Slike – Prenosivi DVD plejer sa USB priključkom
Slike – Prenosivi DVD plejer sa USB priključkom
Slike – Prenosivi DVD plejer sa USB priključkom
Kao da imate lični bioskop za poneti

Svuda uživajte u DVD sadržajima zahvaljujući ovom višenamenskom prenosivom DVD plejeru. Njegov LCD ekran dijagonale 17,8 cm/7" širokog formata pruža svetao i jasan prikaz slike. A uz izbor od četiri režima za zvuk koji omogućavaju prilagođavanje sadržaju i okruženju za gledanje, kvalitet zvuka će biti podjednako dobar.

Optimizovan zvuk za sve sadržaje

Možete da izaberete neki od četiri režima za zvuk: Dinamični – za realističan zvuk; Dinamični okružujući – virtualni okružujući zvuk; Dijalog – jasniji govor; i Standardni – normalno ujednačen zvuk.

Oslobodite digitalne filmove i muziku

Uronite u biblioteke filmova i muzike i uživajte u omiljenim starim filmovima na velikom ekranu uz okružujući zvuk preko USB veze. Priključite prenosni računar ili prebacite materijal na memorijsku karticu kako biste imali brz pristup biblioteci filmova.

Specifikacije i funkcije
  • Reprodukujte filmove, muziku i fotografije uskladištene na USB uređajuSadržaj možete da reprodukujete direktno sa USB uređaja, što vam omogućava da gledate filmove, slušate muziku i pregledate fotografije i prikaze slajdova.

  • Reprodukcija širokog asortimana formataPodrazumeva CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, DVD diskove od 8 cm (ne obuhvata DVD+R diskove od 8 cm), JPEG, mp3 i Xvid.

  • Uživajte u svetloj slici visokog kvalitetaOživite filmove uz široki LCD ekran visoke rezolucije. Kao da ste u bioskopu – samo dodajte kokice.

  • Postignite najbolji mogući kvalitet zvuka gde god da se nalazite4 različita režima za zvuk omogućavaju vam da odaberete onaj koji najbolje odgovara sadržaju koji gledate i okruženju.

  • Jednostavno upravljanje pomoću dodirnih tasteraUpravljajte osnovnim operacijama, kao što su reprodukcija, zaustavljanje i podešavanje jačine zvuka, pomoću dodirnih komandi.

  • Gledajte dužePunjiva baterija dugog trajanja omogućava 4 sata korišćenja u pokretu, što je dovoljno za dva filma.

  • Uživajte u odličnom kvalitetu zvuka kod kućePovežite plejer na zvučni sistem preko priloženog audio/video adaptera kako biste dobili odličan zvuk za filmove i CD-ove.

  • Povežite ga na veliki ekranPovežite plejer na televizor pomoću audio/video izlaza kako biste postigli doživljaj gledanja na velikom ekranu.

  • Punite plejer u pokretuAdapter za punjenje baterije u automobilu koji se povezuje na utičnicu za upaljač za cigarete omogućava da plejer uvek bude spreman za akciju.

Saznajte više o funkcijama za uštedu energije i našoj posvećenosti održivijoj budućnosti. Posetite našu eko Web lokaciju