KONTROLER KAMERE

Pune specifikacije i funkcije

CCB-WD1

Veličina i težina

Dimenzije (ŠxVxD)
Oko 59,0 mm (Š) x 40,5 mm (V) x 29,8 mm (D) (2 3/8 inča x 1 5/8 inča x 1 3/16 inča)
Težina
Oko 90 g (3,2 unce) (samo glavna jedinica)

Napajanje

Izvor napajanja
DC 5,0 V, 1500 mA (adapter za naizmeničnu struju se dobija u kompletu)

Interfejs

Ulaz/izlaz
Višenamenski/mikro USB priključak, Hi-Speed USB (USB 2.0), LAN priključak

Ostali

Radna temperatura
Od 0 ℃ do +40 ℃ (od 32 °F do 104 °F)

Šta je u pakovanju

  • Adapter za naizmeničnu struju AC-UUE12 (1)
  • Mikro USB kabl (1)
  • Štitnik za kabl (1)
  • Kabl za povezivanje sa više priključaka (2) (0,4 m/2,0 m (1,31 stopa/6,56 stopa))
Placeholder

Funkcije

Otvorite nove mogućnosti pri snimanju pomoću više kamera

Povežite svaki par kamere i kontrolera – kao i više parova kamera i kontrolera – sa računarom preko Ethernet skretnice da biste dobili moćnu komandu nad više kamera. Zatim kontrolišite pregled uživo i brzi prenos datoteka na računar, prilagođavajte postavke kamera i režime snimanja i kontrolišite snimanje kako fotografija tako i filmova. Birajte rad pojedinačnih kamera ili više njih da biste menjali postavke.

Koristi se IP mreža radi fleksibilnosti sistema

Pošto je svakoj jedinici kontrolera kamere moguće dodeliti IP adresu, možete da kontrolišete udaljene kamere. Žičana LAN veza vam omogućava da jednostavno prenosite datoteke slika na računar da biste ih pregledali i po potrebi upravljali njima. To znatno povećava fleksibilnost i preciznost snimanja pomoću više kamera i rukovanja slikama.

Podrška za preciznu video sinhronizaciju

Video sinhronizacija sa preciznošću na nivou kadra dostupna je prilikom snimanja video zapisa pomoću više kamera. Ova funkcija je naročito praktična kod zahtevnije filmske produkcije – na primer, prilikom spajanja video zapisa snimljenih pomoću više kamera u film od 360°.

Efikasno centralizovano upravljanje podacima o slikama

Brzi mrežni interfejs vam omogućava da prenosite slike sa kartice kamere direktno na računar, odmah nakon snimanja. Mogućnost dodele imena kamerama i datotekama pojednostavljuje upravljanje podacima, čak i prilikom snimanja pomoću više kamera, pa možete da sprečite slučajno presnimavanje.

Neupadljiv, ali nezamenljiv

Kontroler kamere je osmišljen tako da bude kompaktan – veličine kućišta uređaja RX0. Zahvaljujući neupadljivom izgledu i veličini, praktično je neprimetan u mnogim uslovima snimanja, što ga čini idealnim za situacije u kojima bi veći sistem kamera mogao da bude napadan.

Povežite svaki par kamere i kontrolera radi snage, pregleda i kontrole

Postavite jednostruki USB MULTI između kontrolera kamere i kamere radi kontrole računara, pregleda i prenosa podataka. Koristite i adapter za naizmeničnu struju koji ste dobili u kompletu ili mobilnu USB bateriju da biste praktično napajali kontroler i povezanu kameru preko iste USB MULTI veze.

Štitnik za kabl koji se dobija u kompletu

Koristite štitnik za kabl koji ste dobili u kompletu kako biste čvrsto povezali tri potrebna kabla – USB MULTI vezu za kamere, Micro USB izvor napajanja i Ethernet priključak. To povećava pouzdanost čitavog sistema za snimanje pomoću više kamera.