HI-FI SISTEM SA TEHNOLOGIJOM BLUETOOTH®

Pune specifikacije i funkcije

CMT-X5CD

Zvuk

Vrsta zvučnika
Pun raspon + pasivni hladnjak
Veličina zvučnika
65 mm
Izlazna snaga
Ukupno 40 W

Veličina i težina

Dimenzije (ŠxVxD)
385 x 178 x 81 cm
Težina
2,7 kg

Funkcije

USB
DA
CD
Da

Interfejs

Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz (1), Prednji izlaz za zvučnike (2 ugrađena zvučnika), USB priključak (1)

Bluetooth®

Raspon frekvencija
87,5–108,0 MHz/50 KHz

Opšte funkcije

Daljinska kontrola
RM-AMU197
Potrošnja energije:
24 W (tokom rada), 0,5 W (u stanju pripravnosti)

Ekologija i ušteda energije

Potrošnja energije (u režimu pripravnosti)
0,5 W
Potrošnja energije (u režimu mrežne pripravnosti) – priključci
1,8 W (Bluetooth®)
Aktiviran režim pripravnosti
Nakon 15 minuta
Aktiviran režim mrežne pripravnosti – priključci
Nakon 15 minuta (Bluetooth®)
Prekidač za uključivanje/isključivanje bežičnih mreža
Pritisnite dugme AMS- i dugme za napajanje na jedinici i zadržite ih.

Bežične veze

Mogućnosti bežične veze
Bluetooth®, NFC
NFC
DA

Opcije za boje

whiteblack

Šta je u pakovanju

  • Kabl za naizmeničnu struju
  • Antena (FM)
  • Okrugla litijumska baterija
  • Daljinski upravljač
  • Uputstva za rukovanje
  • Garantni list
Placeholder

Funkcije

40 W snage za muziku 

Postignite do 40 W snažnog zvuka koji ispunjava prostoriju pomoću 2-kanalnog sistema zvučnika. Dva zvučnika punog opsega daju balansiran stereo zvuk u visokom, srednjem i niskom opsegu. Rezultat? Jasan, balansiran i snažan zvuk koji odlično zvuči pri svim jačinama.

Bluetooth® veza za lak prenos muzike

Zahvaljujući radio talasima, tehnologija Bluetooth® omogućava brzo uspostavljanje bežične veze kratkog dometa koju neće ometati predmeti na putanji signala. Nakon uparivanja slobodno možete da prenosite sav omiljeni sadržaj, što obuhvata filmove, slike i muziku, sa pametnog telefona ili tableta na kompatibilni uređaj.

Membrana sa vlaknima ojačana liskunom za zvuk bez izobličenja

Savršen partner za modernu muziku bogatu basom. U većinu zvučnika se ugrađuju papirne membrane koje se ugibaju i vremenom propadaju, pa se i zvuk sve više izobličava. Zvučnici širokog opsega sa membranom sa vlaknima ojačanom liskunom čvrsti su i zadržavaju oblik čak i pri osciliranju pod većim pritiskom i brzinom, pa možete da dobijete ekstremniji bas bez kompromisa po pitanju kvaliteta zvuka.

Dva pasivna hladnjaka za pojačavanje basa

Slušajte rezonantan bas koji vas navodi na ples. Dva pasivna hladnjaka reaguju na kretanje vazduha kroz zvučnik i veštački kreiraju prostor u kućištu zvučnika. Taj prostor omogućava da više vazduha prolazi kroz zvučnike, čime se dobija superioran zvuk, naročito u opsegu niskih frekvencija.

S-Master digitalno pojačalo za prefinjen zvuk

Čist, nefiltriran zvuk. Zahvaljujući pojednostavljenoj putanji signala i potpuno digitalnoj obradi, tehnologija S-Master može da pojačava zvučne signale u digitalnom obliku, bez potrebe za prethodnim konvertovanjem u analogni. To znači da se čistoća signala održava sve do reprodukcije pomoću zvučnika, pa možete da uživate u realističnijem i balansiranijem doživljaju zvuka.

ClearAudio+ za jasnoću i oštrinu

ClearAudio+ je jedinstvena tehnologija kompanije Sony koja automatski podešava postavke zvuka za bogatiji doživljaj slušanja. Objedinjavanjem ekspertize na polju tehnologija za obradu digitalnog signala, ClearAudio+ optimizuje zvučne formate radi pružanja postojano jasnog zvuka visokog kvaliteta – koju god muziku da volite.

Prilagođeni i unapred podešeni ekvilajzeri za optimizovan zvuk 

Postignite savršen nivo zvuka za omiljene numere uz prilagođeni i unapred podešeni ekvilajzer. Ručno podešavajte nivoe u skladu sa numerom, čuvajte omiljene postavke ili birajte postojeće unapred podešene postavke kako biste dobili najbolji doživljaj slušanja. Izbor je vaš.

DSEE vraća detalje u digitalnoj muzici 

Poboljšajte kvalitet komprimovanih muzičkih datoteka. Kada je originalni izvor muzike komprimovan, gubi elemente visokih frekvencija koji unose detalje i punoću u omiljene numere. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) verno vraća te elemente i daje zvuk visokog kvaliteta koji je bliži originalnom CD snimku.

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. *Pogledajte kompatibilne uređaje

Pronađite kompatibilne uređaje

Objedinite muziku pomoću aplikacije SongPal

Preuzmite SongPal za pametni telefon ili tablet i preuzmite kontrolu nad muzičkom kolekcijom. Uspostavite Wi-Fi® ili Bluetooth® vezu i uživajte u veoma jednostavnom pristupu svim omiljenim numerama sa računara, servera ili iz omiljene muzičke usluge na mreži. Ovu aplikaciju takođe možete da koristite za prilagođavanje postavki kako biste dobili odličan, balansiran zvuk.

Definitive Outline dizajn  

Elegantan dodatak svakoj prostoriji. Glatka površina i čiste linije obezbeđuju uklapanje ove elegantne lepote sa pozadinom, ali i dalje privlače pažnju minimalističkom prefinjenošću. Naglašene ivice predstavljaju prepoznatljivu karakteristiku Definitive Outline dizajna.

Kompaktan dizajn uz širinu od 385 mm 

Sve funkcije kompletnog Hi-Fi sistema upakovane su u kućište koje štedi prostor. Uz dva ugrađena snažna zvučnika, CD plejer i FM radio tjuner, ovaj kompaktni Hi-Fi sistem u jednom kućištu širok je samo 385 mm, što ga čini idealnim za radnu površinu u kuhinji ili noćni stočić. 

Ugrađeni CD plejer za vašu kolekciju diskova

Reprodukujte klasične albume ili diskove sa kompilacijama pomoću ugrađenog CD plejera. Ovaj Hi-Fi sistem je kompatibilan sa CD, CD-R i CD-RW diskovima, pa možete da uživate u svemu, od studijskih snimaka do kompilacija i preuzetih numera. 

FM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve? Samo pronađite stanicu pomoću točkića za FM radio i saznajte šta se pušta. 

DAB/DAB+ radio tjuner za čistiji zvuk*

Uživajte u stabilnom prijemu, većem izboru stanica i zvuku bez smetnji zahvaljujući ugrađenom DAB/DAB+ tjuneru. Pristupite ogromnom broju DAB radio stanica uz jasan i stabilan prijem. Za razliku od FM radija, prijem DAB radio signala gubi se tek kada signal postane preslab da bi ga bilo moguće uhvatiti, što za rezultat ima manju količinu šuma i čist, postojan zvuk. *Nije dostupno u uređaju CMT-X5CD

USB priključak za reprodukciju muzike i punjenje

Lako reprodukujte i punite. Putem USB priključka možete da priključite USB uređaj, pametni telefon, tablet ili prenosni računar i da slušate celu muzičku kolekciju. Nemate izvor napajanja? Nema problema. Takođe možete da punite tablet ili pametni telefon dok reprodukujete muziku. 

Audio ulaz AUX IN za žičnu reprodukciju muzike 

Lako možete da reprodukujete numere sa iPod uređaja ili digitalnog muzičkog plejera. Samo povežite uređaj na zvučnik pomoću AUX IN kabla (kupuje se odvojeno) kako biste slušali omiljene numere sa zvučnika punog opsega.