HI-FI SISTEM SA TEHNOLOGIJOM BLUETOOTH®

Pune specifikacije i funkcije

CMT-SBT40D

Zvuk

Izlazna snaga
50 W

Veličina i težina

Dimenzije (ŠxVxD)
17 x 13,25 x 22,2 cm
Težina
1,4 kg

Bežične veze

NFC
DA

Funkcije

USB
DA
CD
DA

Interfejs

Ulazni/izlazni priključci
Analogni audio ulaz (1), Kompozitni video izlaz (1), Prednji izlazi za zvučnike (2), Slušalice (1), USB priključak (1)

Opšte funkcije

Daljinska kontrola
DA
Potrošnja energije:
35 W

Ekologija i ušteda energije

Potrošnja energije (isključen uređaj)
ne postoji
Potrošnja energije (u režimu pripravnosti)
0,5 W
Potrošnja energije (u režimu mrežne pripravnosti) – priključci
2,8 W (Bluetooth)/2,8 W (povezani su svi priključci i mreže)
Aktiviran režim pripravnosti
Nakon 15 minuta
Aktiviran režim mrežne pripravnosti – priključci
Nakon 15 minuta (Bluetooth®)
Prekidač za uključivanje/isključivanje bežičnih mreža
1. Uključite jedinicu. 2. Na jedinici pritisnite dugmad „||“ i „|“ i držite ih 5 sekundi. 3. Kad se pojavi „BT OFF“ (bežični BLUETOOTH signal je isključen) ili „BTON“ (bežični BLUETOOTH signal je uključen), otpustite dugmad.

Funkcije

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

2-kanalni sistem za snažan kućni zvuk

Uživajte u snažnom zvuku koji ispunjava prostoriju pomoću 2-kanalnog sistema zvučnika. Dva zvučnika punog opsega daju balansiran stereo zvuk u visokom, srednjem i niskom opsegu. Rezultat? Jasan, balansiran zvuk koji odlično zvuči pri svim jačinama.

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

Bluetooth® veza za jednostavan prenos muzike

Zahvaljujući radio talasima, tehnologija Bluetooth® omogućava brzo uspostavljanje bežične veze kratkog dometa koju neće ometati predmeti na putanji signala. Nakon uparivanja slobodno možete da prenosite sav omiljeni sadržaj, što obuhvata filmove, slike i muziku, sa pametnog telefona ili tableta na kompatibilni uređaj.

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

Mega Bass za poboljšane niske tonove

Aktivirajte postavku zvuka Mega Bass da biste pojačali bas u omiljenim numerama. Korišćenjem tehnologija za digitalnu obradu signala, Mega Bass može efikasno da poboljša tonove niske frekvencije radi dobijanja rezonantnog, punog basa koji zvuku daje pravu dubinu.

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

7-pojasni ekvilajzer za optimizovan zvuk

Odaberite idealnu postavku za ono što slušate. 7-pojasni ekvilajzer ima unapred podešene postavke za različite žanrove koji su napravljeni tako da optimizuju doživljaj slušanja. Prelazite između režima za R’n’B, hip hop, rok, pop, klasiku, džez i ravnog režima da biste u svakoj numeri uživali uz jasan i balansiran zvuk. 

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

Kompaktni Hi-Fi sistem sa tri komponente i samostalnim zvučnicima

Kompaktni Hi-Fi dizajn sa tri komponente koji je idealan za kuhinju, spavaću ili radnu sobu. Dva samostalna zvučnika moguće je postaviti uspravno, položiti na bok ili postaviti do 1,2 m od glavne jedinice, što vam pruža fleksibilnost sa Hi-Fi konfiguracijom. 

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

Ugrađeni CD/DVD plejer za vašu kolekciju diskova

Reprodukujte klasične albume ili diskove sa kompilacijama pomoću ugrađenog CD/DVD plejera. Ovaj Hi-Fi sistem je kompatibilan sa CD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD-R i DVD-RW diskovima, pa možete da uživate u svemu, od studijskih snimaka do kompilacija i preuzetih numera. Povežite Hi-Fi sistem na televizor i gledajte omiljene filmove pomoću ugrađenog DVD plejera. 

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

FM radio tjuner za omiljene emisije

Želite da slušate omiljene di-džejeve? Samo pronađite stanicu pomoću točkića za FM radio i saznajte šta se pušta. 

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

USB priključak za reprodukciju muzike i punjenje

Lako reprodukujte i punite. Putem USB priključka možete da priključite USB uređaj, pametni telefon, tablet ili prenosni računar i da slušate celu muzičku kolekciju. Nemate izvor napajanja? Nema problema. Takođe možete da punite tablet ili pametni telefon dok reprodukujete muziku. 

Uspostavite vezu jednim dodirom uz NFC

Tehnologija Near Field Communication (NFC) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite NFC uređaj uz oznaku N na kućištu radi brzog, veoma jednostavnog uspostavljanja veze i Bluetooth® prenos sadržaja može da počne. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete da uspostavite Bluetooth® vezu i da direktno prenosite.

Slika – Hi-Fi sistem sa tehnologijom BLUETOOTH®

Slušanje jednim dodirom za trenutnu reprodukciju muzike

Tehnologija NFC (Near Field Communication) otklanja potrebu za žičnim vezama i složenim podešavanjima. Samo prislonite pametni telefon ili drugi uređaj* sa podrškom za NFC uz oznaku N na kućištu i pokrenite reprodukciju muzike. Nemate NFC? Nema problema. Takođe možete ručno da uparite uređaje u postavkama za Bluetooth®. *Pogledajte kompatibilne uređaje

Pronađite kompatibilne uređaje