Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ
Slike – Stativ

Za gledanje ovog videa morate da prihvatite Youtube kolačiće

Pristupite svojim preferencama ispod i u delu „Funkcionalni” uključite Youtube kolačiće.

Višenamenska podrška za sve prilike

Stativ pruža prenosivu, fleksibilnu četvorostruku podršku kad god vam je potrebna. Predstavlja savršenog partnera na putovanjima, bez obzira da li snimate sportske scene, divlje životinje, scene na otvorenom, koncerte ili nastupe uživo.

Podesivi stativ

Snimajte mirniji video materijal i fotografije profesionalnijeg izgleda pomoću laganog stativa sa mogućnošću podešavanja visine. Zahvaljujući manjoj težini, odličan je za snimanje sportskih scena i za druge aktivne situacije za snimanje koje zahtevaju maksimalnu prenosivost.

Posmatrajte sa visine

Visina podesivog stativa može da se poveća do 1,5 m. Koristite ga sa pomoćnom futrolom koja se isporučuje sa stativom i postignite uzbudljiv pogled sa visine prilikom snimanja u gužvi.

Miran materijal uz manju težinu

Ako želite stabilnost uz slobodne ruke, stativ je moguće kombinovati sa malim stativom koji se isporučuje u kompletu stativa. Idealan je za održavanje stabilnosti Handycam® kamkordera bez veličine i težine kao prilikom nošenja namenskog stativa.

Stabilni snimci izbliza na stolu

Mali stativ predstavlja odlično rešenje za makro fotografiju. Oslonite ga na zemlju ili na sto i stabilizujte fotoaparat kako biste dobili prelepe snimke malih subjekata izbliza.

Karakteristike
  • Svestrani stativ pruža podršku za fotoaparat ili kamkorder tokom snimanja

  • Poseduje priključak za brzu montažu

  • Priloženi mali stativ može da se postavi na drugi stativ radi dobijanja stabilnije podloge za snimanje

  • Maksimalno opterećenje 2 kg

  • Pogodan je za fotoaparat/kamkorder težine do 2000 g

  • Najmanja dužina: 450 mm; Najveća dužina: 1530 mm

  • Približna težina: 865 g (drugi stativ 515 g)

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini