KOMPAKTNI

HX60 / HX60V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 30x

DSC-HX60 / DSC-HX60V
Slika – HX60 / HX60V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 30x

Bez GPS-a

DSC-HX60

Cena nije dostupna

Sa GPS-om

DSC-HX60V

Cena nije dostupna

Slike – HX60 / HX60V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 30x
Slike – HX60 / HX60V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 30x
Slike – HX60 / HX60V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 30x
Slike – HX60 / HX60V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 30x
Slike – HX60 / HX60V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 30x
Slike – HX60 / HX60V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 30x
Veliki zum, potpuna kontrola

Zumirajte i snimajte sa potpunom preciznošću pomoću ovog kompaktnog digitalnog fotoaparata. Uživajte u čitavom asortimanu tehnologija za poboljšavanje slike, što obuhvata optički zum od 30x, EXMOR R® CMOS senzor od 20,4 MP i stabilizaciju slike – za glatke i precizne detalje, bez obzira da li je scena blizu ili daleko.

EXMOR R® CMOS senzor
Senzor EXMOR R® CMOS od 20,4 MP

Istaknite detalje čak i pri slabom osvetljenju. EXMOR R® CMOS senzor od 20,4 MP sa pozadinskim osvetljenjem ima široke oblasti za prijem kako bi u svakom kadru bilo više svetla i detalja.

Procesor slike BIONZ X
Procesor slike BIONZ X

Očekujte vernije prikazivanje boja, efikasnije smanjenje šuma i brže uzastopno snimanje zahvaljujući procesoru slike BIONZ X – tri puta je snažniji od našeg prethodnog BIONZ procesora i daje slike najvišeg kvaliteta.

Sony G objektiv
Sony G objektiv

G Lens objektivi koriste mnoštvo naprednih optičkih tehnologija kompanije Sony za oštre slike i prelepo defokusiranje pozadine.

Stabilizujte i zumirajte
Optički zum od 30x
Optički zum od 30x

G Lens kompanije Sony sa optičkim zumom od 30x savršen je za približavanje radi snimanja divljih životinja, zalazaka sunca i drugih scena. Sve to uz izuzetnu oštrinu i jasnoću.

Optical SteadyShot
Optical SteadyShot

Senzor se pomera žiroskopski i kompenzuje pokrete usled snimanja iz ruke, za neverovatno oštre slike u čitavom opsegu žižne daljine.

Precizni automatski fokus
Pratite akciju

Nikada ne propustite savršen snimak. Fiksiranje automatskog fokusa automatski podešava veličinu kadra na osnovu karakteristika subjekta kako biste dobijali jasne i definisane rezultate.

Prenesite fotografisanje na novi nivo
Točkić za izbor režima
Ručne komande

Točkić za izbor režima vam omogućava da izaberete prioritet blende ili zatvarača i da menjate postavke u skladu sa situacijom. Upravljajte količinom svetla na snimku pomoću točkića za kompenzaciju ekspozicije.

Priključak sa višestrukim interfejsom
Priključak sa višestrukim interfejsom

Montirajte raznu dodatnu opremu na fotoaparat, kao što su spoljni blicevi, studijski mikrofoni, elektronska tražila itd. Ti dodaci se napajaju pomoću priključka sa interfejsom, za bolji doživljaj snimanja.

Rukohvat
Ergonomski rukohvat

HX60 dobro leži u ruci – sve to je zahvaljujući kompaktnom dizajnu i udobnom rukohvatu koji omogućavaju lako rukovanje bez obzira na situaciju.

Iskačući blic
Iskačući blic

Kada snimate u mraku, iskačući blic sa gornje strane fotoaparata garantuje svetle i jasne rezultate.

Živopisna reprodukcija slika u pokretu

Trenutno pregledajte slike i gledajte materijal dok snimate zahvaljujući ugrađenom LCD ekranu dijagonale 7,6 cm (3”). Prikaz slika na ekranu je svetao i jasan, baš poput onoga što vidite uživo.

LCD ekran dijagonale 7,6 cm (3")
Oslobodite režisera u sebi

Pružite bioskopski tretman kućnim video zapisima. Samo pritisnite namensko dugme za snimanje video zapisa da biste pokrenuli snimanje oštrih, jasnih Full HD video zapisa. Intelligent Active Mode održava video zapise stabilnim i sprečava pojavu podrhtavanja, čak i dok hodate ili koristite zum.

24p Full HD materijal
Full HD

Snimajte u Full HD rezoluciji za jasne i glatke video zapise – možete da snimate brzinom u kadrovima od 24p kako biste dobili pravu bioskopsku rezoluciju.

AVCHD
AVCHD

Ako želite ozbiljnije da pristupite snimanju, isprobajte progresivni AVCHD format za oštar materijal profesionalnog izgleda.

Uočite svaki trik i prelaz

Kul efekat za pokazivanje skokova, vožnji i drugih avantura uz Motion Shot Video. Zabeleženo kretanje subjekta prikazuje se u obliku sekvence slika koje se preklapaju preko jedne pozadine.

Motion Shot Video
Kreirajte, povezujte se i delite

Postoji samo jedna stvar bolja od snimanja fotografije, a to je njeno deljenje. Ugrađene funkcije Wi-Fi® i NFC omogućavaju vam da trenutno delite snimke. A uz aplikaciju za daljinsko upravljanje pomoću pametnog telefona uvek ćete imati kontrolu.

Wi-Fi® i NFC
Delite uz Wi-Fi® i NFC

Koristite NFC da biste ostvarili Wi-Fi® vezu i delili slike i video zapise sa prijateljima i članovima porodice.

Aplikacija za daljinsko upravljanje pomoću pametnog telefona
Pretvorite pametni telefon u daljinski upravljač

Menjajte postavke, zumirajte i, što je najvažnije, fotografišite pomoću aplikacije za daljinsko upravljanje pomoću pametnog telefona.

Pokažite kreativnost pomoću efekata slike

Udahnite novi život slici pomoću ugrađene tehnologije Picture Effect. Dostupan je izbor režima – čak ne morate ni da preuzimate softver za uređivanje slika.

Picture Effect
Gledajte slike uz 4K nivo detalja

Povežite HX60 sa 4K Ultra HD televizorom da biste slike gledali na velikom ekranu uz zapanjujuću jasnoću. Svaka nijansa koju vidite izgledaće živopisno i prirodno zahvaljujući tehnologiji TRILUMINOS™ Colour.

Pratite putovanje

HX60V vam omogućava da saznate gde se nalazite i gde ste bili. Ugrađena GPS funkcija označava sve fotografije i video zapise dok putujete.

Ugrađena GPS funkcija
iMovie
Funkcioniše sa iMovie i Final Cut Pro X

Ovaj proizvod je kompatibilan sa softverom Final Cut Pro X i iMovie.

Specifikacije i funkcije

  • EXMOR R® CMOS senzor od 20,4 MP

  • BIONZ X procesor za izvanredne detalje i smanjenje količine šuma

  • G Lens kompanije Sony sa 30x optičkim/60x Clear Image Zoom

  • Zadržite fokus na subjektima uz fiksiranje automatskog fokusa

  • PlayMemories Camera Apps proširuju kreativnost

Tip senzora
EXMOR R® CMOS senzor od 1/2,3" (7,82 mm)
Broj piksela (efektivno)
20,4 MP

Šta je u pakovanju

Pakovanje punjivih baterija, Adapter za naizmeničnu struju, Mikro USB kabl, Traka za nošenje oko ručnog zgloba, Poklopac priključka, Uputstva

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini