Prikaz DVD plejera DVP-SR370 spreda
Prikaz DVD plejera DVP-SR370 iskosa
Prikaz DVD plejera DVP-SR370 odozgo
Reprodukujte sve preko jednog kompaktnog uređaja.

Male stvari kriju velika iznenađenja. Uživajte u mogućnosti reprodukcije više formata među kojima je DVD i skladištenju filmova na računaru ili čitaču memorijskih kartica.

Specifikacije i funkcije
  • Reprodukujte filmove, muziku i fotografije uskladištene na USB uređajuSadržaj možete da reprodukujete direktno sa USB uređaja, što vam omogućava da gledate filmove, slušate muziku i pregledate fotografije i prikaze slajdova.

  • Reprodukcija širokog asortimana formataPodrazumeva CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (obuhvata DVD diskove od 8 cm), JPEG, mp3, MPEG-4, WMA, AAC i Linear PCM.

  • Odaberite ubrzanu ili usporenu reprodukciju sa zvukomReprodukujte video zapise sa zvukom i slikom brzinom koja je približno 1,5x veća od normalne. Ili usporite reprodukciju kako biste pratili sportsku akciju.

  • Memorišite položaj za najviše šest DVD diskovaNastavite sa gledanjem baš tamo gde ste stali – ovaj plejer može da memoriše tačke za nastavak reprodukcije za najviše šest diskova.

  • Kreirajte sopstveni prikaz slajdova sa muzičkom podlogomPregledajte slike u obliku prikaza slajdova sa pozadinskom muzikom po sopstvenom izboru.

  • Upravljajte plejerom i televizorom pomoću jednog daljinskog upravljačaMožete da kontrolišete reprodukciju i da podešavate postavke na plejeru ili televizoru (što podrazumeva upravljanje napajanjem, kanalima i jačinom zvuka) pomoću daljinskog upravljača za DVD plejer.

  • Kompaktni dizajn koji štedi prostorUz debljinu od samo 270 mm, ovaj plejer poseduje mnoštvo funkcija u kompaktnom i elegantnom kućištu.

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini