HD

PJ620 Handycam® sa ugrađenim projektorom

HDR-PJ620
Slika – PJ620 Handycam® sa ugrađenim projektorom
Slike – PJ620 Handycam® sa ugrađenim projektorom
Slike – PJ620 Handycam® sa ugrađenim projektorom
Slike – PJ620 Handycam® sa ugrađenim projektorom
Slike – PJ620 Handycam® sa ugrađenim projektorom

Funkcije

Balanced Optical SteadyShot™

Naša napredna stabilizacija slike daje materijal bez zamućenja, čak i kada je prilikom snimanja prisutno podrhtavanje ili truckanje.

Optički zum od 30x

Uz širokougaoni objektiv koji je idealan za snimanje prostranih pejzaža, kamera takođe pruža optički zum od 30x i Clear Image Zoom do 60x, za svestrane opcije snimanja.

Širokougaoni objektiv do 26,8 mm

Bez obzira da li snimate video zapise ili fotografije, vodeći širokougaoni objektiv u klasi može da vam pomogne da smestite više na snimke pejzaža i scene u zatvorenom kada nemate dovoljno mesta da se odmaknete. Čak i bez širokougaonog konvertorskog objektiva, odabrani kamkorderi snimaju široko do 26,8 mm (odnos širine i visine 16:9) u režimu za video zapise.

Izvanredan kvalitet slike

Format XAVC S velike brzine u bitovima namenjen je videografima spremnim da pređu na novi nivo. XAVC S pruža neverovatan kvalitet i napravljen je na osnovu formata XAVC koji koriste profesionalni filmadžije i televizijske kuće, uz primenu inteligentnog komprimovanja podataka radi dobijanja veličine datoteka prilagođenih korisnicima.

Mikrofon za 5.1-kanalni okružujući zvuk

Snimajte jasan zvuk koji precizno dočarava atmosferu scene i uživajte u reprodukciji okružujućeg zvuka na sistemu kućnog bioskopa. Merači nivoa na LCD ekranu omogućavaju vizuelno praćenje nivoa za svaki kanal.

Upravljanje sa

Više snimaka za zanimljivije uređivanje. Povezane kamere lako mogu da snimaju materijal iz raznih uglova, bez obzira da li su montirane direktno na [product] ili se njima upravlja daljinski. Kontrola više kamera olakšava sinhronizovanje postavki za snimanje na svim uređajima.

Highlight Movie Maker

Svestrana alatka za unapređivanje uređivanja video zapisa, Highlight Movie Maker nudi nekoliko opcija koje štede vreme. Dodajte oznake za isticanje ključnim trenucima tokom snimanja i kamkorderu prepustite da automatski sinhronizuje prelaze sa odabranom zvučnom podlogom.

Strimovanje uživo uz Ustream (trenutno IBM Cloud Video)

Od nastupa do sportskih događaja, neke stvari je najbolje gledati uživo. Delite scene dok se odvijaju uz sliku i zvuk visokog kvaliteta.

Motion Shot Video

Motion Shot Video reprodukuje sekvencu preklopljenih slika koje prate snimljenu akciju u intervalima koji traju delić sekunde radi detaljne analize na LCD ekranu. Tokom reprodukcije možete da podesite interval ili pauzu kako biste zabeležili i delili sliku.

Ugrađeni USB kabl

Ugrađeni USB kabl koji je smešten u traku za ruku veoma je praktičan za izuzetno brzo punjenje i povezivanje na računar, pa nema potrebe za nošenjem nezgrapnog dodatnog USB kabla ili adaptera za naizmeničnu struju. Za punjenje bez računara koristite kompaktni AC-USB adapter (opcionalno).

EXMOR R® CMOS senzor

Ovaj veliki, vrhunski senzor poboljšava jasnoću slike, smanjuje količinu šuma u tamnim okruženjima i omogućava meko defokusiranje pozadine.

Procesor slike BIONZ X™

Napredni procesor slike BIONZ X™ doprinosi postizanju prirodnije živopisnog i realističnog kvaliteta slike, kao i mogućnosti brže obrade.

Sony G objektiv

U srcu vrhunskih optičkih performansi, G Lens kompanije Sony funkcioniše u savršenoj harmoniji sa Exmor R® CMOS senzorom i BIONZ X™ procesorom. Neophodan je za pravljenje izuzetno detaljnih slika od kojih nastaju izvanredne uspomene.

Snimanje fotografija od 9,2 MP

Ponekad vam ne treba (ili ne želite) video. Prebacite video kameru u režim fotografisanja i pravite neverovatne fotografije od 9,2 MP visokog kvaliteta, podjednako lako kao fotoaparatom.

Pametni automatski (Intelligent Auto)

Ova funkcija automatski određuje tip scene koja se snima i optimizuje kombinaciju postavki iz tri grupe (Lice, Scena i Podrhtavanje kamere). Daje najbolje rezultate za do 180 tipova scena, čak i noću i u situacijama sa pozadinskim svetlom. Izabrane postavke prikazuju se kao ikone na LCD ekranu radi lakog referenciranja.

Precizni automatski fokus

Poboljšava praćenje subjekata u pokretu tako što u svakom trenutku koristi optimalnu AF tačku i prilagođava ciljnu veličinu kadra karakteristikama subjekta. Zahvaljujući pomacima na polju automatskog fokusa sa faznom detekcijom, sada je precizniji nego ikada pre – stoga fiksirajte i precizno snimajte subjekte koji se brzo kreću.

Progresivno snimanje

Jasne video zapise moguće je snimati u Full HD rezoluciji (60p/50p) u progresivnom režimu (sadrže dva puta više podataka slike od video zapisa snimljenih u isprepletanom režimu). Slika je podjednako glatka kao ona snimljena pri 60/50 kadrova u sekundi, a svaki kadar se snima kao jedna cela slika. Stoga fotografija iz video zapisa snimljenog u progresivnom režimu izgleda izuzetno oštro.

Istovremeno snimanje video zapisa u dva formata

Snimajte dva video zapisa istovremeno – jedan maksimalnog kvaliteta u formatu XAVC S ili AVCHD i drugi u formatu mp4. Na taj način dobijate malu datoteku spremnu za trenutno deljenje, kao i datoteku profesionalnog nivoa za naknadno uređivanje.

Režim Dual Record

Režim Dual Record omogućava istovremeno snimanje HD video zapisa i fotografija visoke rezolucije kako biste na oba načina dobili najbolji snimak.

Ručne postavke za blendu i brzinu zatvarača

Ovaj kamkorder vam pruža slobodu da birate ručne postavke za kontrolu blende i brzinu zatvarača, idealne za snimanje u uslovima sa pozadinskim svetlom, podeksponiranjem i u drugim situacijama.

Smile Shutter

Zbog toga što su sjajni osmesi teško uhvatljivi, ova funkcija garantuje da nikada neće biti izgubljeni. Automatski pravite fotografije nasmejanih lica, čak i tokom snimanja video zapisa.

Automatsko smanjivanje buke vetra

Zahvaljujući naprednom algoritmu za analiziranje zvuka, ova funkcija eliminiše buku vetra koje je najveći krivac za loš kvalitet zvuka na otvorenom.

My Voice Cancelling

Smanjite intenzitet zvukova iza kamere, bez obzira da li potiču od razgovora sa subjektom ili bodrenja subjekta.

Kontrola nivoa mikrofona

Za snimanje video zapisa možete fino da podesite nivo mikrofona da biste optimizovali kvalitet bilo kojeg izvora zvuka, od tihe pesme ptica do glasnog nastupa benda. Čak i kada se nivo jačine zvuka naglo poveća, funkcija Auto Gain sprečava opadanje kvaliteta zvuka.

Daljinski upravljač jednim dodirom i deljenje jednim dodirom

Daljinski upravljač jednim dodirom omogućava vam da koristite pametni telefon ili tablet kao tražilo i daljinski upravljač za digitalni fotoaparat, a deljenje jednim dodirom omogućava vam da prenesete fotografije i video zapise sa fotoaparata. U svakom slučaju, kad instalirate aplikaciju Imaging Edge Mobile na Android pametnom telefonu ili tabletu koji podržava NFC, možete da izbegnete složene procese podešavanja i uspostavite bežičnu vezu jednostavnim dodirom uređaja i fotoaparata. Sada ste spremni da upravljate fotoaparatom sa pametnog telefona kako biste napravili fotografiju sa mesta sa kojeg to prethodno niste mogli da učinite, da biste i vi bili na grupnom snimku ili da biste ih trenutno prebacili na pametni telefon radi deljenja na društvenim mrežama. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete da uparite i ručno.

Saznajte više

Picture Effect

Dajte mašti na volju. Picture Effect povećava uživanje u filmovima i fotografijama tako što vam omogućava da dodate do sedam kreativnih efekata (delimično u boji, retro fotografija, umekšano istaknuto, monohromatski sa visokim kontrastom, fotoaparat igračka, pop boja, efekat postera) bez nezgodnog uređivanja na računaru.

Direktno kopiranje sa Handycam® kamkordera

Lako možete da pravite rezervne kopije i da čuvate slike na spoljnom čvrstom disku. Samo povežite disk na Handycam® na kojem se nalaze slike tako što ćete USB kabl povezati na USB priključak na čvrstom disku.

Specifikacije

Uživajte u dragocenim trenucima iz života iz sveže perspektive uz novi Handycam® kamkorder HDR-PJ620. Balanced Optical SteadyShot™ održava izuzetno stabilnim čak i snimke iz ruke, sa širokim uglom i sa zumom. AVCHD i napredno XAVC S snimanje i druge inovacije pokazuju kako kompanija Sony može da smesti viši nivo naprednih performansi u kompaktno kućište koje je spremno za svaku situaciju.
  • Balanced Optical SteadyShot™

  • Snimanje u formatima XAVC S (HD 50 Mb/s) i AVCHD

  • EXMOR R® CMOS senzor

  • Širokougaoni G Lens od 26,8 mm sa optičkim zumom od 30x

  • Ugrađeni projektor od 25 lumena

Tip senzora
EXMOR R® CMOS senzor od 1/5,8" (3,1 mm) sa pozadinskim osvetljenjem
Efektivni pikseli (video)
približno 2,29 megapiksela (16:9)
Tip objektiva
G objektiv
Optički zum
30x
Clear Image Zoom
60x
Tip ekrana
Clear Photo LCD ekran (460.800 piksela) od 7,5 cm (3,0 inča) širokog formata (16:9)

Šta je u pakovanju

Punjiva baterija (NP-FV50), Adapter za naizmeničnu struju, Vodič za upotrebu, HDMI (mikro) kabl, Kabl za USB vezu

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini