Pređi na sadržaj
Fotoaparati

Fotoaparati DSLR klase

Svaki put pravite bolje fotografije pomoću naših fotoaparata DSLR klase. Otkrijte kako naš asortiman ističe najbolje na svakoj slici, a zatim izaberite model koji vam savršeno odgovara.

Postignite više sa svakim snimkom

Naši modeli imaju velike Exmor® senzore i izuzetno brze BIONZ X procesore slike koji daju jasne i oštre slike. Takođe su kompatibilni sa širokim asortimanom ZEISS® i Sony G Lens objektiva, pa ćete uvek moći da pravite zadivljujuće snimke.

Dizajn Sony fotoaparata DSLR klase
Slika napravljena pomoću najboljeg Sony fotoaparata DSLR klase

Otkrijte nove detalje

Uz poboljšani dinamički opseg, smanjen nivo šuma i superiorne performanse pri slabom svetlu, snimci će zadržati jasnoću i oštrinu. Poboljšana rezolucija dodaje bogate detalje i teksture i omogućava vam da svaku scenu zabeležite baš kao što je vidite.

Jasne slike svaku put

Naši Exmor® CMOS senzori beleže više detalja, pa možete da zumirate, isecate i uvećavate slike bez žrtvovanja kvaliteta. Veoma brzi procesor BIONZ X obogaćuje teksture, čime se smanjuje količina šuma i dobijaju svetle i jasne slike.

Procesor digitalnih Sony fotoaparata SLR klase
Objektivi za Sony fotoaparate DSLR klase

Upravljajte fotoaparatom

Uz izbor A-mount i E-mount objektiva, moći ćete da pronađete konfiguraciju koja je savršena za uslove snimanja. Bez obzira da li su u pitanju sunčani dani ili zalasci sunca, naši objektivi sliku obogaćuju zapanjujućim detaljima i živopisnim bojama.

Fotografija na jednostavan način

Naši fotoaparati DSLR klase imaju ugrađene funkcije kao što su autofokus, detekcija lica i Auto Object Framing. A uz naš inteligentni Tru-Finder sistem tražila (jedinstven za Sony), kadriranje savršenog snimka nikada nije bilo lakše.

Slika snimljena pomoću najboljeg Sony fotoaparata DSLR klase
Sony digitalni fotoaparat SLR klase sa NFC i Wi-Fi® vezom

Trenutno se povežite i delite

Odabrani Sony fotoaparati DSLR klase imaju ugrađenu NFC i Wi-Fi® vezu – izuzetno olakšava deljenje. Jednim dodirom možete trenutno da prebacujete sadržaj sa fotoaparata na Android tablet ili pametni telefon bez kablova ili složenog podešavanja.