Pređi na sadržaj
Slike – HX400V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 50x
Slike – HX400V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 50x
Slike – HX400V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 50x
Slike – HX400V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 50x
Slike – HX400V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 50x
Slike – HX400V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 50x
Slike – HX400V kompaktni fotoaparat sa optičkim zumom od 50x

Maksimalan zum

Snimajte nezaboravnu akciju pomoću kompaktnog fotoaparata sa optičkim zumom od 50x (100x Clear Image Zoom) koji objedinjuje Exmor R® CMOS senzor od 20,4 MP i BIONZ X™ procesor slike radi pružanja besprekornih performansi, ali uz lako rukovanje i proširivanje pomoću dodatne opreme kao kod DSLR fotoaparata. Unesite svestranost pomoću ugrađenog priključka sa višestrukim interfejsom za povezivanje spoljnog blica, svetla, mikrofona itd.

ZEISS objektiv

EXMOR R® CMOS senzor od 20,4 MP

Istaknite detalje čak i pri slabom osvetljenju. EXMOR R® CMOS senzor od 20,4 MP sa pozadinskim osvetljenjem ima široke oblasti za prijem kako bi u svakom kadru bilo više svetla i detalja.

Exmor R CMOS senzor

Procesor slike BIONZ X™

Očekujte vernije prikazivanje boja, efikasnije smanjenje šuma i brže uzastopno snimanje zahvaljujući procesoru slike BIONZ X™ – tri puta je snažniji od našeg prethodnog procesora BIONZ i daje slike najvišeg kvaliteta.

Procesor slike BIONZ X

ZEISS® objektiv

Vrhunski optički zum od 50x. ZEISS® kvalitet garantuje izvanrednu sliku sa bogatim detaljima i kontrastom. Optical SteadyShot™ pruža stabilizaciju.

Jasno zumiranje

50x optički zum

50x optički zum

Udaljenost ne predstavlja problem. Približite sve pomoću ogromnog optičkog zuma od 50x – za izuzetnu oštrinu u svakom kadru.

Optical SteadyShot

Optical SteadyShot

Senzor se pomera žiroskopski i kompenzuje pokrete usled snimanja iz ruke, za neverovatno oštre slike u čitavom opsegu žižne daljine.

Precizni automatski fokus

Pratite akciju

Nikada ne propustite savršen snimak. Fiksiranje automatskog fokusa automatski podešava veličinu kadra na osnovu karakteristika subjekta kako biste dobijali jasne i definisane rezultate.

Profesionalno rukovanje

Postignite doživljaj kao kod DSLR fotoaparata zahvaljujući komandama koje su jednostavne za korišćenje i ergonomskom rukohvatu. Dugmad i funkcije su pažljivo raspoređeni i lako dostupni, baš kao kod profesionalnog fotoaparata.

Točkić za izbor režima

Točkić za izbor režima

Točkić za izbor režima vam omogućava da izaberete prioritet blende ili zatvarača. Praktični kontrolni točkić ispod palca pruža brzu i jednostavnu ručnu kontrolu nad svakim režimom koji izaberete.

LCD ekran dijagonale 7,5 cm

LCD ekran

Uživajte u svetlom i jasnom prikazu slika na Xtra Fine LCD WhiteMagic™ ekranu od 7,5 cm (3”) rezolucije 921.000 tačaka.

Priključak sa višestrukim interfejsom

Priključak sa višestrukim interfejsom

Montirajte raznu dodatnu opremu na fotoaparat, kao što su spoljni blicevi, studijski mikrofoni itd. Ti dodaci se napajaju pomoću priključka sa interfejsom, za bolji doživljaj snimanja.

Elektronsko tražilo

Elektronsko tražilo rezolucije 201k tačaka pruža jasan pregled u realnom vremenu uz pokrivenost kadra od 100% – idealno je za kadriranje, fokusiranje i pregledanje snimaka. Ugrađeni senzor oka automatski prebacuje između LCD ekrana i tražila.

Elektronsko tražilo

Oslobodite režisera u sebi

Pružite bioskopski tretman kućnim video zapisima. Samo pritisnite namensko dugme za snimanje video zapisa da biste pokrenuli snimanje oštrih, jasnih Full HD video zapisa. Optical SteadyShot Intelligent Active Mode održava video zapise stabilnim i sprečava pojavu podrhtavanja, čak i dok hodate ili koristite zum.

24p Full HD materijal

Full HD

Snimajte u Full HD rezoluciji za jasne i glatke video zapise – možete da snimate brzinom u kadrovima od 24p kako biste dobili pravu bioskopsku rezoluciju.

AVCHD

AVCHD

Ako želite ozbiljnije da pristupite snimanju, isprobajte progresivni AVCHD format za oštar materijal profesionalnog izgleda.

Uočite svaki trik i prelaz

Kul efekat za pokazivanje skokova, vožnji i drugih avantura uz Motion Shot Video. Zabeleženo kretanje subjekta prikazuje se u obliku sekvence slika koje se preklapaju preko jedne pozadine.

Motion Shot Video

Kreirajte, povezujte se i delite

Postoji samo jedna stvar bolja od snimanja fotografije, a to je njeno deljenje. Ugrađene funkcije Wi-Fi® i NFC omogućavaju vam da trenutno delite snimke. A uz aplikaciju za daljinsko upravljanje pomoću pametnog telefona uvek ćete imati kontrolu.

Wi-Fi® i NFC

Delite uz Wi-Fi® i NFC

Koristite NFC da biste ostvarili Wi-Fi® vezu i delili slike i video zapise sa prijateljima i članovima porodice.

Aplikacija za daljinsko upravljanje pomoću pametnog telefona

Pretvorite pametni telefon u daljinski upravljač

Menjajte postavke, zumirajte i, što je najvažnije, fotografišite pomoću aplikacije za daljinsko upravljanje pomoću pametnog telefona.

Picture Effect

Udahnite novi život slici pomoću ugrađene tehnologije Picture Effect. Dostupan je izbor režima – čak ne morate ni da preuzimate softver za uređivanje slika.

Picture Effect

Gledajte slike uz 4K nivo detalja

Povežite fotoaparat sa 4K Ultra HD televizorom da biste slike gledali na velikom ekranu uz zapanjujuću jasnoću. Svaka nijansa koju vidite izgledaće živopisno i prirodno zahvaljujući tehnologiji TRILUMINOS™ Colour.

Ugrađena GPS funkcija

Pratite putovanje

HX400V vam omogućava da saznate gde se nalazite i gde ste bili. Ugrađena GPS funkcija označava sve fotografije i video zapise dok putujete.

Širok asortiman dodatne opreme za sve potrebe

Opcije profesionalnog nivoa otvaraju nove mogućnosti.

Dodatno povećajte uživanje u snimanju i unesite profesionalnu notu na fotografije uz dodatnu opremu koja je specijalno dizajnirana za ovaj model.

iMovie

Funkcioniše sa iMovie i Final Cut Pro X

Ovaj proizvod je kompatibilan sa softverom Final Cut Pro X i iMovie.

Specifikacije i funkcije
  • EXMOR R® CMOS senzor od 20,4 MP

  • BIONZ X procesor za izvanredne detalje i smanjenje količine šuma

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS Vario-Sonnar® T* objektiv sa optičkim zumom od 50x

  • PlayMemories Camera Apps proširuju kreativnost

  • Optical SteadyShot i Optical SteadyShot Intelligent Active Mode

Tip senzora
EXMOR R® CMOS senzor od 1/2,3" (7,82 mm)
Broj piksela (efektivno)
Približno 20,4 megapiksela

Šta je u pakovanju

Pakovanje punjivih baterija, Adapter za naizmeničnu struju, Mikro USB kabl, Traka za nošenje na ramenu, Poklopac priključka, Poklopac za objektiv, Uputstva

Kompanija Sony posvećena je ne samo pružanju proizvoda, usluga i sadržaja koji donose uzbudljive doživljaje, već i nastojanju da potpuno ukine uticaj na životnu sredinu u svim poslovnim aktivnostima Saznajte više o odnosu kompanije Sony prema životnoj sredini