plejliste sa telefona ili USB uređaja, kao i da pređete na sledeću numeru bez potrebe da stojite uz zvučni sistem.

Unapredite zabavu pomoću aplikacije Fiestable

Aplikacija Fiestable daje kontrolu nad svetlima u boji i omogućava da aktivirate di-džej i karaoke režime pametnim telefonom. Dodirnite svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable i ekran telefona će podražavati svetlosne efekte zvučnog sistema, trepereći i menjajući boju u ritmu. Ne postoji ograničenje pametnih telefona koji mogu da se pridruže, čime se stvara jedinstveni deljeni doživljaj. 

Gosti na zabavi koriste svetlo za zabavu putem aplikacije Fiestable na pametnim telefonima
Logotip za preuzimanje putem Google usluge
Sony | Music Center za Android
Logotip za preuzimanje putem usluge App Store
Sony | Music Center za iOS
Proširite svoj zvučni sistem 

Dajte dodatnu snagu svom zvučnom sistemu putem tehnologije Wireless Party Chain preko Bluetooth® veze. Bežično povežite više zvučnika putem tehnologije Bluetooth® da biste dobili snažniji zvuk. Aktivirajte jedan uređaj tako da bude „Party Host“, a zatim sinhronizujte muziku i svetlo kako bi svi igrali u istom ritmu.

Logotipi za NFC i Bluetooth®
Neprimetan prenos uz NFC i Bluetooth®

Prislonite uređaj koji podržava NFC uz zvučni sistem da biste brzo uspostavili besprekornu vezu, a zatim započnite strimovanje svoje muzičke kolekcije. Nemate NFC? Nema problema. Povežite ga putem Bluetooth veze i spremni ste za zabavu.

Ikona za USB
USB priključak vam omogućava da povežete, reprodukujete i punite

Priključite USB memorijski uređaj, pametni telefon ili tablet i reprodukujte sve svoje digitalne datoteke. Uz kompatibilnost sa MP3 i WMA formatima, uživaćete u zabavi – i istovremeno puniti uređaj.

Specifikacije i funkcije

Podignite plesne zabave na viši nivo uz ovaj moćan zvučni sistem sve-u-jednom. Kombinujući EXTRA BASS i LIVE SOUND sa živim LED osvetljenjem, uključujući linijsko svetlo, lampice na zvučniku i treperavi stroboskop, osećaćete se kao da ste na velikom muzičkom događaju. Uz Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth®, čak možete da dodate još zvučnika za jači zvuk.
  • EXTRA BASS™ zvuk za dubok i prodoran zvuk

  • Vertikalna i horizontalna postavka

  • Dodajte živost zabavi uz linijsko svetlo, svetla zvučnika i treperavi stroboskop

  • Strimujte i kontrolišite pravo sa pametnog telefona uz aplikaciju Sony l Music Center

  • Povežite više zvučnika koji imaju Wireless Party Chain putem tehnologije Bluetooth®

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini