Pređi na sadržaj
Slike – DVD plejer sa tehnologijom za poboljšanje slike
Slike – DVD plejer sa tehnologijom za poboljšanje slike

Novi izgled vaših omiljenih filmova

Savršen izbor za one koji poseduju veliku DVD kolekciju ili filmove sačuvane na računaru/memorijskom uređaju. Ovaj plejer inteligentno povećava rezoluciju SD video zapisa radi dobijanja uzbudljivijeg doživljaja gledanja. Rezultat je glatkija slika i kvalitet približan onom u HD rezoluciji.

Karakteristike
  • Uživajte u jasnijoj i oštrijoj slici i zvukuDVD sadržaji izgledaju i zvuče bolje uz HDMI® izlaz koji pruža kvalitet slike i zvuka približniji onom u HD rezoluciji.

  • Reprodukcija širokog asortimana formataReprodukcija iz različitih izvora, što podrazumeva CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, mp3, MPEG-4WMA, AAC, Linear PCM i Xvid.

  • Odaberite ubrzanu ili usporenu reprodukciju sa zvukomMožete da reprodukujete video zapise sa zvukom i slikom brzinom koja je približno 1,5x veća od normalne. Ili usporite reprodukciju kako biste pratili sportsku akciju.

  • Memorišite položaj za najviše šest DVD diskovaNastavite sa gledanjem baš tamo gde ste stali – ovaj plejer može da memoriše tačke za nastavak reprodukcije za najviše šest diskova.

  • Gledajte sopstveni prikaz slajdova sa muzikomPregledajte slike u obliku prikaza slajdova sa pozadinskom muzikom po sopstvenom izboru.

  • Upravljajte plejerom i televizorom pomoću jednog daljinskog upravljačaReprodukujte ili podešavajte postavke sistema pomoću daljinskog upravljača za televizor, što podrazumeva upravljanje napajanjem, kanalima i jačinom zvuka.

  • Kompaktni dizajn koji štedi prostorUz debljinu od samo 270 mm, ovaj plejer poseduje mnoštvo funkcija u kompaktnom i elegantnom kućištu.

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini