Pređi na sadržaj
Fotoaparati

Fotoaparati punog formata

Neka se svaki klik zatvarača računa uz naše fotoaparate punog formata. Saznajte više o asortimanu u nastavku i pronađite najbolji model za beleženje uspomena uz savršen fokus.

Otkrijte više na svakom snimku

Svi fotoaparati DSLR klase punog formata imaju senzor slike iste veličine kao kadar na filmu od 35 mm. Ova povećana površina vam omogućava da bolje zabeležite svet koji vas okružuje u zadivljujućoj visokoj rezoluciji, uz poboljšane boje i detalje.

Dizajn Sony fotoaparata DSLR klase punog formata
Fotografije snimljene pomoću najboljeg Sony fotoaparata DSLR klase punog formata

Postignite najbolji mogući kvalitet slika

Senzor slike koji je veći od proseka idealan je za pejzaže visoke rezolucije, uz nagoveštaj prirodne toplote na svakoj slici. Takođe možete da iskoristite manju dubinu polja da biste kreirali kontrolisano zamućene pozadine bez šuma.

Poboljšajte svaki piksel

Veoma brzi procesor BIONZ X precizno reprodukuje detalje, smanjuje količinu šuma i poboljšava prelaze između nijansi. Naši Exmor® CMOS senzori takođe postižu viši dinamički opseg uz više svetla, pa će fotografije i filmovi biti prepuni boja.

Procesori u kompaktnom Sony fotoaparatu punog formata
Objektivi za najbolje Sony fotoaparate DSLR klase punog formata

Sloboda i fleksibilnost

Odaberite fotoaparat punog formata sa A-mount ili E-mount izmenjivim objektivima i uživajte u maksimalnoj fleksibilnosti snimanja – bez obzira da li snimate zalazak sunca na plaži, akciju na fudbalskom stadionu ili porodična okupljanja u dvorištu.

Snimajte filmove u punom formatu

Funkcije poput XAVC S Full HD snimanja omogućavaju pravljenje filmova profesionalnog kvaliteta bez potrebe za nezgrapnom opremom. Snimanje pri slabom svetlu ne predstavlja problem pošto vrhunski senzor održava materijal oštrim i jasnim.

Slike napravljene pomoću kompaktnog Sony fotoaparata punog formata
Fotoaparati punog formata sa NFC i Wi-Fi® vezom

Povežite se sa fotoaparatom

Funkcije na odabranim modelima fotoaparata DSLR klase (ugrađeni Wi-Fi® i NFC) olakšavaju postavljanje slika i videa na mrežu ili prebacivanje na pametni telefon. Želite da uredite ili da poboljšate slike? Samo dodajte par aplikacija na fotoaparat.