HDR-CX900E

Superioran senzor i kvalitet.

Ovaj Handycam® pruža izvanredne Full HD snimke. Ključne karakteristike: senzor od 1,0" sa pozadinskim osvetljenjem, format XAVC S (50 Mb/s), širokougaoni ZEISS objektiv i lako deljenje uz Wi-Fi®/NFC.

HD

CX900E Handycam® kamkorder sa senzorom od 1,0"

HDR-CX900E
Slika – CX900E Handycam® kamkorder sa senzorom od 1,0"
Sada je dostupan novi softver za HDR-CX900E.

Poboljšajte HDR-CX900 da biste dodatno pojednostavili snimanje. Ova ispravka dodaje mogućnost pravljenja fotografija iz video sadržaja snimljenog u formatu XAVC S, a donosi i poboljšanje performansi automatskog fokusa.

Ključ za izvanredne video zapise
zeiss objektiv
ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv

Uživajte u širokougaonom ZEISS objektivu od 29 mm koji je idealan za snimanje prostranih pejzaža. Takođe pruža optički zum od 12x.

EXMOR R® slika
Exmor R® CMOS od 1,0" sa pozadinskim osvetljenjem

HDR-CX900E ima veliki Exmor R® CMOS senzor sa površinom za prijem svetla koja je približno 4,9 puta veća od one kod senzora od 1/2,88".

Bionz X slika
Novi procesor slike BIONZ X

Novi procesor slike BIONZ X™ daje živopisnije, prirodnije slike i višu rezoluciju, kao i mogućnosti snimanja pri 100 kadrova u sekundi.

Intuitivne komande omogućavaju vam da oblikujete viziju
ruka u kojoj je Handycam®
Snaga odličnih krupnih planova

ZEISS objektiv + Clear Image Zoom kompanije Sony

ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektiv sa optičkim zumom od 12x objedinjuje široki otvor blende sa membranom sa 7 krilaca. CX900E takođe pruža novi Clear Image Zoom kompanije Sony koji poboljšava nivo detalja u video zapisima čak i pri uvećanju od 12x.

handycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cvetahandycam® sa slikom cveta
Prevucite
Bežično povezivanje sa pametnim tel. i drugim uređajima

Ostvarite bežičnu vezu sa telefonom, tabletom ili televizorom. Ugrađeni Wi-Fi i NFC vam omogućavaju da bežično, jednim dodirom prenosite video klipove i fotografije sa Handycam® kamkordera na pametni telefon ili tablet. Da biste počeli, samo preuzmite besplatnu aplikaciju Imaging Edge Mobile za iOS ili Android uređaj.

Dva formata, dvostruka fleksibilnost

Snimajte mp4 + AVCHD uz Dual Video Recording.

CX-900E snima u formatu za Web i u prof. formatu istovremeno pa neke datoteke možete trenutno da delite uz NFC/Wi-Fi®, a datoteke visoke rezolucije sačuvate za naknadno uređivanje. Snimanje u Full HD rezoluciji dostupno je u formatu AVCHD ili XAVC S.

komande kamere
crno-beli logotip
Paketi za nelinearno uređivanje podržavaju AVCHD.

Dokazan i pouzdan kvalitet

crno-beli logotip
Doživite XAVC S prednost

XAVC S je novi, izuzetno efikasni video kodek koji pruža izvanredan kvalitet za beleženje finih detalja čak i sa subjektima u pokretu.

Velika brzina u kadrovima, visok kvalitet

Ozbiljan kodek za ozbiljno snimanje

Za entuzijaste koji žele kreativnije da se izraze, CX900E može da snima Full HD video zapise pri 50 Mb/s pomoću novog kodeka XAVC S zasnovanog na profesionalnom formatu XAVC. Ovo filmadžijama omogućava da otkriju detalje u svakoj sceni, čak i prilikom brzog pomeranja kamere. Pored toga, dostupna je i brzina snimanja od 100 kadrova u sekundi kako biste zabeležili svaki trenutak akcije za prelepu usporenu reprodukciju.

Specifikacije i funkcije

  • EXMOR R® CMOS senzor od 1,0"

  • Procesor slike BIONZ X

  • ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv

  • Raznovrsne ručne postavke

  • NFC i Wi-Fi® veza

Tip senzora
CMOS senzor Exmor R od 1,0" (13,2 mm x 8,8 mm) sa pozadinskim osvetljenjem
Efektivni pikseli (video)
Približno 14,2 megapiksela (16:9)
Tip objektiva
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Optički zum
12x
Clear Image Zoom
24x
Tip ekrana
Xtra Fine LCD™ ekran (921.000 piksela) od 8,8 cm (3,5 inča) širokog formata (16:9)

Šta je u pakovanju

Punjiva baterija (NP-FV50), Adapter za naizmeničnu struju, Kabl za napajanje, Vodič za upotrebu, HDMI® (mikro) kabl, Kabl za USB vezu, Daljinski upravljač (RMT-835 sa baterijom (CR2025)), Senilo za objektiv, Poklopac za objektiv

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini