Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®
Slike – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®
Upečatljiv zvuk šta god da slušate

Od najnovije numere do omiljenih CD-ova

Postignite dubinu i jasnoću za svu muziku pomoću ovog višenamenskog mini Hi-Fi sistema. Dva pasivna hladnjaka rade u kombinaciji sa S-Master digitalnim pojačalom i funkcijom ClearAudio+ radi vraćanja i doterivanja zvuka. Ugrađeni CD plejer, mogućnost bežičnog prenosa i USB reprodukcija omogućavaju vam da ispunite spavaću sobu, kuhinju ili studio omiljenom muzikom.

Dva zvučnika od po 10 W
Snažan zvuk

Postignite kombinovanu snagu od 40 W iz dva zvučnika punog opsega, a tu su i dva pasivna hladnjaka koji unose dodatnu punoću u bas deonice.

Bluetooth® i NFC
Bežično povezivanje

Reprodukujte svu muziku sa pametnog telefona ili tableta uspostavljanjem NFC veze jednim dodirom i prenosom uz Bluetooth®.

CD plejer
Sve omiljene numere

Ponovo otkrijte CD kolekciju pomoću CD plejera sa gornje strane ili slušajte omiljene radio emisije uz FM tjuner.

Snažan bas, kompaktan dizajn

Doživite bogat bas i jasnoću uz kompaktan dizajn koji štedi prostor. Zvučnici sa membranama ojačanim liskunom daju snažan zvuk sa minimalnom količinom izobličenja zahvaljujući laganom, ali čvrstom dizajnu. Dva pasivna hladnjaka poboljšavaju niske tonove koje proizvode dva zvučnika punog opsega i pojačavaju bas.

S-Master digitalno pojačalo
Nauka boljeg zvuka

S-Master digitalna obrada vraća, doteruje i optimizuje audio signale kako biste uživali u besprekornom zvuku koji je veran originalnom izvoru.

ClearAudio+
Slušajte jasno u glasno

Slušajte izvanredno jasnu muziku uz ClearAudio+, kombinaciju audio tehnologija kompanije Sony koja optimizuje reprodukciju za sve vrste muzike.

Prilagođeni i unapred podešeni ekvilajzer
Personalizujte zvuk

Uz prilagođeni i unapred podešeni ekvilajzer, možete ručno da podesite zvuk kako biste dobili najbolju reprodukciju muzike ili da odaberete unapred podešenu postavku u skladu sa žanrom.

Više detalja u svakoj numeri

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

DSEE povećava kvalitet komprimovane digitalne muzike (mp3, ACC, ATRAC i WMA). Vraća visoke i niske tonove koji se gube pri komprimovanju i daje bogat zvuk bliži CD kvalitetu.

DSEE
NFC i Bluetooth®
Potpuna sloboda slušanja

Slušanje jednim dodirom uz NFC i Bluetooth®

Prislonite NFC pametni telefon uz stereo uređaj i trenutno uspostavite vezu, a zatim bežično prenosite numere pomoću tehnologije Bluetooth®. Možete i ručno da uparite uz Bluetooth®.

Daljinsko upravljanje postaje inteligentno uz SongPal

Svet muzike u vašim rukama

Aplikacija SongPal omogućava vam da intuitivno upravljate doživljajem slušanja. Samo je instalirajte na mobilnom telefonu da biste preuzeli kontrolu nad reprodukcijom muzike, postavkama uređaja i drugim stvarima – sve to pomoću jedne aplikacije.

Aplikacija SongPal
Dizajn koji govori sam za sebe

Napravljen tako da impresionira, CMT-X5CD spaja stil i postojanost. Njegove naglašene ivice predstavljaju prepoznatljivu karakteristiku Definitive Outline dizajna i daju elegantni oblik koji će se prelepo uklopiti u vaš prostor.

Kompaktan dizajn
Može da stane skoro svuda

Uz visinu od samo 385 cm, CMT-X5CD je savršen za police, kuhinjske radne površine i noćne stočiće.

CD plejer sa gornje strane
Sve-u-jednom

Dobijate kompletnu Hi-Fi konfiguraciju u kompaktnom, višenemanskom kućištu, sa CD plejerom sa gornje strane i ugrađenim radio tjunerom.

Priključite i reprodukujte

Uz dve opcije ulaza, možete da slušate kako se sve digitalne numere reprodukuju uz bogat i balansiran zvuk iz zvučnika punog opsega Hi-Fi sistema.

USB ulaz
USB reprodukcija i punjenje

Povežite USB uređaj ili mp3 plejer na USB priključak i uživajte u digitalnoj muzici. Takođe možete da punite tablet ili pametni telefon.

AUX ulaz
Analogni ulaz

Pomoćni audio ulaz omogućava vam da povezujete digitalne muzičke plejere na stanicu sa zvučnicima radi lakog pristupa muzici (kabl se ne isporučuje u kompletu).

Specifikacije i funkcije

Postignite dubinu i jasnoću za svu muziku pomoću ovog višenamenskog mini Hi-Fi uređaja. Dva pasivna hladnjaka funkcionišu u kombinaciji sa S-Master digitalnim pojačalom i tehnologijom ClearAudio+ radi vraćanja kvaliteta i doterivanja zvuka. Uz ugrađeni CD plejer, bežični prenos i USB reprodukciju, spavaću sobu, kuhinju ili radnu sobu možete da ispunite omiljenom muzikom. 
  • DSEE poboljšavanje vraća kvalitet komprimovanim datotekama

  • S-Master digitalno pojačalo za čist zvuk

  • Odlična muzika u jednom koraku uz ClearAudio+ 

  • Jednostavno Bluetooth® povezivanje uz NFC jednim dodirom  

  • Prenosite i upravljajte direktno sa pametnog telefona uz SongPal 

Vrsta zvučnika
Pun raspon + pasivni hladnjak
Veličina zvučnika
Veličina zvučnika punog opsega (65 mm)
Izlazna snaga
Ukupno 40 W
Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz, Prednji izlaz za zvučnike (2 ugrađena zvučnika), USB ulaz
Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini