Slike – Spoljna SSD disk jedinica 
Slike – Spoljna SSD disk jedinica 
Slike – Spoljna SSD disk jedinica 

Funkcije

Toliko mala da može da stane u džep

Ova elegantna spoljna SSD disk jedinica manja je od kreditne kartice. Njeno izuzetno kompaktno, prenosivo kućište ima težinu od samo 35 g i debljinu od samo 9,4 mm – savršene dimenzije za skoro svaku torbu i džep. Izdržljiva završna obrada od brušenog aluminijuma dostupna je u crnoj ili srebrnoj boji, pa će sigurno impresionirati prijatelje i kolege. 

Kapacitet memorije 128 GB 

Zaštitite dragocene datoteke uz kapacitet memorije do 128 GB – to je dovoljno prostora za čuvanje i organizovanje fotografija, video zapisa, muzike i drugih sadržaja. A zahvaljujući dodatnoj ugrađenoj bezbednosnoj zaštiti, zaista je u pitanju sigurniji i lakši način za upravljanje podacima.

Pouzdana izrada za bezbedno čuvanje datoteka

Korišćenjem fleš memorije (baš kao kod USB memorijskog uređaja) koja generiše manje toplote, SSD disk jedinice mogu da pružaju brže i pouzdanije performanse od konvencionalnih spoljnih čvrstih diskova. A zahvaljujući tome što ne sadrže pokretne delove, značajno je manja i verovatnoća pojave mehaničkog kvara – možete da budete sigurni da će sve datoteke ostati zaštićene i bezbedne. 

USB 3.0 interfejs za brzo prebacivanje

Nećete morati da čekate na prebacivanje datoteka. Ovaj spoljni Solid State uređaj kompatibilan je sa standardom USB 3.0, što omogućava izuzetno veliku brzinu prenosa podataka od najviše 450 MB/s u režimu čitanja.

Password Protection Manager za potpunu bezbednost 

Uživajte u bezbrižnosti uz Password Protection Manager. Nakon aktiviranja biće potrebno da unesete lozinku prilikom svakog povezivanja na računar. Možete da odaberete lozinku za određene particije i da ostavite druge „otvorene“ za javnu upotrebu. Pored toga, snažno 256-bitno AES šifrovanje pruža dodatnu bezbednost.

Preuzmite Password Protection Manager

Backup Manager za inteligentno upravljanje datotekama

Softver Backup Manager omogućava vam da pravite rezervne kopije podataka sa stonog ili prenosnog računara uz minimalnu količinu truda. Softver prepoznaje datoteke koje ste nedavno promenili ili dodali i prebacuje samo njih, čime vam štedi dragoceno vreme.

Preuzmite Backup Manager

Specifikacije
Ova elegantna spoljna SSD disk jedinica manja je od kreditne kartice – idealna je za ubacivanje u torbu ili džep i nošenje svuda. A uz kapacitet memorije od 128 GB i izuzetno brzo prebacivanje podataka, čuvanje datoteka dok ste u pokretu nikada nije bilo jednostavnije.
  • Memorija kapaciteta 128 GB

  • Izuzetno kompaktno kućište manje od kreditne kartice

  • USB 3.0 za izuzetno brzi prenos podataka od najviše 450 MB/s (čitanje) 

  • Elegantno, izdržljivo metalno kućište sa završnom obradom od teksture tankih linija

  • Zaštitite datoteke uz Backup Manager i Password Protection

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini