MEMORIJSKE KARTICE, FLEŠ UREĐAJI i SSD/HDD

Spoljašnji SSD sa USB Type-C™ priključkom

SL-E Series

Slika – Spoljašnji SSD sa USB Type-C™ priključkom

Prikaži 3 modela i cene

Sakrij 3 modela i cene

240GB

SL-EG2

Cena nije dostupna

480GB

SL-EG5

Cena nije dostupna

960GB

SL-E1

Cena nije dostupna

Slike – Spoljašnji SSD sa USB Type-C™ priključkom
Slike – Spoljašnji SSD sa USB Type-C™ priključkom

Funkcije

Dovoljno mali da nećete izlaziti iz kuće bez njega

Ovaj moderni spoljašnji SSD (Solid State uređaj) velikog kapaciteta manji je od kreditne kartice (A), a težina mu je samo 50 g (1,8 unci). Samo ga stavite u džep ili torbu i uvek ćete imati kapacitet memorije do 960 GB kod sebe.

Talasasta površina za bolji izgled i osećaj

Na izdržljivom završnom sloju od brušenog aluminijuma ne ostaju otisci prstiju, a talasasta površina čini dizajn ovog proizvoda neponovljivim. Pored toga što obezbeđuje sigurnost prilikom nošenja, talasasta šara omogućava lako pronalaženje jedinice dodirom dok kopate po tašni. U kombinaciji sa pametnim elementima dizajna kao što je lako uočljiv indikatorski LED, ovo je disk jedinica koja sjajno izgleda i funkcioniše. 

USB 3.1 interfejs 2. generacije za brz prenos

Nema potrebe da čekate da se vaše datoteke prenesu. Ovaj spoljašnji SSD kompatibilan je sa standardom USB 3.1 2. generacije (SuperSpeed USB 10 Gb/s) za veoma brzi prenos podataka do 540 MB/s (čitanje) ili 520 MB/s (upisivanje). Pokrenite datoteke kako biste i vi mogli da budete u pokretu.

Kapacitet memorije od 960 GB u uređaju koji staje u džep

Zaštitite i obezbedite sve svoje dragocene datoteke uz kapacitet memorije do 960 GB – što je dovoljno prostora za čuvanje i organizovanje fotografija, video zapisa, muzike i drugih sadržaja.

Trajan i pouzdan za bezbedno skladištenje datoteka

Solid-state uređaji koriste fleš memoriju i u njima nema pokretnih delova. To povećava izdržljivost jedinice na udarce i umanjuje mogućnost mehaničkog kvara i gubitka dragocenih podataka. Koristite je i putujte s njom potpuno bezbrižno jer će vaše datoteke biti sigurne i bezbedne.

Savršena alatka za profesionalnu fotografiju

SL-E jedinica pruža sjajno rešenje za profesionalce koji se bave digitalnom fotografijom. Veliki kapacitet i izuzetno brza veza sa računarom putem USB 3.1 interfejsa 2. generacije čine je savršenim partnerom za snimanje sa povezanim računarom putem fotoaparata kao što je najnoviji Sony A7RIII. Brzine prenosa podataka do 540 MB/s (čitanje) i 520 MB/s (upisivanje) osiguravaju brzo pravljenje rezervnih kopija, kao i brzu proveru i retuširanje slika, baš kao da koristite lokalnu disk jedinicu, ali trajno i kompaktno kućište donosi i neuporedivu prenosivost.

Povezuje se sa širokom paletom uređaja

Serija SL-E ima kompaktne i obrtne USB Type-C™ priključke za povezivanje s najnovijim uređajima. Kablovi USB Type-C u C i USB Type-C u Standard-A u kompletu osiguravaju mogućnost upotrebe sa širokom paletom uređaja, uključujući najnovije Mac i Windows računare, Android pametne telefone i tablete (USB Type-C) i konvencionalne Mac i Windows računare (USB Standard-A).

Grafikon kompatibilnosti

ENC DataVault lite za potpunu bezbednost

Opustite se i uživajte uz slobodan pristup aplikaciji ENC DataVault lite koja se dobija uz disk jedinicu. Pojedine particije možete da zaštitite lozinkom koristeći 256-bitno AES šifrovanje, a da ostale ostavite „otvorene“ za fleksibilnu upotrebu. Kad se aktivira, biće neophodna lozinka svaki put kad budete želeli da pristupite šifrovanim datotekama. Kompatibilnost na više platformi znači da možete da podesite lozinku za zaključavanje na Mac računaru, a da zatim otvorite datoteke na Windows računaru i obrnuto.

Preuzmite ENC DataVault lite

Specifikacije
Ovaj moderni i kompaktni spoljašnji SSD velikog kapaciteta predstavlja vrhunsku alatku za fotografske i kreativne poslove. USB Type-C/USB 3.1 interfejs donosi odličnu pristupačnost i brzo pravljenje rezervnih kopija, do 540 MB/s (čitanje), na širokoj paleti računara i pametnih telefona. Pouzdan i trajan, dizajn sa „talasastom površinom“ osigurava i čvrsto držanje i otpornost na otiske prstiju.
  • Kapacitet memorije do 960 GB

  • Izuzetno kompaktan dizajn; manji od kreditne kartice i težak samo 50 g (1,8 unci).

  • USB 3.1 interfejs 2. generacije sa USB Type-C priključkom za veoma brzi prenos podataka do 540 MB/s (čitanje) i 520 MB/s (upisivanje).

  • Elegantno, izdržljivo metalno kućište sa talasastim završnim slojem

  • Kablovi USB Type-C u C i USB Type-C u Standard-A dolaze u kompletu

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini