FDR-AXP33

4K performanse na dlanu.

Od puzanja po podu do koračanja po bini, život je prepun upečatljivih trenutaka. Zabeležite ih u izuzetno detaljnom 4K kvalitetu uz pomoć kompaktnog kamkordera FDR-AXP33. 

Dostupan je novi softver.

Poboljšajte fotoaparat da biste dodatno pojednostavili snimanje.

Profesionalne performanse na dlanu.

Ponovo doživite uspomene u 4K rezoluciji sa oko četiri puta više detalja nego u Full HD rezoluciji. FDR-AXP33 nudi Balanced Optical SteadyShot™ i ZEISS® objektiv za najbolji kvalitet slike. 

Izuzetno kompaktne dimenzije uz funkcije za ručnu kontrolu

FDR-AXP33 je preko 30% kompaktniji i prenosiviji od sićušnog prethodnika FDR-AX100. Međutim, sveobuhvatne ručne komande koje pruža omogućavaju lako i intuitivno prilagođavanje postavki u skladu sa situacijom za snimanje.

Snimajte najbolji materijal bez zamućenja

Kontrolisanjem optičke putanje između objektiva i senzora u vidu jedne plutajuće jedinice, naša napredna tehnologija Balanced Optical SteadyShot garantuje izuzetno stabilno snimanje.

Balanced Optical SteadyShot logotip

Balanced Optical SteadyShot

Postignite izuzetno stabilan materijal, od širokougaone do telefoto postavke. Naša najnovija stabilizacija slike 13x je efikasnija u poređenju sa modelom sa Optical SteadyShot stabilizacijom u standardnom režimu. 

Izvanredne slike 

Kako bi sliku sa kamkordera prenela na nivo profesionalnog kvaliteta, kompanija Sony predvodi revoluciju na polju rezolucije i optimizuje vodeće tehnologije kako bi se na najbolji način iskoristili najnoviji formati za snimanje.

Oborite ih s nogu pomoću bogate 4K rezolucije

Kako bi sliku sa kamkordera prenela na nivo profesionalnog kvaliteta, kompanija Sony predvodi revoluciju na polju rezolucije i optimizuje vodeće tehnologije kako bi se na najbolji način iskoristili najnoviji formati za snimanje.

Full HD
4K (3840 x 2160)

Snimajte duže i bolje

Ne snimaju se sve slike na isti način. Putem inteligentnog digitalnog komprimovanja, XAVC S format omogućava duže 4K snimanje pri velikoj brzini u bitovima (do 100 Mb/s).

Ikona Exmor R® CMOS senzora

Veliki Exmor R® CMOS senzor

Senzor prima veliku količinu svetla kako bi verno zabeležio ambijent situacija u zatvorenom i pri slabom osvetljenju.

BIONZ X™ ikona

Procesor slike BIONZ X™

BIONZ X daje realističnije slike i omogućava nove funkcije koje koriste prednost brže obrade.

Ikona ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektiva

ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektiv od 29,8 mm

Doteran za 4K i idealan za snimanje prostranih pejzaža, takođe pruža optički zum od 10x.

Zabava tokom i posle snimanja

Dizajniran za jednostavno snimanje i za ubrzano uređivanje, kamkorder FDR-AXP33 omogućava vam da sačuvate uspomene baš onako kako ste ih pamtite. 

Instant bioskop bilo gde

Odlične priče ne bi trebalo da čekaju. Zahvaljujući izuzetno svetlom projektoru od 50 lumena, svaka površina može da bude vaše platno. Ulaz takođe olakšava projektovanje slike sa spoljnih uređaja. 

 • Kako brzo!
 • Kako svestrano!

Jednostavnije do kreativnijih video zapisa

Kontrola više kamera omogućava vam da snimate scenu iz više uglova istovremeno radi postizanja efekta kao u TV programu. Kasnije možete da uređujete scene u softveru PlayMemories Home uz napredne funkcije kao što je slika u slici.

 • Upravljanje sa
 • PlayMemories™ Home
Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

Ova funkcija omogućava neverovatno uglađeno i brzo uređivanje. Brzo spajajte i delite sekvence, a možete i da sinhronizujete prelaze sa ritmom zvučne podloge.

Prenos uživo uz Ustream®

Prenos u realnom vremenu preko usluge Ustream®

Delite posebne trenutke preko platforme za prenos na mreži Ustream pomoću funkcije prenosa u realnom vremenu na kamkorderu FDR-AXP33. Ovo je odlično za emitovanje video zapisa u realnom vremenu tokom snimanja uživo. 

Daljinski upravljač jednim dodirom

Daljinski upravljač jednim dodirom

Pomoću funkcija Wi-Fi® i NFC, kamkorderom FDR-AXP33 moguće je upravljati daljinski, a sadržaj može da se prenosi između kamkordera i pametnog telefona ili tableta preko aplikacije PlayMemories Mobile za mobilne uređaje. 

Širok asortiman dodatne opreme za sve potrebe

Opcije profesionalnog nivoa otvaraju nove mogućnosti.

Dodatno povećajte uživanje u snimanju i unesite profesionalnu notu na fotografije uz dodatnu opremu koja je specijalno dizajnirana za ovaj model.

Specifikacije i funkcije
Dodatno oživite uspomene pomoću 4K kamkordera. 4K Ultra HD snimanje za 4x više detalja nego u Full HD rezoluciji. Maksimalno smanjivanje efekta podrhtavanja uz Balanced Optical SteadyShot. Realizovanje zadivljujućih rezultata iz svake perspektive uz ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektiv od 29,8 mm. Pruža intuitivnu kontrolu nad ključnim parametrima snimanja pomoću ručnog prstena. Sve je smešteno u kompaktno kućište.
 • 4K Ultra HD (3840 x 2160) snimanje

 • Balanced Optical SteadyShot™

 • Fonticon_Zeiss_logo

  ZEISS® Vario-Sonnar® T* objektiv od 29,8 mm 

 • Optički zum od 10x i Clear Image Zoom od 15x (4K) 

 • Raznovrsne ručne postavke

Tip senzora
CMOS senzor Exmor R od 1/2,3" (7,76 mm) sa pozadinskim osvetljenjem
Efektivni pikseli (video)
približno 8,29 megapiksela (16:9)
Tip objektiva
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Optički zum
10x
Clear Image Zoom
4K: 15x HD: 20x
Tip ekrana
Xtra Fine LCD™ ekran (921.600 piksela) od 7,5 cm (3,0 inča) širokog formata (16:9)

Šta je u pakovanju

Punjiva baterija (NP-FV70), Adapter za naizmeničnu struju, Kabl za napajanje, Vodič za upotrebu, HDMI (mikro) kabl, Kabl za USB vezu

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini