Slike – Prenosivi bežični zvučnik PG10
Slike – Prenosivi bežični zvučnik PG10
Slike – Prenosivi bežični zvučnik PG10
Slike – Prenosivi bežični zvučnik PG10
Slike – Prenosivi bežični zvučnik PG10
Slike – Prenosivi bežični zvučnik PG10
Slike – Prenosivi bežični zvučnik PG10

Funkcije

Unutra ili napolju, izbor je na vama

Bežičan, prenosiv i sa dugim trajanjem baterije, GTK-PG10 savršen je za uživanje u muzici napolju, bez obzira na to da li je u pitanju zabava, piknik ili kampovanje. Želite da nastavite zabavu unutra? Jednostavno presavijte gornju ploču, ponesite GTK-PG10 sa sobom i uživajte u zvuku koji ispunjava prostoriju, a ne zauzima mnogo prostora.

Jasno i glasno

Sa zatvorenim gornjim pločama i gornjim visokotoncima okrenutim unapred, GTK-PG10 projektuje zvuk napred uz odličnu jačinu i jasnoću.

Režim za zabavu na otvorenom

Sa otvorenim gornjim pločama, ugrađeni visokotonci okrenuti su nagore i ka spolja, pa šire rasprostiru zvuk za zabave na otvorenom. DSP (Digital Signal Processor) automatski prilagođava postavke zvuka kako bi optimizovao performanse na otvorenom.

Moć za uživanje u zabavi bilo gde, uz punjivu bateriju

Pravite zabavu na nekom mestu gde nema struje? Nema problema. Ugrađena punjiva baterija napaja zabavu do 13 sati.

Bluetooth® veza za lak prenos muzike

Tehnologija Bluetooth® omogućava vam da uparite pametni telefon sa uređajem GTK-PG10 putem bežične veze kratkog dometa. To je brzo i lako, a predmeti na putanji signala neće ometati vezu. Nakon uparivanja slobodno možete da strimujete sve svoje omiljene numere i plejliste sa pametnog telefona na zvučnom sistemu.

USB priključak vam omogućava da povežete, reprodukujete i punite

Putem USB priključka možete da priključite USB memorijski uređaj, pametni telefon, tablet ili prenosni računar i da reprodukujete sve digitalne datoteke. Zahvaljujući kompatibilnosti sa formatima MP3, WMA, AAC i WAV, moći ćete da održite zabavu aktivnom pomoću omiljenih plejlista – i da istovremeno punite uređaj.

FM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve, direktne sportske prenose ili radio-emisije? Samo pronađite stanicu pomoću tjunera za FM radio i saznajte šta se pušta.

Dizajn sa ugrađenim ručkama za lako nošenje

Uzmite ga i uživajte u zabavi gde god da ste. Bez obzira na to da li se opuštate s prijateljima kod kuće ili je u pitanju zabava na otvorenom, kompaktni kockasti dizajn modela GTK-PG10 ima ugrađene ručke radi prenosivosti i praktičnosti.

Gornja ploča otporna na prskanje sa integrisanim držačima za čaše

Kad je gornja ploča otvorena, to je savršeno mesto za stavljanje pića i hrane – i nema potrebe da brinete da ćete nešto prosuti jer je gornja ploča otporna na prskanje i lako se čisti.

Kompatibilno sa stativom

Koristeći ugrađen otvor za montažu, GTK-PG10 može da se postavi na tronožno postolje za zvučnik kako bi se postigao izdignut položaj, tako da zvuk može još efikasnije da se projektuje za još više ljudi – bez obzira na to da li sede ili stoje.

Prilagodite postavke uz Sony | Music Center

Preuzmite kontrolu nad postavkama pomoću aplikacije Sony | Music Center. Samo je preuzmite na pametni telefon i uživajte u bežičnom upravljanju muzikom. Možete da podešavate postavke zvuka, birate omiljene plejliste sa telefona ili USB uređaja, kao i da pređete na sledeću numeru bez potrebe da stojite uz zvučni sistem.

Zabavno, jednostavno upravljanje pomoću aplikacije Fiestable

Preuzmite kontrolu nad reprodukcijom putem pametnog telefona i aplikacije Fiestable kojoj možete ekskluzivno pristupiti kad preuzmete aplikaciju Sony Music | Center.

Glasovna kontrola putem aplikacije Fiestable

Promenite numeru ili podesite jačinu zvuka samo govoreći u pametni telefon. Jednostavno izaberite glasovnu kontrolu putem aplikacije Fiestable i izgovorite komandu – zvučni sistem će vas slušati.

Glasovna uputstva vam pružaju obaveštenja

Glasovna uputstva predstavljaju korisnu funkciju koja vas obaveštava o funkcijama tastera: na primer, kad uparujete pametni telefon sa zvučnim sistemom, čućete „Bluetooth uparivanje“, pa „Bluetooth je povezan“ kad se uspostavi veza. 

Povezivanje više uređaja

Vi i vaši prijatelji možete istovremeno da uparite do tri pametna telefona ili tableta pomoću tehnologije Bluetooth. Svi ćete moći da reprodukujete numere iz svojih muzičkih biblioteka, što vam pruža još bolji izbor.

Oslobodite pop zvezdu u sebi

Bez obzira na to da li želite da pevate uz svoje omiljene numere ili da komandujete zabavom, samo priključite mikrofon. GTK-PG10 će uključiti vaše vokale direktno u miks.

Audio ulaz

Audio ulaz omogućava vam da povežete prenosive MP3 plejere koji nemaju mogućnost Bluetooth® povezivanja sa modelom GTK-PG10.

Specifikacije
Prenosiv, bežičan i punjiv, GTK-PG10 je savršen za korišćenje napolju – čak ima i namenski režim za zabave na otvorenom koji šire rasprostire zvuk i gornju ploču otpornu na prskanje na koju možete da odložite piće. Odličan je i unutra, sa kompaktnim prostorom koji zauzima horizontalno i jasnim zvukom.
  • Režim zabave na otvorenom šire rasprostire zvuk

  • Gornja ploča otporna na prskanje sa integrisanim držačima za čaše

  • Punjiva baterija pruža do 13 sati reprodukcije

  • Bluetooth® povezivanje za bežično strimovanje muzike

  • FM tjuner vam omogućava da uživate u omiljenim radio emisijama

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini