HI-FI SISTEMI

Hi-Fi sistem sa tehnologijama Wi-Fi/BLUETOOTH®

CMT-X7CD/ X7CDB
Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijama Wi-Fi/BLUETOOTH®

40W

CMT-X7CD

Cena nije dostupna

40W

CMT-X7CDB

Cena nije dostupna

Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijama Wi-Fi/BLUETOOTH®
Reprodukujte i prenosite, sve sa jednog mesta

CD plejer, USB reprodukcija i bežični prenos

Sve omiljene numere su vam na dohvat ruke. Prenosite muziku sa pametnog telefona ili tableta, reprodukujte CD kolekciju i uživajte u digitalnoj muzici sa USB uređaja. Ovaj audio sistem koji štedi prostor ima nekoliko opcija bežično povezivanja, dva zvučnika od 20 W i S-Master digitalno pojačalo za bogat bas i oštre, jasne vokale.

Dva zvučnika od po 20 W
Snažan zvuk

Postignite kombinovanu snagu od 40 W iz dva zvučnika punog opsega, a tu su i dva pasivna hladnjaka koji unose dodatnu punoću u bas deonice.

Ugrađeni Wi-Fi® i NFC
Bežično povezivanje

Reprodukujte svu muziku sa pametnog telefona ili tableta uspostavljanjem NFC veze jednim dodirom i prenosom uz Wi-Fi® i Bluetooth®.

CD plejer
Sve omiljene numere

Ponovo otkrijte CD kolekciju pomoću CD plejera sa gornje strane ili slušajte omiljene radio emisije uz FM tjuner.

Snažan bas, kompaktan dizajn

Doživite bogat bas i jasnoću uz kompaktan dizajn koji štedi prostor. Zvučnici sa membranama ojačanim liskunom daju snažan zvuk sa minimalnom količinom izobličenja zahvaljujući laganom, ali čvrstom dizajnu. Dva pasivna hladnjaka poboljšavaju niske tonove koje proizvode dva zvučnika punog opsega i pojačavaju bas.

S-Master digitalno pojačalo
Nauka boljeg zvuka

S-Master digitalna obrada vraća, doteruje i optimizuje audio signale kako biste uživali u besprekornom zvuku koji je veran originalnom izvoru.

ClearAudio+
Slušajte jasno u glasno

Slušajte izvanredno jasnu muziku uz ClearAudio+, kombinaciju audio tehnologija kompanije Sony koja optimizuje reprodukciju za sve vrste muzike.

Prilagođeni i unapred podešeni ekvilajzer
Personalizujte zvuk

Uz prilagođeni i unapred podešeni ekvilajzer, možete ručno da podesite zvuk kako biste dobili najbolju reprodukciju muzike ili da odaberete unapred podešenu postavku u skladu sa žanrom.

Više detalja u svakoj numeri

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE povećava kvalitet komprimovane digitalne muzike (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži CD kvalitetu

DSEE
Povežite se sa muzikom

Besprekoran prenos uz Wi-Fi®, DLNA ili AirPlay

Jednostavno povezivanje vas deli od muzike – bežično prenosite sa pametnog telefona, tableta ili laptopa pomoću tehnologija Wi-Fi®, DLNA i Airplay. Jednostavno pristupajte muzičkim uslugama na mreži ili uživajte u muzici sa različitih uređaja tako što ćete uspostaviti NFC vezu jednim dodirom i prenositi sadržaj uz Bluetooth®.

Dizajniran za način na koji vi slušate

Za tren pristupite najnovijim numerama zahvaljujući mnoštvu muzičkih usluga na mreži, što obuhvata Spotify®, Deezer i TuneIn.

Muzičke usluge na mreži
NFC i Bluetooth®
Potpuna sloboda slušanja

Slušanje jednim dodirom uz NFC i Bluetooth®

Prislonite NFC pametni telefon uz stereo uređaj i trenutno uspostavite vezu, a zatim bežično prenosite numere pomoću tehnologije Bluetooth®. Možete i ručno da uparite uz Bluetooth®.

Daljinsko upravljanje postaje inteligentno uz SongPal

Svet muzike u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava vam da intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Aplikacija SongPal
Dizajn koji govori sam za sebe

Napravljen tako da impresionira, CMT-X7CD spaja stil i postojanost. Njegove naglašene ivice predstavljaju prepoznatljivu karakteristiku Definitive Outline dizajna i daju elegantni oblik koji će se prelepo uklopiti u vaš prostor.

Kompaktan dizajn
Može da stane skoro svuda

Uz visinu od samo 385 cm, CMT-X7CD je savršen za police, kuhinjske radne površine i noćne stočiće.

CD plejer sa gornje strane
Sve-u-jednom

Dobijate kompletnu Hi-Fi konfiguraciju u kompaktnom, višenemanskom kućištu, sa CD plejerom sa gornje strane i ugrađenim radio tjunerom.

Reprodukujte i punite

Povežite USB uređaj ili mp3 plejer na USB priključak i uživajte u digitalnoj muzici. Takođe možete da punite tablet ili pametni telefon.

USB ulaz
AUX ulaz
Analogni ulaz

Pomoćni audio ulaz omogućava vam da povezujete digitalne muzičke plejere na stanicu sa zvučnicima radi lakog pristupa muzici (kabl se ne isporučuje u kompletu).

Ethernet kabl
Ethernet priključak

Uživajte u stabilnoj vezi prilikom prenosa muzike tako što ćete povezati Ethernet kabl.

Specifikacije i funkcije

Sva omiljena muzika vam je nadohvat ruke. Prenosite muziku sa pametnog telefona ili tableta, reprodukujte CD kolekciju i svu digitalnu muziku sa USB uređaja. Ovaj audio sistem koji štedi prostor ima više opcija za bežično povezivanje, dva zvučnika snage 40 W i S-Master digitalno pojačalo za bogat bas i oštre, jasne vokale. 
  • DSEE poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+ 

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom

  • Wi-Fi® uz DLNA i AirPlay za prenos muzike

Vrsta zvučnika
Pun raspon + pasivni hladnjak
Izlazna snaga
Ukupno 40 W
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz (1), Ethernet priključak, Prednji izlaz za zvučnike (2 ugrađena zvučnika), USB priključak (1)

Šta je u pakovanju

Kabl za naizmeničnu struju, Antena (FM), Okrugla litijumska baterija, Daljinski upravljač, Uputstva za rukovanje, Garantni list

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini