Objektivi sutrašnjice - odmah, Sony

Standardi za objektive se menjaju

Pomaci na polju performansi fotoaparata i sve uzvišeniji kreativni ideali zahtevaju novi pristup tehnologiji objektiva. Objektivi moraju da evoluiraju kako bi ostali među najboljima.

Uz jasnu viziju fotoaparata budućnosti, kompanija Sony sada redefiniše objektiv.

Konačno kombinacija visoke rezolucije i primamljivog „bokeh“ efekta, od lidera na polju inovacija u vezi sa snimanjem slike.

Novi standardi za objektive

Visoka rezolucija i spektakularni „bokeh“ objedinjeni su u jednom objektivu koji pruža nove kreativne mogućnosti za snimanje slika i umetničko izražavanje.

Novi nivo rezolucije

Za budućnost visoke rezolucije

Rezolucija otključava detalje koji predstavljaju suštinu lepote. Ovi izvanredni objektivi još dugo će pružati zadivljujuće detalje.

Rezolucija koja je ispred evolucije

Koji su zahtevi za izmenjive objektive koji će ostati aktuelni uprkos performansama fotoaparata koje stalno evoluiraju? Kao kompanija koja je u velikoj meri zaslužna za tu evoluciju, Sony ima odgovore. 

Istina je u detaljima

Najviši standardi dizajna do sada daju zadivljujuće detalje i teksture. MTF grafikoni predstavljaju nagoveštaj toga da smo ozbiljni u vezi sa rezolucijom, a slike predstavljaju dokaz.

[1]Visok kontrast [2]Nizak kontrast *Slike predstavljaju simulaciju.

Novi nivo „bokeh“ efekta

Oživite viziju

Izvan granica običnog i u domen vizuelne magije, 0,01-mikronska preciznost kod novih XA (ekstremnih asferičnih) objektiva hvata istinu i lepotu na svakoj slici.

Superiorna preciznost površine poboljšava „bokeh“

Asferični objektivi mnogo su teži za proizvodnju od jednostavnih sferičnih modela. XA elementi objektiva postižu ekstremnu preciznost površine koja eliminiše optičke nesavršenosti i daje najlepši „bokeh“ koji ste ikada videli.

[1-1] Površina standardnog asferičnog objektiva [1-2] Nepoželjni „bokeh“ [2-1] Površina XA (ekstremno asferičnog) objektiva [2-2] Prelep „bokeh“

Ključ je u balansu

Optika koja je od temelja dizajnirana tako da pruža vrhunski „bokeh“, uz individualnu kalibraciju svakog objektiva, daje glatke prelaze između izuzetno oštrih delova i luksuzno prefinjenog „bokeh“ efekta.

 [1] Neželjeni „bokeh“ [2] Dizajn doteran za prelep „bokeh“

Napredna simulacija doprinosi „bokeh“ dizajnu

Tehnologija napredne računarske simulacije primenjena je kako bi optika mogla da pruži luksuzno glatko i meko zamućivanje pozadine izobličavanja linija ili ivica.

Profesionalna kontrola i rukovanje

Više od zadivljujućih slika

Svaki aspekt objektiva iz serije G Master doteran je radi ispunjavanja potreba profesionalaca u studiju i na terenu. Neprikosnoveni kvalitet slike prate izvanredna brzina, efikasnost i pouzdanost.

Sofisticirani aktuatori doteruju fokus

Vodeća tehnologija aktuatora na tržištu omogućava brže i preciznije fokusiranje u ručnom ili automatskom režimu. Besprekorna preciznost fokusa pomaže vam da realizujete pun potencijal ovih izvanrednih objektiva.

Besprekoran rad i pouzdanost

Čvrsta konstrukcija, sveobuhvatne komande i dizajn otporan na prašinu i vlagu samo su neke od karakteristika koje doprinose besprekornim performansama u svakoj situaciji.