SPOLJNA SSD DISK JEDINICA 

Pune specifikacije i funkcije

SL-BG1

Opšte funkcije

Kapacitet
128 GB
Brzina prenosa (čitanje)
Do 450 MB/s
USB ulaz
USB 3.0 mikro B priključak
Sistem datoteka
NTFS
Radna temperatura
+5~+40 ℃ (bez kondenzovanja)
Temperatura za skladištenje
-20℃~+60 ℃ (bez kondenzovanja)
Kompatibilni uređaji
Windows PC; Macintosh®
Podržani operativni sistemi
Windows 8.1 (32/64-bitni); Windows 8 (32/64-bitni); Windows 7 (32/64-bitni); Windows Vista (32/64-bitni); Mac OS X 10.8 ili noviji

Veličina i težina

Dimenzije (približno Š x V x D)
37 x 9,4 x 78,2 mm, 78.2 x 37 x 9.4 mm
Težine (približno)
35 g

Opcije za boje

silverblack

Funkcije

Slika – Spoljna SSD disk jedinica 

Toliko mala da može da stane u džep

Ova elegantna spoljna SSD disk jedinica manja je od kreditne kartice. Njeno izuzetno kompaktno, prenosivo kućište ima težinu od samo 35 g i debljinu od samo 9,4 mm – savršene dimenzije za skoro svaku torbu i džep. Izdržljiva završna obrada od brušenog aluminijuma dostupna je u crnoj ili srebrnoj boji, pa će sigurno impresionirati prijatelje i kolege. 

Slika – Spoljna SSD disk jedinica 

Kapacitet memorije 128 GB 

Zaštitite dragocene datoteke uz kapacitet memorije do 128 GB – to je dovoljno prostora za čuvanje i organizovanje fotografija, video zapisa, muzike i drugih sadržaja. A zahvaljujući dodatnoj ugrađenoj bezbednosnoj zaštiti, zaista je u pitanju sigurniji i lakši način za upravljanje podacima.

Pouzdana izrada za bezbedno čuvanje datoteka

Korišćenjem fleš memorije (baš kao kod USB memorijskog uređaja) koja generiše manje toplote, SSD disk jedinice mogu da pružaju brže i pouzdanije performanse od konvencionalnih spoljnih čvrstih diskova. A zahvaljujući tome što ne sadrže pokretne delove, značajno je manja i verovatnoća pojave mehaničkog kvara – možete da budete sigurni da će sve datoteke ostati zaštićene i bezbedne. 

Slika – Spoljna SSD disk jedinica 

USB 3.0 interfejs za brzo prebacivanje

Nećete morati da čekate na prebacivanje datoteka. Ovaj spoljni Solid State uređaj kompatibilan je sa standardom USB 3.0, što omogućava izuzetno veliku brzinu prenosa podataka od najviše 450 MB/s u režimu čitanja.

Slika – Spoljna SSD disk jedinica 

Password Protection Manager za potpunu bezbednost 

Uživajte u bezbrižnosti uz Password Protection Manager. Nakon aktiviranja biće potrebno da unesete lozinku prilikom svakog povezivanja na računar. Možete da odaberete lozinku za određene particije i da ostavite druge „otvorene“ za javnu upotrebu. Pored toga, snažno 256-bitno AES šifrovanje pruža dodatnu bezbednost.

Preuzmite Password Protection Manager

Slika – Spoljna SSD disk jedinica 

Backup Manager za inteligentno upravljanje datotekama

Softver Backup Manager omogućava vam da pravite rezervne kopije podataka sa stonog ili prenosnog računara uz minimalnu količinu truda. Softver prepoznaje datoteke koje ste nedavno promenili ili dodali i prebacuje samo njih, čime vam štedi dragoceno vreme.

Preuzmite Backup Manager