Snaga snimanja

Gde god da se nalazite i šta god da radite, Sony α ili Cyber-shot™ fotoaparati vam pružaju preciznost, stil i jednostavnost kako biste snimili trenutke iz života na jedinstven način.

Upoznajte porodicu proizvoda kompanije Sony

Bez obzira da li snimate prijatelje ili zadivljujući zalazak sunca, postoji fotoaparat kompanije Sony koji će vam olakšati zadatak. Ali koji? Upotrebite naš vodič da biste istražili Cyber-shot™, α E-mount i A-mount fotoaparate.

Cyber-shot™ fotoaparat kompanije Sony

Cyber-shot™ fotoaparati

Uz jednostavnost i praktičnost fiksnih objektiva, asortiman Cyber-shot™ fotoaparata kreće se od jednostavnih „uperi i snimaj“ fotoaparata do modela profesionalnog kvaliteta.

E-mount fotoaparat kompanije Sony

α E-mount fotoaparati

Uživajte u kvalitetu i performansama DSLR fotoaparata u duplo manjem i duplo lakšem uređaju. α E-mount fotoaparati imaju izmenjive objektive i velike, osetljive Exmor® senzore.

A-mount fotoaparat kompanije Sony

α A-mount fotoaparati

Fotoaparati pune veličine opremljeni brojnim funkcijama i upareni sa nekim od mnogih A-mount objektiva čine snimanje profesionalnih fotografija zanimljivim i zabavnim.

Objektivi sutrašnjice - odmah, Sony

Visoka rezolucija i spektakularni „bokeh“ objedinjeni su u objektivima koji će još mnogo godina nastaviti da pružaju vrhunske performanse sa najnaprednijim fotoaparatima.

Porodica objektiva kompanije Sony

Staklo za fotoaparat najviše klase

Novi objektivi, nove mogućnosti

Široki asortiman objektiva kompanije Sony omogućava vam da beležite različite svetove. Od arhitektonskih detalja na četvrtom spratu do nežne kapljice vode, naši objektivi pretvaraju viziju u stvarnost.

Kreativnost, sa dodatnom opremom

Unapredite doživljaj fotografisanja pomoću asortimana dodatne opreme – postavite tražilo, spoljni blic, mikrofon ili neki drugi dodatak na ugrađeni Hot Shoe priključak i pustite mašti na volju.

Objektiv kompanije Sony

Lens-Style fotoaparati

Dodaci za bezbedno montiranje na pametne telefone i mekane torbice za nošenje, za zaštitu opreme.

Cyber-shot™ fotoaparat kompanije Sony

Cyber-shot™ fotoaparati

Memorijske kartice, baterije, futrole i druga dodatna oprema priprema vas za snimanje, čuvanje i deljenje fotografija.

α fotoaparati sa izmenjivim objektivima

α fotoaparati sa izmenjivim objektivima

Blicevi, mikrofoni, vertikalni rukohvati i druga dodatna oprema pomaže vam da kreativnost prenesete na novi nivo.

ZA VLASNIKE