HD

PJ410 Handycam® sa ugrađenim projektorom

HDR-PJ410
Slika – PJ410 Handycam® sa ugrađenim projektorom
Slike – PJ410 Handycam® sa ugrađenim projektorom
Slike – PJ410 Handycam® sa ugrađenim projektorom
Slike – PJ410 Handycam® sa ugrađenim projektorom
Slike – PJ410 Handycam® sa ugrađenim projektorom

Funkcije

Optical SteadyShot™ sa inteligentnim aktivnim režimom

Napredna stabilizacija slike sprečava pojavu zamućenja u materijalu, čak i kada uslovi snimanja stvaraju podrhtavanje ili kada drhte ruke osobe koja snima.

Širokougaoni objektiv do 26,8 mm

Bez obzira da li snimate video zapise ili fotografije, vodeći širokougaoni objektiv u klasi može da vam pomogne da smestite više na snimke pejzaža i scene u zatvorenom kada nemate dovoljno mesta da se odmaknete. Čak i bez širokougaonog konvertorskog objektiva, odabrani kamkorderi snimaju široko do 26,8 mm (odnos širine i visine 16:9) u režimu za video zapise.

Izvanredan kvalitet slike

Format XAVC S velike brzine u bitovima namenjen je videografima spremnim da pređu na novi nivo. XAVC S pruža neverovatan kvalitet i napravljen je na osnovu formata XAVC koji koriste profesionalni filmadžije i televizijske kuće, uz primenu inteligentnog komprimovanja podataka radi dobijanja veličine datoteka prilagođenih korisnicima.

Ugrađen projektor

Snimajte i prikazujte materijal pomoću samo jednog uređaja. Ugrađeni projektor visoke osvetljenosti omogućava vam da prikažete video zapis (ili drugi sadržaj sa spoljnog ulaza) na bilo kojoj ravnoj površini.

Upravljanje sa

Više snimaka za zanimljivije uređivanje. Povezane kamere lako mogu da snimaju materijal iz raznih uglova, bez obzira da li su montirane direktno na HDR-PJ410 ili se njima upravlja daljinski. Kontrola više kamera olakšava sinhronizovanje postavki za snimanje na svim uređajima.

Highlight Movie Maker

Svestrana alatka za unapređivanje uređivanja video zapisa, Highlight Movie Maker nudi nekoliko opcija koje štede vreme. Dodajte oznake za isticanje ključnim trenucima tokom snimanja i kamkorderu prepustite da automatski sinhronizuje prelaze sa odabranom zvučnom podlogom.

Strimovanje uživo uz Ustream (trenutno IBM Cloud Video)

Od nastupa do sportskih događaja, neke stvari je najbolje gledati uživo. Delite scene dok se odvijaju uz sliku i zvuk visokog kvaliteta.

Daljinski upravljač jednim dodirom i deljenje jednim dodirom

Daljinski upravljač jednim dodirom omogućava vam da koristite pametni telefon ili tablet kao tražilo i daljinski upravljač za digitalni fotoaparat, a deljenje jednim dodirom vam omogućava da prebacujete fotografije i video zapise sa fotoaparata. U svakom slučaju, kada instalirate aplikaciju Imaging Edge Mobile na Android pametni telefon ili tablet sa podrškom za NFC, možete da izbegnete složeno podešavanje i da jednostavno uspostavite bežičnu vezu tako što ćete uređaj prisloniti uz fotoaparat. Sada ste spremni da upravljate fotoaparatom sa pametnog telefona kako biste napravili fotografiju sa mesta sa kojeg to prethodno niste mogli da učinite, da biste i vi bili na grupnom snimku ili da biste ih trenutno prebacili na pametni telefon radi deljenja na društvenim mrežama. Nemate NFC? Nema problema. Uređaje možete da uparite i ručno.

Saznajte više

Motion Shot Video

Motion Shot Video reprodukuje sekvencu preklopljenih slika koje prate snimljenu akciju u intervalima koji traju delić sekunde radi detaljne analize na LCD ekranu. Tokom reprodukcije možete da podesite interval ili pauzu kako biste zabeležili i delili sliku.

Ugrađeni USB kabl

Ugrađeni USB kabl koji je smešten u traku za ruku veoma je praktičan za izuzetno brzo punjenje i povezivanje na računar, pa nema potrebe za nošenjem nezgrapnog dodatnog USB kabla ili adaptera za naizmeničnu struju. Za punjenje bez računara koristite kompaktni AC-USB adapter (opcionalno).

EXMOR R® CMOS senzor

Ovaj veliki, vrhunski senzor poboljšava jasnoću slike, smanjuje količinu šuma u tamnim okruženjima i omogućava meko defokusiranje pozadine.

Procesor slike BIONZ X™

Napredni procesor slike BIONZ X™ doprinosi postizanju prirodnije živopisnog i realističnog kvaliteta slike, kao i mogućnosti brže obrade.

ZEISS objektiv

Zahvaljujući tome što dele posvećenost izvanrednim performansama i dizajnu, kompanije Sony i Carl Zeiss zajednički razvijaju objektive koji kombinuju najbolju moguću optiku sa vrhunskom elektronikom i tehnologijom senzora za Handycam® modele kompanije Sony.

Snimanje fotografija od 9,2 MP

Ponekad vam ne treba (ili ne želite) video. Prebacite video kameru u režim fotografisanja i pravite neverovatne fotografije od 9,2 MP visokog kvaliteta, podjednako lako kao fotoaparatom.

Progresivno snimanje

Jasne video zapise moguće je snimati u Full HD rezoluciji (60p/50p) u progresivnom režimu (sadrže dva puta više podataka slike od video zapisa snimljenih u isprepletanom režimu). Slika je podjednako glatka kao ona snimljena pri 60/50 kadrova u sekundi, a svaki kadar se snima kao jedna cela slika, pa fotografija iz video zapisa snimljenog u progresivnom režimu izgleda izuzetno oštro.

Istovremeno snimanje video zapisa u dva formata

Snimajte dva video zapisa istovremeno – jedan maksimalnog kvaliteta u formatu XAVC S ili AVCHD i drugi u formatu mp4. Na taj način dobijate malu datoteku spremnu za trenutno deljenje, kao i datoteku profesionalnog nivoa za naknadno uređivanje.

Režim Dual Record

Režim Dual Record omogućava istovremeno snimanje HD video zapisa i fotografija visoke rezolucije kako biste na oba načina dobili najbolji snimak.

Detekcija lica

Automatski optimizuje fokus, ekspoziciju i boje za najbolje rezultate. Izaberite osobu kojoj želite da date prioritet tako što ćete jednostavno dodirnuti lice te osobe na LCD ekranu, što je korisno za biranje ključne osobe kada snimate na događaju sa puno ljudi. Čak i ako subjekat izađe iz kadra, biće zapamćen i prioritet će mu ponovo biti dodeljen kada se vrati u kadar.

Pametni automatski (Intelligent Auto)

Ova funkcija automatski određuje tip scene koja se snima i optimizuje kombinaciju postavki iz tri grupe (Lice, Scena i Podrhtavanje kamere). Daje najbolje rezultate za 90 tipova scena, čak i noću i u situacijama sa pozadinskim svetlom. Izabrane postavke prikazuju se kao ikone na LCD ekranu radi lakog referenciranja.

Smile Shutter

Zbog toga što su sjajni osmesi teško uhvatljivi, ova funkcija garantuje da nikada neće biti izgubljeni. Automatski pravite fotografije nasmejanih lica, čak i tokom snimanja video zapisa.

Picture Effect

Dajte mašti na volju. Picture Effect povećava uživanje u filmovima i fotografijama tako što vam omogućava da dodate do sedam kreativnih efekata (delimično u boji, retro fotografija, umekšano istaknuto, monohromatski sa visokim kontrastom, fotoaparat igračka, pop boja, efekat postera) bez nezgodnog uređivanja na računaru.

Ručne postavke za blendu i brzinu zatvarača

Ovaj kamkorder vam pruža slobodu da birate ručne postavke za kontrolu blende i brzinu zatvarača, idealne za snimanje u uslovima sa pozadinskim svetlom, podeksponiranjem i u drugim situacijama.

Event Browse

Radi lakog pregledanja i reprodukcije, ovaj Handycam® reprodukuje video zapise i fotografije iz GUI grupe koji su snimljeni kao odvojeni događaji. Po potrebi možete da birate različite šeme prikaza iz prikaza događaja ili prikaza indeksa, za bolje organizovanje, pretraživanje i deljenje ličnog sadržaja.

Mogućnost korišćenja dve memorijske kartice

Ovaj Handycam® kamkorder ima ležišta za Memory Stick Micro™ i mikro SD/SDHC kartice, pa možete praktično da snimate na onu koju je lakše nabaviti.

Napajanje pomoću baterije tipa X

Koristite izuzetno laganu i kompaktnu bateriju tipa X da biste maksimalno smanjili ukupnu veličinu i težinu ovog Handycam® kamkordera tokom korišćenja.

Specifikacije

Dragocene uspomene su na dohvat ruke svima koji u njima žele da uživaju zahvaljujući solidnoj čvrstini i opštoj intuitivnosti koje pruža Handycam® kamkorder PJ410. Optical SteadyShot™ sa inteligentnim aktivnim režimom sprečava da podrhtavanje kamere i zamućenje upropaste slike. Formati AVCHD i XAVC S garantuju verne i živopisne snimke. Sve je veoma kompaktno i uvek spremno za pokret.
  • Optical SteadyShot™ sa inteligentnim aktivnim režimom

  • Snimanje u formatima XAVC S (HD 50 Mb/s) i AVCHD

  • EXMOR R® CMOS senzor

  • Širokougaoni ZEISS® objektiv od 26,8 mm sa optičkim zumom od 30x

  • Ugrađen projektor

Tip senzora
EXMOR R® CMOS senzor od 1/5,8" (3,1 mm) sa pozadinskim osvetljenjem
Efektivni pikseli (video)
približno 2,29 megapiksela (16:9)
Tip objektiva
ZEISS Vario-Tessar®
Optički zum
30x
Clear Image Zoom
60x
Tip ekrana
Clear Photo LCD ekran (230.400 piksela) od 6,7 cm (2,7 inča) širokog formata (16:9)

Šta je u pakovanju

Pakovanje punjivih baterija (NP-BX1), Adapter za naizmeničnu struju, Kabl za USB vezu, HDMI (mikro) kabl, Vodič za upotrebu

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini