Prikaz DVD plejera DVP-SR170 odozgo
Prikaz DVD plejera DVP-SR170 spreda
Prikaz DVD plejera DVP-SR170 iskosa
Odlične funkcije u kompaktnom kućištu

Ovaj kompaktni DVD plejer širine 270 mm lako staje na vrlo mali prostor, a omogućava reprodukciju diskova sa više formata. Pored toga, moguće ga je jednostavno povezati na Hi-Fi sistem radi brzog poboljšavanja filmskog zvuka

Kvalit. DVD zvuk i slika u malom kućištu

Kompaktna veličina čini ovaj DVD plejer savršenim za kuhinju ili spavaću sobu. Može da reprodukuje filmove, muziku i fotografije različitih formata.

Brza ili spora reprod. filmova sa zvukom

Sada možete uživati u brzoj reprodukciji uz prepoznatljiv zvuk koji će poboljšati doživljaj gledanja. Možete izabrati i sporu reprodukciju sa zvukom da biste pratili sportsku akciju ili slušali program za učenje jezika.

Specifikacije i funkcije
  • Reprodukcija širokog asortimana formataPodrazumeva CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (obuhvata DVD diskove od 8 cm), JPEG, mp3, MPEG-4, WMA, AAC i Linear PCM.

  • Odaberite ubrzanu ili usporenu reprodukciju sa zvukomReprodukujte video zapise sa zvukom i slikom brzinom koja je približno 1,5x veća od normalne. Ili usporite reprodukciju kako biste pratili sportsku akciju.

  • Memorišite položaj za najviše šest DVD diskovaNastavite sa gledanjem baš tamo gde ste stali – ovaj plejer može da memoriše tačke za nastavak reprodukcije za najviše šest diskova.

  • Kreirajte sopstveni prikaz slajdova sa muzičkom podlogomPregledajte slike u obliku prikaza slajdova sa pozadinskom muzikom po sopstvenom izboru.

  • Upravljajte plejerom i televizorom pomoću jednog daljinskog upravljačaMožete da kontrolišete reprodukciju i da podešavate postavke na plejeru ili televizoru (što podrazumeva upravljanje napajanjem, kanalima i jačinom zvuka) pomoću daljinskog upravljača za DVD plejer.

  • Kompaktni dizajn koji štedi prostorUz debljinu od samo 270 mm, ovaj plejer poseduje mnoštvo funkcija u kompaktnom i elegantnom kućištu.

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini