FDR-AX100E

Vaša priča. Uz 4K nivo detalja.

FDR-AX100E podržava 4K rezoluciju, koja pruža četiri puta više detalja nego Full HD. To vam omogućava da zabeležite živopisnost i neverovatne detalje stvarnog života.

Dostupan je novi softver.

Poboljšajte fotoaparat da biste dodatno pojednostavili snimanje.

Ključ za vrhunski 4K
Isečen krupni plan Zeiss objektiva
ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv

Uživajte u širokougaonom ZEISS Vario-Sonnar T* objektivu od 29 mm fino podešenom za snimanje 4K video zapisa. Idealan je za snimanje prostranih pejzaža, a pruža i optički zum od 12x.

EXMOR R® CMOS senzor
EXMOR R® CMOS senzor od 1,0"

Površina za prijem svetla ovog senzora približno je 4,9 puta veća od one kod aktuelnih senzora, a to doprinosi povećanju jasnoće slike, smanjenju šuma i dobijanju izvanrednog defokusiranja pozadine.

BIONZ X čip
Napredni procesor slike BIONZ X

Unapređeni BIONZ procesor daje slike prirodnijeg izgleda i omogućava dodavanje novih funkcija koje koriste prednost brže obrade.

Intuitivne komande omogućavaju vam da oblikujete viziju
Ruka koja drži Handycam®
Uočite svaki sjajni detalj

Zadivite i zapanjite pomoću materijala koji je četiri puta jasniji od onog u Full HD rezoluciji. Doživite razliku pomoću donjeg klizača.

SD slika ovaca
4K (3840 x 2160)
HD slika ovaca
FULL HD
Grafikon
4K: nova era uzbuđenja

Doživite novu dimenziju rezolucije uz četiri puta bolji kvalitet slike od onog u Full HD rezoluciji.

Doživite XAVC S prednost

Podrška za HD velike brzine u kadrovima

Prilagođen od popularnog profesionalnog formata, XAVC S predstavlja vrhunski korisnički standard za snimanje 4K/HD video zapisa. Uz podršku do HD 50 Mb/s, možete da snimate HD video zapise čak i kada u kadru ima dosta kretanja.

logotip
Od scene do ekrana

Uz asortiman 4K Ultra HD televizora i projektora, kompanija Sony pruža podršku za 4K, od trenutka kada pritisnete dugme za snimanje do trenutka kada pritisnete dugme za reprodukciju.

Logotip AVCHD
Bioskopski režim snimanja

Uz Full 1080 HD rezoluciju pri 50p ili 24p, možete da napravite estetski izbor i da dobijete filmski prikaz pokreta u video zapisima.

Uživajte u detaljima – BRAVIA 4K TV

Doživite potpuno bioskopski kvalitet vaših 4K video zapisa tako što ćete povezati kamkorder pomoću priloženog HDMI® kabla.

Obogaćeni Full HD doživljaj

Uživajte u Full HD reprodukciji sa „ispeglanim“ ivicama na HD televizoru koji koristi višak 4K podataka za automatsko pretvaranje 4K materijala u Full HD. Da biste isekli 4K sliku na Full HD, samo prstom označite oblast na LCD ekranu kamkordera.

Materijal stvoren za veliki ekran
Samo Handycam®
FDR-AX100E

Zahvaljujući objedinjavanju 4K mogućnosti, intuitivnim kontrolama i ručnim dimenzijama, FDR-AX100E zaista se ističe na tržištu kamkordera namenjenih entuzijastima.

Samo Handycam® izbliza
FDR-AX1

Profesionalni Handycam® kamkorder FDR-AX1 pruža XLR ulaz za mikrofon i neprikosnoven kvalitet slike. Zahvaljujući podršci za 4K/60p video i izlaz, uz dimenzije koje su prilagođene korisniku, ovaj kamkorder je spreman za najizbirljivije videografe.

Specifikacije i funkcije

  • Snimanje 4K materijala

  • EXMOR R® CMOS senzor od 1,0"

  • Procesor slike BIONZ X

  • ZEISS Vario-Sonnar T* objektiv

  • Raznovrsne ručne postavke

Tip senzora
CMOS senzor Exmor R od 1,0" (13,2 mm x 8,8 mm) sa pozadinskim osvetljenjem
Efektivni pikseli (video)
Približno 14,2 megapiksela (16:9)
Tip objektiva
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Optički zum
12x
Clear Image Zoom
4K: 18x HD: 24x
Tip ekrana
Xtra Fine LCD™ ekran (921.000 piksela) od 8,8 cm (3,5 inča) širokog formata (16:9)

Šta je u pakovanju

Pakovanje punjivih baterija, Adapter za naizmeničnu struju, Kabl za napajanje, Ručno, Mikro HDMI® kabl, USB kabl, Daljinski upravljač, Senilo za objektiv, Poklopac za objektiv

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini

Recenzije i nagrade

Šta kažu stručnjaci